T şeklinde rahim ile hamile kalanlar bakabilir mi

Şükür 23. Haftadayız şimdilik bir sorun yok ama ilaç kullanmaya devam ediyorum
Merhabalar, aynı konudan kafam çok karışık. Bir kez kürtaj oldum ve sonrasında t rahim olduğum ortaya çıktı. 3 farklı doktora gittim düzeltme işlemi olabilir ama öncesinde denememizi önerdiler.sanırım şuan hamileyim evde test yaptım. Ama bir pişmanlık ve korku oluştu. Sizin yazılarınızı okudum. Şuan nasılsınız nasıl geçiyor hamileleik. Cevaplarsanız çok sevinirim

Merhabalar, aynı konudan kafam çok karışık. Bir kez kürtaj oldum ve sonrasında t rahim olduğum ortaya çıktı. 3 farklı doktora gittim düzeltme işlemi olabilir ama öncesinde denememizi önerdiler.sanırım şuan hamileyim evde test yaptım. Ama bir pişmanlık ve korku oluştu. Sizin yazılarınızı okudum. Şuan nasılsınız nasıl geçiyor hamileleik. Cevaplarsanız çok sevinirim
Merhabalar. 19+3 günlük hamileyim şuanda. Gayet güzel geçiyor şükür. Bebişin gelişimi kilosu önden bile gidiyor her gün akşamları fitil kullanıyorum rahim rahatlasın diye onun dışında normal vitaminlere devam. İçiniz rahat olsun stres yapmamaya çalışın, günlük rutin işlerimi yapıyorum ama onun dışında çok iş yapmıyorum eşiniz yardım edecek artık, yukarılara pek uzanmayin, yürüyüş doktor bana onermedi sadece günde 1,5 km o da gayet yavaş tempoda dedi ben bunu duyunca yapmamayı tercih ettim. Bizim biraz daha yavaş ve hareketsiz hamilelik geçirmemiz lazim sanırım. İnşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız.

Çok teşekkür ederim gerçekten böyle örnekleri okudukça rahatlıyorum. Umarım güzel geçen süreciniz sonucunda bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız😊 eğer benim sürecim gerçek olursa (hamilelik) size burdan yazmak isterim deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏

Merhabalar.
Ben bu tarihten iki ay kadar önce rahim filmi çektirdim ve t şeklinde olduğu tanısı kondu. Onun dışında amh değerim ve diğer değerlerim gayet iyiydi. Doktor ameliyat dedi. Hamile kalsam bile düşük ihtimali yüksek dendi. Ben sonra başka doktorlara da filmi gösterdim ve daha önce gebelik ve düşük öyküm olup olmadigi soruldu. Böyle bir oykumde yoktu. Ameliyat olmadan denenebilir dendi. İki ayrı doktordan da aynı tanıyı olunca ben ameliyat olmadım. Rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldım şuanda hamileyim 5. Hafta sorum şu bu tanı ile hamile kalıp sağlıklı şekilde bebişini kucağına alan var mı acaba.
Merhaba cnm oncelikle gebeligin hayirli olsun bnmde rahmin kalp seklinde usten hafif basik ilk hamileligimde doktorlar beni o kadar korkuttiki erken dogar bebek gelisemez dusuk olur butun felaket seneryolarini siraladilar hamileligimi zehir ettiler sonuc 37+4de 3300 gram olarak dogdu oglusum suan ikinciye hamileyim 21 haftslik suan hersey normal gidiyo cok sukur insallah vaktinde gelir yani diyecegim o ki drlarin her dedigine inanma Allahtan baska kimse bilemez bu guzel gunlerini kendinede bebeginede zehir etme insallah sag salim gucagimizA aliriz evlatlarimizi

Merhaba cnm oncelikle gebeligin hayirli olsun bnmde rahmin kalp seklinde usten hafif basik ilk hamileligimde doktorlar beni o kadar korkuttiki erken dogar bebek gelisemez dusuk olur butun felaket seneryolarini siraladilar hamileligimi zehir ettiler sonuc 37+4de 3300 gram olarak dogdu oglusum suan ikinciye hamileyim 21 haftslik suan hersey normal gidiyo cok sukur insallah vaktinde gelir yani diyecegim o ki drlarin her dedigine inanma Allahtan baska kimse bilemez bu guzel gunlerini kendinede bebeginede zehir etme insallah sag salim gucagimizA aliriz evlatlarimizi
Selamlar benim rahmim de kalp şeklinde hsg çektirdim sorun yok demişlerdi hamile kalmayanca 4 yıl bekledikten sonra tup bebek yapmaya karar verince dr muayene ederken söyledi ilk denemede ikizlerim oldu şuan tekrar istiyoruz ama maddi olarak uygun değiliz normal denemek istiyorum siz kendiligindenmi hamile kaldınız yoksa bi tedavi gördünüzmu?

Selamlar benim rahmim de kalp şeklinde hsg çektirdim sorun yok demişlerdi hamile kalmayanca 4 yıl bekledikten sonra tup bebek yapmaya karar verince dr muayene ederken söyledi ilk denemede ikizlerim oldu şuan tekrar istiyoruz ama maddi olarak uygun değiliz normal denemek istiyorum siz kendiligindenmi hamile kaldınız yoksa bi tedavi gördünüzmu?
Merhaba ben iki hamileligimdede kendiligimden gebe kaldim hatta bu gebelikte korunuyorduk bizede supriz oldu ama rahinde sekil bozuklugu olanlarin bi kismi zor gebe kalabiliyormus drum oyle demisti ikizlerinizi kac haftalik dunyaya getirdiniz insallah tez zamanda gebe kalirsiniz

İkizlerimi 38+4 de doğurdum suan iki yasindalar ne yaptıysam olmadı hamile kalamıyorum geçen gün dayanamayıp başka bi kadin dogumcuya gidip muayene oldum muayene etti sorun görünmüyor dedi adetin 3 günü kan ver değerlerine bakalım dedi degerlerimi biliyorum sorun yok ama yinede tekrar bi normal denicem 40 yaşındayım zaman kaybetme istemiyorum ama Maddi olarak tup bebekte yapamıyorum.

İkizlerimi 38+4 de doğurdum suan iki yasindalar ne yaptıysam olmadı hamile kalamıyorum geçen gün dayanamayıp başka bi kadin dogumcuya gidip muayene oldum muayene etti sorun görünmüyor dedi adetin 3 günü kan ver değerlerine bakalım dedi degerlerimi biliyorum sorun yok ama yinede tekrar bi normal denicem 40 yaşındayım zaman kaybetme istemiyorum ama Maddi olarak tup bebekte yapamıyorum.
Sorun senden degilde esinden kaynaklanio olabilirmi ? O hic muayne oldumu yada kafana cok takiyoda olabilirsin dusunmemeye calis

Sorun senden degilde esinden kaynaklanio olabilirmi ? O hic muayne oldumu yada kafana cok takiyoda olabilirsin dusunmemeye calis
Eşim sperm testi yaptırmıştı zaten tup bebek yapmıyorlar tahlil sonucu yoksa daha önce hiç düşünmezdim ama artık takıyorum 2 ay önce gittiğim kadin dogumcu rahimde sorun yok kalp seklinde olduğunu düşünmüyorum demişti tahlil sonuçlarına bakalım demişti değerlerim normal daha önce çok baktırdığım bu ayki adet olmayı bekliyorum.

Eşim sperm testi yaptırmıştı zaten tup bebek yapmıyorlar tahlil sonucu yoksa daha önce hiç düşünmezdim ama artık takıyorum 2 ay önce gittiğim kadin dogumcu rahimde sorun yok kalp seklinde olduğunu düşünmüyorum demişti tahlil sonuçlarına bakalım demişti değerlerim normal daha önce çok baktırdığım bu ayki adet olmayı bekliyorum.
Takmamaya calis cnm Allah bagislasin iki tane evladin var olmasa bile kendini boyle avut.bnm arkadâsim vardi senelerce gitmedi dr kalmadi hic bi sorun bulamadilar en son aman dunyanin sonu degil dedi kendini vurdu gezmeye ikinci ay hamile kaldi herkes sok 🤩 belki seninkide oyledir takinti haline getirme oluruna birak biraz

Takmamaya calis cnm Allah bagislasin iki tane evladin var olmasa bile kendini boyle avut.bnm arkadâsim vardi senelerce gitmedi dr kalmadi hic bi sorun bulamadilar en son aman dunyanin sonu degil dedi kendini vurdu gezmeye ikinci ay hamile kaldi herkes sok 🤩 belki seninkide oyledir takinti haline getirme
Rahim olayini cozemiyolar ben ilk ogluma hamile kaldigimda bi dediler cift rAhim bi dediler perde var bu gittigim doktorda cift rahim olsa 37.haftayi goremezdin dedi sadece usten hafif basik kalp seklinde dedi 🤩bende kime inanacagimi sasirdim

Merhabalar.
Ben bu tarihten iki ay kadar önce rahim filmi çektirdim ve t şeklinde olduğu tanısı kondu. Onun dışında amh değerim ve diğer değerlerim gayet iyiydi. Doktor ameliyat dedi. Hamile kalsam bile düşük ihtimali yüksek dendi. Ben sonra başka doktorlara da filmi gösterdim ve daha önce gebelik ve düşük öyküm olup olmadigi soruldu. Böyle bir oykumde yoktu. Ameliyat olmadan denenebilir dendi. İki ayrı doktordan da aynı tanıyı olunca ben ameliyat olmadım. Rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldım şuanda hamileyim 5. Hafta sorum şu bu tanı ile hamile kalıp sağlıklı şekilde bebişini kucağına alan var mı acaba.
Merhaba umarım sağlıkla devam ediyordur gebeliğiniz ? Bende de biyerlerden umut arıyorum

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ben bekarken 2016 falandı. adet dışı kanamam olmuştu doktor tam emin değilim ama evlenince küçük bi ameliyat geçirebilirsin düşük ihtimalin var, şuan alttan muayene edemiyorum demişti. Neyse biz 2 senedir bebek istiyorduk geçen ekimde yine doktor hsg de aynı şeyi söyledi ben yurtdışında olduğumdan üzerine düşünecek ve bekleyecek vaktim şansım yoktu ameliyat oldum. Küçük bir operasyon zaten 20 dk falan sürdü.

Şimdi ben de 5 haftalık hamileyim ve inanılmaz korkuyorum emin olma duygusu çok fazla. İnşallah sürecin sağlıklı gider senin de benim de herkesin de.
Merhaba umarım sağlıkla devam ediyordur gebeliğin ?

Merhaba benimde rahmim de T şeklindeydi. 2 sene kadar önce ameliyat oldum ve kolay bi ameliyattı 3 gün hastanede kaldım 1 gün öncesi 2 gün sonrası. Bana doktor böyle hamile kalırsan 6-7. Ayda bebek rahme sığmaz düşük olur demişti. Şuan 15 haftalık hamileyim ve açıkçası içim rahat. İnşallah bebeğiniz sağlıkla doğar.
Merhaba ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız benimde 5 düşüğüm var t rahim çıktım geçen sene şubatta histeroskopi oldum iki ay korun dedi doktor sonra dene olur dedi yaz tatili falan araya girdi toplamda 3 4 aydır deniyoruz ama bir gebelik daha oluşmadı

Hayır maalesef, bu ay tekrar bi düşük yaşadım. Artık bi proplem var diyoruz doktor randevusu aldık.
Merhaba çok üzüldüm çok. Allah tez vakitte sağlıklı çocuklar nasip etsin bizlere isteyen herkese. 4 aylık mı yaşadınız yani düşük haziran da 5 hafta demişsiniz.
Ben 7. Hafta da 3 tane kaybettim
Histereskopi oldum görüntü değişmedi
Çok üzgünüm. Kayıplar içinde bundan sonrası içinde. Ne yapacağız biz bilemiyorum. Histeroskopi yapan takipli doktorum bana açıkça rahmimin sadece şekli değil dokusunun da çok aert olduğunu bebek gelişme alanın olmadığını keserken bile çok zorlandığını söyledi. Sağlıksız rahim dedi. Taşıyıcı annelikten bile bahsetti. O kadar üzgünümki rabbim inşallah o mucizesini bizide yazmıştır bizde rahmimimizde büyütüp besleyip sağlıkla kucağımıza alırız umarım çocuklarımızı. Allah tan umutlar kesilmez diyorum başka diyecek birşey yok. Ben Adana da bi doktor buldum Bülent haydardedeoğlu hiç duydunuz mu fikri olan var mı ?
Ben Memorial da başlayacaktım ama başlamasam mı bilemiyorum ya

Merhaba çok üzüldüm çok. Allah tez vakitte sağlıklı çocuklar nasip etsin bizlere isteyen herkese. 4 aylık mı yaşadınız yani düşük haziran da 5 hafta demişsiniz.
Ben 7. Hafta da 3 tane kaybettim
Histereskopi oldum görüntü değişmedi
Çok üzgünüm. Kayıplar içinde bundan sonrası içinde. Ne yapacağız biz bilemiyorum. Histeroskopi yapan takipli doktorum bana açıkça rahmimin sadece şekli değil dokusunun da çok aert olduğunu bebek gelişme alanın olmadığını keserken bile çok zorlandığını söyledi. Sağlıksız rahim dedi. Taşıyıcı annelikten bile bahsetti. O kadar üzgünümki rabbim inşallah o mucizesini bizide yazmıştır bizde rahmimimizde büyütüp besleyip sağlıkla kucağımıza alırız umarım çocuklarımızı. Allah tan umutlar kesilmez diyorum başka diyecek birşey yok. Ben Adana da bi doktor buldum Bülent haydardedeoğlu hiç duydunuz mu fikri olan var mı ?
Ben Memorial da başlayacaktım ama başlamasam mı bilemiyorum ya
Haziranda 6. Haftada düşük yaşadım, bu ayda 5. Haftada. Yani ben bebeği hissedemiyorum bile. Ben hiç duymadım o doktoru ne için görüşeceksiniz. Bizde artık tüp bebek düşünüyoruz tedavilere başlansın bir netice alalım sonrası tüp bebek netleştirdik. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun şifa versin inşallah🤲🏽

X