Gebeliğe Hazırlık T Rahim Ve Histereskopi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay o kadar bilmiyorum ama amh değeri düşüktü. o yüzden ilk olarak tüp bebek yaptılar. merve bize umut olur musun? ben histereskopinin sana fayda sağladığını düşünüyorum
Ben de kesinlikle histereskopinin fayda sağladığını düşünüyorum.

Hayirli olsun bebeginiz saglikla kucaginiza alin insallah
Normalde histereskopiden sonra 2 ay korunma diyorlar diye duymustum oyle degilmi
Öyle değil benim ben tüpe hazırlanıyordum aslında amh düşük diye. hatta önden ekstra bir hormon iğnesi de kullandım.

Arkadaşlar merhaba ben geçen ay histeroskopi oldum operasyon sonrası cylo progynova verdi 4 gün önce bitti 2 gündür adet oldum diyorum yoğun bel ağrısı karın ağrısı yaşıyorum lavaboya Bi gidiyorum leke geliyor sadece adet kanaması azlığı normal mi sizlerde nasıl oldu?

Bence normal. Rahim bi işlemden geçti, ilaçla tekrar düzelmeye çalıştı. Şimdi sökülmeye çalışıyor. Zaten ilaç bitikten sonra 1 hafta içinde adet oluyorsun.

Bence normal. Rahim bi işlemden geçti, ilaçla tekrar düzelmeye çalıştı. Şimdi sökülmeye çalışıyor. Zaten ilaç bitikten sonra 1 hafta içinde adet oluyorsun.
Cyclo yu daha öncede kullanmıştım 2 ay ilaç bitiminin 5.günü aşırı sancılı ve kanamalı adet geçirmiştim bu defada böyle oldu dediğiniz gibi işlem kaynaklı olma ihtimali çok yüksek

Kizlar merhaba benim rahimde üstten basik histeroskopi önerdiler.İslemden çok korkuyorum birde burda bazi arkadaşlar yazmış yumurta kalitesini düşürüyor diye benim amh 1 lerde Şaştim kaldım.Ama tüp bebek merkezine guveniyorum.

Arkadaşlar merhaba, bende Şubat ayında histereskopi ile Y şeklinde olan rahmimi düzelttirdim. Öncesinde biri dış gebelik olmak üzere 2 düşüğüm vardı. Rahim şeklinden dolayı olduğunu söyledi doktor. Tabi dış gebelik yüzünden sol tüpüm zarar gördü. Sağ tüp te film de kapalı çıktı ama doktor yüzde yüz kapalı diyemem belki teknik bir nedenden öyle çıkmıştır dedi. Birde üzerine amh ımın 0,8 olduğunu öğrendim. Gerçi bir ay sonra başka bir labaratuar da yaptırınca 1.4 e çıktı. 1 ay boyunca beslenmeme çok dikkat etmiştim. Vesselam bu ay normal yollardan denemeye başlayacağız ama yazdığım sorunlardan dolayı olacağını hiç sanmıyorum. En başta da tüplerden dolayı... Bizd tüp bebek yolu gözüküyor gibi. Umarım zorlu bir süreç değildir. Hayırlısı herşeyin. Sizlerde hamile kalırsanız haber verin en azından umut olalım birbirimize.

Bnde bugün oldum ama kanamam çok az

Merhaba bnde martta y rahim ameliyatı geçirdim doktorum antibiyotik ve adet düzenleyici verdi 4gün önce bitti bugün zorla birkaç damla kanamam oldu senin nasıl oldu
Doktorum iki ay koruncn dedi haziranda rahim filmiyle bakacağız dedi düzelmiş şekli
Sana ne dedi

Merhaba evet bende 2 ay korundum. Şuan 2. Adetim bitecek denemelere başlayacağız. Şekline 4D ultrasonla baktık baya düzelmiş görünüyor. Rahim filmi istemedi benden tekrar. Yaşımı baz alarak bir 6 ay daha deneyin olmazsa tüp yapalım dedi. Çünkü dediğim gibi benim tüp sıkıntım da var.

Haydi inş cnm bnm dualarım herkesle rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Bizde tüpbebek yaptırcağız artık ilk aşılamamı tüp bebekmi bilmiyorum
16 yıllık evliyim iki gebelik bir dış gebelik geçirdim bakalım haziranda hsg cekilcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…