- 12 Aralık 2019
- 17.479
- 54.146
- 598
Teşekkür ederim çorlu reyap kahraman Ülker’de 4500₺ ye yaptırdımMerhaba geçmiş olsun hangi şehir hangi doktor acaba bende histereskopi olucam da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çorlu reyap kahraman Ülker’de 4500₺ ye yaptırdımMerhaba geçmiş olsun hangi şehir hangi doktor acaba bende histereskopi olucam da
Şifa olur umarım geçmiş olsunTeşekkür ederim çorlu reyap kahraman Ülker’de 4500₺ ye yaptırdım
amin inşallah. teşekkür ederim.Şifa olur umarım geçmiş olsun
merhaba 3 tüp bebek demıssınız 3 kere tanfer oldunuzmu pekımerhaba bn hem laparoskobi hemde histerekobiyi aynı ameliyatta oldum.bnim 2.buçuk saat sürdü çünkü sandıklarından daha karışıkmış isim.bndede t rahim vardı o düzeltildi.5 tane ağır antibiyotik kullandım bir hafta kanamam devam etti ama gün geçtikçe ağrılar hafifledi.ve iki hafta sonra işime geri döndüm.bir ay sonra dikişlerim düştü.bn ondan sonra aynı doktora 3 tup bebek denemsi yaptık tutmadı malesef bu ay doktor değiştirdim yine tup denedim ve şükür ki şuan hamileyim.
merhaba 3 tüp bebek demıssınız 3 kere tanfer oldunuzmu
merhaba 3 tüp bebek demıssınız 3 kere tanfer oldunuzmu pekı
merhaba laparoskopi olduğum klinikte yumurta toplamam oldu bir taze transfer ve 2 dondurulmuslarla denemem oldu ama hiç biri tutmadı.simdi. hastane değiştirdim.
Spirali size neden takmıştı doktorunuz. Ben de histereskopi oalcağım ve banada takacağız dedi spiral. 1 ay kalacakmış içimde. Sonra alacak. Bende öyle düşündüm belki sorasında kendiliğinden gebe kalırırz. Biz de tüp bebek öncesi yaptırıyoruz histereskopiEvet oldum. Süreç için “3-4 kez klomen kullanmışsın zaten. Demek ki yumurta büyütme ile ilgili bir sorun yok ama bununla da olmuyor. o zaman bi tık ileri gitmek lazım, aşılama yapalım.” dedi. Şubat sonu gibi spirali çıkartmaya gideceğim. O zaman konuşacağız ama histereskopiden sonra kendiliğinden gebe kalan çok kişi varmış. benimle ilgilenen hemşire öyle söylemişti. Eşim de o yüzden 1-2 ay, Mart-nisan gibi kendimiz deneyelim, olmazsa aşılama deneriz dedi.
operasyon sonrası yapışıklık olmsanı diye takmış. ilaçlar bitti, 2-3 gün sonra da spirali çıkarttımSpirali size neden takmıştı doktorunuz. Ben de histereskopi oalcağım ve banada takacağız dedi spiral. 1 ay kalacakmış içimde. Sonra alacak. Bende öyle düşündüm belki sorasında kendiliğinden gebe kalırırz. Biz de tüp bebek öncesi yaptırıyoruz histereskopi
Şuan bn aynı durumdayım. Önce histereskopi yaptırmayı düşünüyorum. Daha sağlıklı ilerlemek adına.Amin inşallah Yani bence önce histereskopi olun. Doktorum bana tüp bebek yaparız ama tutmama ihtimali var, önce Rahmi düzeltelim dedi. Hadi varsayalım ki size de spiral takıldı, 1 ay spiral süresi var, 1 ay da belki doktor korunun diyecek. En fazla 2 ay kaybetmiş olursunuz ki bence çok uzun bir süre değil. Tabii siz daha iyisini bilirsiniz.
hormonlu spril takıcam dedi bana da 1 ay kalacak dedi sonra alacağız dedi. Sanırım bir 2 ayda öyle doğal yolla deniycez sonra tüpe geçicez . e o spiral nasıl peki bildiğimiz dışardan ipleri sarkan spirallerden mi? ayyyyy içim ürperdi şimdioperasyon sonrası yapışıklık olmsanı diye takmış. ilaçlar bitti, 2-3 gün sonra da spirali çıkarttım
valla ben takmadan önce görmedim ki zaten bana takacağını söylememişti. çıktıktan sonra gördüm 5 saniye kadar, t şeklinde minik bir ipi vardı.hormonlu spril takıcam dedi bana da 1 ay kalacak dedi sonra alacağız dedi. Sanırım bir 2 ayda öyle doğal yolla deniycez sonra tüpe geçicez . e o spiral nasıl peki bildiğimiz dışardan ipleri sarkan spirallerden mi? ayyyyy içim ürperdi şimdi
valla ben takmadan önce görmedim ki zaten bana takacağını söylememişti. çıktıktan sonra gördüm 5 saniye kadar, t şeklinde minik bir ipi vaçıkarması nasıl oldu peki. Sen vajen dışında sarkan bir ip görüyormuydun taktıktan sonra?
hadi baalım inşallah tekrarını yaşamazsın hemen hamiş kalırsın. Ben daha olucam beklicem. Uzun zamanmış geliyor bana bu 1 ay bile.hayır hayır, öyle tampon gibi gözüken bi şey değil merak etme. çıkartırken saniyelik bir sızı hissettim o kadar.
ben ameliyat sonrası 1 ay kanadım. adeti de katarsam 40 gün boyunca şakır şakır hem de. spiral yan etki yapmış bende. spiral çıktığı gün kanamalarım kesildi. bi sefer de adet olamadım. cyclo progynova kullandım, onun sayesinde adet oldum. bu adetle birlikte de femara kullanmaya başladım. inşallah operasyon da ilaç da işe yararhadi baalım inşallah tekrarını yaşamazsın hemen hamiş kalırsın. Ben daha olucam beklicem. Uzun zamanmış geliyor bana bu 1 ay bile.
ayyyy ayy ne olacak böyle,,,, ben daha önce hiç spriral falan taktırmadım. Dr sorduğumda histereskopi sonrası yine olursa hocam yapışılık vs diye. yapışmamaısi için spiral takıcaz dedi. Korunacakmıyız dedim spriral zaten korunma sağlayacak dedi. Ben normal spriral deil de başka birşey sandım önce. Hormonlu spiral araştırınca öğrendim. Bir de işte onu bekliycez hemen çalışmalara başlasak ne olurdu sanki. Benim ilk histereskopimden sonra dr bana 3 ay korunma vermişti. Ama o zaman baya uğraştık rahm çok yoruldu 3 ay dinenemsi lazım demişti dr.....ben ameliyat sonrası 1 ay kanadım. adeti de katarsam 40 gün boyunca şakır şakır hem de. spiral yan etki yapmış bende. spiral çıktığı gün kanamalarım kesildi. bi sefer de adet olamadım. cyclo progynova kullandım, onun sayesinde adet oldum. bu adetle birlikte de femara kullanmaya başladım. inşallah operasyon da ilaç da işe yarar
ben de ilk defa oldum histereskopi. bakalım bu ay ilk defa bebek için deneyeceğiz. 2 ayım gitti ama inşallah boşuna değildir. sen neden 2.ye histe oluyorsun?ayyyy ayy ne olacak böyle,,,, ben daha önce hiç spriral falan taktırmadım. Dr sorduğumda histereskopi sonrası yine olursa hocam yapışılık vs diye. yapışmamaısi için spiral takıcaz dedi. Korunacakmıyız dedim spriral zaten korunma sağlayacak dedi. Ben normal spriral deil de başka birşey sandım önce. Hormonlu spiral araştırınca öğrendim. Bir de işte onu bekliycez hemen çalışmalara başlasak ne olurdu sanki. Benim ilk histereskopimden sonra dr bana 3 ay korunma vermişti. Ama o zaman baya uğraştık rahm çok yoruldu 3 ay dinenemsi lazım demişti dr.....
ya iki ay yine birşey değil geçmişe baktığımız zaman ama işte böyle yaş faktösü olunca insan beklemek istmiyo hele bir de tüp bebeğe karar vermişken hemen olsun bitsin isteniyor.ben de ilk defa oldum histereskopi. bakalım bu ay ilk defa bebek için deneyeceğiz. 2 ayım gitti ama inşallah boşuna değildir. sen neden 2.ye histe oluyorsun?
ben de aynı şeyi düşünüyorum. kaç doktora gittiysem, stresten olmuyor sebepsiz dendi bana da. sonra histereskopi oldum. inşallah uğraşlarımız boşa çıkmaz. merve var burada. o da geçen ay histeresikopi oldu. bu ay hamile kaldı. o da 1 negatif tüp bebek sonrası yaptırdı diye hatırlıyorum. 2. tüp bebeğe başlayacaktı, şükürler olsun kendiliğinden kaldı.ya iki ay yine birşey değil geçmişe baktığımız zaman ama işte böyle yaş faktösü olunca insan beklemek istmiyo hele bir de tüp bebeğe karar vermişken hemen olsun bitsin isteniyor.
Ben 2019 Aralık ayında kürtaj oldum canım. 2020 Şubat ayında da histereskopi yapıldı bana. Kürtaj sonrası içimde parça kalmıştı çünkü onu temizlediler. 2 ay boyunca tabi orada kalan parça kemikleşmiş dorumdayken temizlendi bundan sebepte 3 ay dinlenme verdi doktor. 2020 Haziranda tekrar başladık çalışmalara. İşte rehim filmi çektirdik testler yaptırdık herşey silbaştan. Doğal denedik olmadı 2 ay önce de aşılama denedik tutmadı. Rahim filmim de rahim alt kavitede ufak lezyonlar görüldü diye çıktı rapor ama 3 dokora gittim hiç biri histereskopiye gerek yok dedi. Ama tabi onlara tüp bebek istiyoruz demedik neden olmuyor diye her seferinde gittik. Yani gebeliğe endel değil bu yapışıklk dediler bebeğin yerleşeceği kesimde değil çünkü rahim altında sol tarafta oluşmuş.
Şimdi bu tüp bebek için gittiğimiz doktorda bunu bir iyileştirelim dedi. Öyle gerekirse devam edelim dedi. Yani öncesinde rahimi bir temilemek lazım dedi. Para için yapacağıı sanmıyorum referansla gittik o doktora. Yada ne bileyim para için yapacak olsa direk tüpe geçelim derdi belkide. Bizde içimiz rahat etmesi açısından yaptırmaya karar verdk. Yani ilerde tedavi negaif sonuç verse bile ( Allah korusun) keşke yaptırsaydık ya ondan sebep tutmadıysa dememk adına yaptırcağız.
İnşallah canım. Bana da stres dediler hep düşünme relaks ol bilmem ne... Kafa dağıtıcı onca şey etkinlik vs yaptım yok yaa ilgili yok. Bu forumda onlarca konuya üyeydim herkes sitresli düşünceliyldi. Patr patır gebe kalıyordu herkes.ben de aynı şeyi düşünüyorum. kaç doktora gittiysem, stresten olmuyor sebepsiz dendi bana da. sonra histereskopi oldum. inşallah uğraşlarımız boşa çıkmaz. merve var burada. o da geçen ay histeresikopi oldu. bu ay hamile kaldı. o da 1 negatif tüp bebek sonrası yaptırdı diye hatırlıyorum. 2. tüp bebeğe başlayacaktı, şükürler olsun kendiliğinden kaldı.
ay o kadar bilmiyorum ama amh değeri düşüktü. o yüzden ilk olarak tüp bebek yaptılar. merve bize umut olur musun? ben histereskopinin sana fayda sağladığını düşünüyorumİnşallah canım. Bana da stres dediler hep düşünme relaks ol bilmem ne... Kafa dağıtıcı onca şey etkinlik vs yaptım yok yaa ilgili yok. Bu forumda onlarca konuya üyeydim herkes sitresli düşünceliyldi. Patr patır gebe kalıyordu herkes.
AAA.....Harika bir haber bu.. Maşallah. Biz de eşimle işte öyle düşündük operasyon sonrası doktor zaten 1 ay spiral takacak. 2 ayda biz deneriz doğal yolla. Sonra tüpe geçeriz diye düşündük. Ama dr ne der bilmiyorum. Hep bu 2/3 ay içinde kenara üç kuruş daha atarız belki. Malum bu histereskopi süpriz oldu bize.
Acaba histereskopide sonucu ne çıktı?