Gebeliğe Hazırlık T Rahim Ve Histereskopi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regldim evet. Prowomen kullanıyorum doktorumun önerisiyle.

Çok yeni birsey öğrendim şuan senden. Histeroskopinin yumurta kalitesini azaltıyor oldıgu gerçeği. Bunu sana söyleyen doktor tabi. Ama bana bu denmedi hiç. Benim T rahim den dolayı olacak işlemin buna sebeb olacagını bu bilmek bende 40 yaşındayım. Beklemek bir gün bile istemiyoruz ama operasyon işi çıkınca kala kaldık. Adet deki sıkıntının sebebi neydi peki?

Prowomen da inositol bildiğim kadarı ile var. Bende başka inositol içeren vitamin kullandım etkisi oldu bana. Bence vitaminler bitince kaliten artmış olur

Çok teşekkür ederim umut verici mesajın için. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini ben de 28 gün estrofem kullanacağım günde 3 defa, monodoks antibiyotik 7 gün, bir de estrofemin bitmesine 10 gün kala 1 kutu progestan kullanacağım günde 3 defa. pazartesi günü kontörle gideceğim belki orada korunmayla ilgili bi şeyler söyler. Bana sadece şu etapta 10 gün kadar ilişki yasak. histereskopi olduktan ne kadar sonra adet oldun? daha doğrusu adet tarihin değişti mi?
sana da geçmiş olsun inşallah. Tüplerde ilgili bir sorun olduğunda ben de laporoskopi diye duydum sadece. Rahim filminden pek anlamıyorum ama sanki üstü biraz basık gibi geldi. Doktor ne diyor Rahim için?

Adetle ilgili sıkıntım normal de 3 gün olurken kürtaj sonrası 1 buçuk güne düşmesi miktarı çok azaldı.Normal gelmemişti. Doktorunu lütfen iyi araştır. Korkutmak gibi olmasın ama cerrahi işlem sırasında rahim delinmesi olabiliyormuş ya da doktor ikinci bir işleme gerek duyabiliyormuş rahim şekli çok bozuktu diyerek.

Rahime bişey demiyorlar canım hidrosalpinks diyorlar hsg işlemini yapan doktorum olur diyor başkasına soruyorum çocuk olmaz olsada düşer diyor hangisine güvencem bilemedim gerçekten bide hep paraya dökülmüş iş

Kaç gündür araştırmakdan ne uyku ne tad kaldı. Kafam karmakarışık İnşaAllah hayırlısı ile bende cabucak bebeğime kavuşurum canım. Çok yıpratıcı bir süreç. Üstüne birde meraklı insanlar eklenince dua et inşallah çarcabucak güzel haber alırım,

Şişli memoriale gitmeni tavsiye ederim canım. Benim akrabam orada çalışıyordu, geçen ay başka bir kuruma geçmek için ayrıldı ama gittiğimizde herkes tarafondan gördüğümüz ilgi alaka muhteşemdi. Yani kimse bilmiyordu benim orda akrabam olduğunu Ama kapıdan bir giriyorsun, herkes çok ilgili.

İnşallah en kısa zamanda operasyonunu olup bebeğine sağlıcakla kavuşursun. Hep pozitif düşün.

Adet tarihim değişti mi sanırım hayır. ama zaten 27 günde bir adet oluyordum sanırım bu düzen bozulmadı. Doktor tarlusal içtikten 1 hafta sonra adet olacağımı söyledi tam 1 hafta sonra adet oldum.

Adet tarihim değişti mi sanırım hayır. ama zaten 27 günde bir adet oluyordum sanırım bu düzen bozulmadı. Doktor tarlusal içtikten 1 hafta sonra adet olacağımı söyledi tam 1 hafta sonra adet oldum.
peki, 3 ay korunup ilk transferde mi hamile kaldın? Doğru mu anladım?

Kuzum çok sağol ama İstanbula gidecek imkanım yok şuanda keşke olsa mesafeden dolayı gidemem herkeste zaten istanbulu öneriyor ordaki hastaneleri doktorları ben şuan ya Aksaray yada kayseri hsgyide zaten kayseri memorialde çekildim evet ilgileri iyidi onlarında hsgdede hiç sorun yaşamadım sadece doktorum fazla bilgi vermiyor o yüzden başka doktor araştırıyorum inşallah bulurum tez zamandada hayırlısı ile hamile kalırım Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah

O tarafları hiç bilmiyorum ben maalesef amin inşallah, Allah isteyen herkese versin bir an önce

Ankarada hangi doktora histereskopi oldunuz acaba? benimde rahmim T şeklindeymiş ben 2 farklı prof. gittim biri histereskopi derken diğeri kesinlikle histereskopi önermiyor benim bir çocugum var 2. cocuk da yaklaşık 2 bucuk yıldır olmuyor. başka doktorlardan da fikir almak istiyorum

Doktorum Hacettepe Ünv hastanesinde Prof. dr İbrahim Esinler. Özel muayenesine gittim ben hep.İnşallah en kısa sürede ikinci kez hamile kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…