Şifa olsun inşallah canım iki taraflı oldu ya ondan zorladı biraz demek ki senin. İnşallah sonucu güzel olsunCanım valla yalan yok, ilk 1 saat çok ama çok ağrıdı. Bugün ameliyat dahil 4. Gün, hâlâ ağrım var. Her gün 1 tane minoset plus içiyorum. Kanamam çok şükür ilk günkü deli kanama değil. Hani adetin 3.-4. Günü daha yumurta akı gibi olur ya, o tarz gibi. Bazen 5-6 saat hiç kanamadığı da oluyor.
İnşallah canım. Aslında sağ tarafımda tek bir sızı yok ama sol taraf dün gece kıvrandırdı Beni. Belime vurdu resmen ağrısı. Spiralin varlığı da beni geriyor çokŞifa olsun inşallah canım iki taraflı oldu ya ondan zorladı biraz demek ki senin. İnşallah sonucu güzel olsun
Haklısın aslında canım ama artık sabırsızlık boyutundayız sanki. Herkes yaşı söyleyip merakla özel hayatımızı sorgulayınca geç kaldık bir gün bile gitmesin kafasına girdikAmin inşallahYani bence önce histereskopi olun. Doktorum bana tüp bebek yaparız ama tutmama ihtimali var, önce Rahmi düzeltelim dedi. Hadi varsayalım ki size de spiral takıldı, 1 ay spiral süresi var, 1 ay da belki doktor korunun diyecek. En fazla 2 ay kaybetmiş olursunuz ki bence çok uzun bir süre değil. Tabii siz daha iyisini bilirsiniz.
Spiral varlığı geriyor derken. Ne sıkıntılar veriyor kiİnşallah canım. Aslında sağ tarafımda tek bir sızı yok ama sol taraf dün gece kıvrandırdı Beni. Belime vurdu resmen ağrısı. Spiralin varlığı da beni geriyor çok
Özel değil tabi ki. Amh temmuzda 0.64tü yaş 29. Tek embriyom oldu. Tutmadı. Ellemek iyi değil diyeni ilk kez duydum. Benim doktorum Eray Çalışkan. Genelde tüp bebekte herkes hiteroskopi yapmak ister. Bana da şart demediler ben kendim istedim. O da çok iyi keşke herks yapsa gibi konuştu. Ben gebelik kaybı riskini göze alamadım.Rahim ellemek iyi değil diyor kimi doktor, kimisi tutunur diyoramh kaç ve yaş kaç özel olmazsa eger. Tüp bebek yeri istanbulda arastırıyorum ama her yer ticarete dökmüş sanki bu işi. Ne kadar pahallı. Yaş da 40 olunca benim 2,5 yıllık da evliyim rabbim inşallah hayırlısı ile kucagımıza bebek verir saglıkla. Moral çok önemli bu yolda. Allahım ol derse olur.
Geçecek inşallah canım. Allah çabuk iyileşmek nasip etsin.İnşallah canım. Aslında sağ tarafımda tek bir sızı yok ama sol taraf dün gece kıvrandırdı Beni. Belime vurdu resmen ağrısı. Spiralin varlığı da beni geriyor çok
Evet çok zor. Benim de 3. Seneye doğru gidiyor olmayışı. Hep sebepsiz sebepsiz dediler, çoğu doktor stres dedi ama bakalım inşallah bu operasyon vesile olurHaklısın aslında canım ama artık sabırsızlık boyutundayız sanki. Herkes yaşı söyleyip merakla özel hayatımızı sorgulayınca geç kaldık bir gün bile gitmesin kafasına girdikİstanbul da arastıyorum Bi yandan da doktorları. Allahım yol göstersin hepimize kafa karışıklığı zor gercekten.
Psikolojik olarak beni geriyor, fiziken bir problem yarattığını düşünmüyorum Çünkü yaratması için hiçbir şey olmadı. Şu an kafama takık orada spiral olduğuSpiral varlığı geriyor derken. Ne sıkıntılar veriyor ki
Amin amin aminGeçecek inşallah canım. Allah çabuk iyileşmek nasip etsin.
Hım anlıyorum canım. Benim 40 yaşla hiç risk almamam lazım o zaman desene. Senin yaş daha küçükÖzel değil tabi ki. Amh temmuzda 0.64tü yaş 29. Tek embriyom oldu. Tutmadı. Ellemek iyi değil diyeni ilk kez duydum. Benim doktorum Eray Çalışkan. Genelde tüp bebekte herkes hiteroskopi yapmak ister. Bana da şart demediler ben kendim istedim. O da çok iyi keşke herks yapsa gibi konuştu. Ben gebelik kaybı riskini göze alamadım.
İnşaAllah canım. Hepimize şifa olsun tüm bekleyenlere mutluluk la getirsin bu sevinci.Evet çok zor. Benim de 3. Seneye doğru gidiyor olmayışı. Hep sebepsiz sebepsiz dediler, çoğu doktor stres dedi ama bakalım inşallah bu operasyon vesile olur
Sizde amh kaç? Benim yaşıma göre durumum çok parlak değil açıkcası. Başarısız tüplerdense ben ameliyatlara razıyım.Hım anlıyorum canım. Benim 40 yaşla hiç risk almamam lazım o zaman desene. Senin yaş daha küçük
Çok çok geçmiş olsun. Bebişin hayırlı olsun canım. Doktor İstanbul da mı? Yazdıkların faydalı oldu bilgi için.Merhaba ben de tam 1 yıl önce ofis histeroskopi oldum rahim T şeklinde idi. Burada deneyimimi yazmak istedim çünkü ben çok doyurucu bilgi bulamamıştım. Anlatacaklarım birinin işine yararsa ne mutlu bana. Bundan 2 yıl önce gelişme olmadığı için 8.haftamda gebeliğim kürtajla sonlandırıldı. Adet kanamalarım ne yazık ki 1.buçuk güne düşünce kadın doğum cerrahisi konusunda bir uzmana gittik. Bu arada bebekte istiyorduk. Hoca tüp bebeğe başlıyalım önce yumurta kaliten bozulmadan yumurta toplama yapıp sonra histeroskopi yapalım dedi. Aynen öyle yapıp kaliteli 2 embriyo donduruldu sonra da histeroskopi oldum. Ankara da özel bir hastanede 1 yıl önce gerçekleşti. Anestezi alarak yaklaşık 30 dk sürdü. Rahim yeni şeklini korusun diye doktorum ucu çok ince hortumu olan balon yerleştirdi. 10 gün hortum kaldı. İlk anda malesef yoğun adet ağrım oldu sanırım 3 - 4 saat sonra geçti. Antibiyotik ve rahim kalınlaştıesın diye 15 gün boyunca günde 3 defa estrofem kullandım. Bu arada hortumu balon günlük hayatımı çok zorlaştırmadı. Ben yıllık iznimden bir hafta kullandım o süreçte. 15.günün sonunda tarlusal kullandım doktorum bir hafta içinde adet olacağımı söylemişti öyle de oldu gerçekten. 3 ay boyunca korunmamız gerektiğini rahmin toparlanması gerektiğini söyledi. Gerekli süre bitince transferim gerçekleşti.Gebelik sürecim de de rahimle ilgili olumsuz bir süreç yaşamadım. Ameliyat olacak arkadaşlara doktor konusunda uzman kişilere başvurmalarını öneririm. Sağlıklı günler.
Merhaba ben de tam 1 yıl önce ofis histeroskopi oldum rahim T şeklinde idi. Burada deneyimimi yazmak istedim çünkü ben çok doyurucu bilgi bulamamıştım. Anlatacaklarım birinin işine yararsa ne mutlu bana. Bundan 2 yıl önce gelişme olmadığı için 8.haftamda gebeliğim kürtajla sonlandırıldı. Adet kanamalarım ne yazık ki 1.buçuk güne düşünce kadın doğum cerrahisi konusunda bir uzmana gittik. Bu arada bebekte istiyorduk. Hoca tüp bebeğe başlıyalım önce yumurta kaliten bozulmadan yumurta toplama yapıp sonra histeroskopi yapalım dedi. Aynen öyle yapıp kaliteli 2 embriyo donduruldu sonra da histeroskopi oldum. Ankara da özel bir hastanede 1 yıl önce gerçekleşti. Anestezi alarak yaklaşık 30 dk sürdü. Rahim yeni şeklini korusun diye doktorum ucu çok ince hortumu olan balon yerleştirdi. 10 gün hortum kaldı. İlk anda malesef yoğun adet ağrım oldu sanırım 3 - 4 saat sonra geçti. Antibiyotik ve rahim kalınlaştıesın diye 15 gün boyunca günde 3 defa estrofem kullandım. Bu arada hortumu balon günlük hayatımı çok zorlaştırmadı. Ben yıllık iznimden bir hafta kullandım o süreçte. 15.günün sonunda tarlusal kullandım doktorum bir hafta içinde adet olacağımı söylemişti öyle de oldu gerçekten. 3 ay boyunca korunmamız gerektiğini rahmin toparlanması gerektiğini söyledi. Gerekli süre bitince transferim gerçekleşti.Gebelik sürecim de de rahimle ilgili olumsuz bir süreç yaşamadım. Ameliyat olacak arkadaşlara doktor konusunda uzman kişilere başvurmalarını öneririm. Sağlıklı günler.
Çok çok geçmiş olsun canım. Bebeğin de hayırlı olsunMerhaba ben de tam 1 yıl önce ofis histeroskopi oldum rahim T şeklinde idi. Burada deneyimimi yazmak istedim çünkü ben çok doyurucu bilgi bulamamıştım. Anlatacaklarım birinin işine yararsa ne mutlu bana. Bundan 2 yıl önce gelişme olmadığı için 8.haftamda gebeliğim kürtajla sonlandırıldı. Adet kanamalarım ne yazık ki 1.buçuk güne düşünce kadın doğum cerrahisi konusunda bir uzmana gittik. Bu arada bebekte istiyorduk. Hoca tüp bebeğe başlıyalım önce yumurta kaliten bozulmadan yumurta toplama yapıp sonra histeroskopi yapalım dedi. Aynen öyle yapıp kaliteli 2 embriyo donduruldu sonra da histeroskopi oldum. Ankara da özel bir hastanede 1 yıl önce gerçekleşti. Anestezi alarak yaklaşık 30 dk sürdü. Rahim yeni şeklini korusun diye doktorum ucu çok ince hortumu olan balon yerleştirdi. 10 gün hortum kaldı. İlk anda malesef yoğun adet ağrım oldu sanırım 3 - 4 saat sonra geçti. Antibiyotik ve rahim kalınlaştıesın diye 15 gün boyunca günde 3 defa estrofem kullandım. Bu arada hortumu balon günlük hayatımı çok zorlaştırmadı. Ben yıllık iznimden bir hafta kullandım o süreçte. 15.günün sonunda tarlusal kullandım doktorum bir hafta içinde adet olacağımı söylemişti öyle de oldu gerçekten. 3 ay boyunca korunmamız gerektiğini rahmin toparlanması gerektiğini söyledi. Gerekli süre bitince transferim gerçekleşti.Gebelik sürecim de de rahimle ilgili olumsuz bir süreç yaşamadım. Ameliyat olacak arkadaşlara doktor konusunda uzman kişilere başvurmalarını öneririm. Sağlıklı günler.
1,5 canımSizde amh kaç? Benim yaşıma göre durumum çok parlak değil açıkcası. Başarısız tüplerdense ben ameliyatlara razıyım.
Oo süper maşallah. Yumurtalar da kaliteliyse inşallah histereskopi sonrası tüpe bile gerek kalmaz belki de.1,5 canım
Ama söyle Bi sıkıntı da olabilir yaş dan dolayı yumurta kalitesi düşmüş olabilir. Bence sen umudunu taze tut çünki 29 yaşda tek yumurta bile olsa sende kaliteli olacagı çok yüksek bir durumOo süper maşallah. Yumurtalar da kaliteliyse inşallah histereskopi sonrası tüpe bile gerek kalmaz belki de.
İlk tedavide kalitesizdi ama bir dahakine kaliteli olur inşallah. Vazgeçmek yok.Ama söyle Bi sıkıntı da olabilir yaş dan dolayı yumurta kalitesi düşmüş olabilir. Bence sen umudunu taze tut çünki 29 yaşda tek yumurta bile olsa sende kaliteli olacagı çok yüksek bir durum
Sağol canım. Ben Ankara da oldum. Doktorum üniversite hastanesin de çalışıyor. Benim de yaşım 39.biz bebek için beklemek istemedik. Bir düşük yaşayınca tüp bebek yapalım dedik. Sanırım histeroskopi yumurta kalitesini azaltabiliyormuş. O yüzden cerrahi işlem öncesi yumurtaları toplandı. Balon çok küçüktü evdeydim 10 gün. Ama günlük işlerime engel değildi. Alışverişe bile çıktım. 1 ay bekleme süreci az gibi. Bana kürtaj sonrasında bile 3 ay korun demişti o zaman gittiğim doktor. Adet süremin azalması neyle ilgili anlamadım ama iyi ki olmuşta ben yeniden hamile kalmadan önce rahimle ilgili bir sıkıntı olabileceğini düşünerek doktorumu buldum.Çok çok geçmiş olsun. Bebişin hayırlı olsun canım. Doktor İstanbul da mı? Yazdıkların faydalı oldu bilgi için.Çoçuk gelişiminin ve adetin 1,5 güne düşüşü T rahimle mi ilgisi vardı. Histeroskopi basit Bi işlem sanıyordum ama balon spiral takıldığını bilmiyordum açıkçası tedirginOldum biraz. Yas 40 benim. İşlemden sonra bu kadar beklenileceğini bil duydum biraz ama çogı dıydıgum 20 gün de rahim toplar bir adet dönemi beklersin. Histeroskopi de T rahim işlemi yapılırken yumurta toplanması neden yapılıyor yumurtalıklara işlem yok ki?
Çok çok geçmiş olsun canım. Bebeğin de hayırlı olsun. Bebek gelişiminin ve adetin 1.5 güne düşmesi t rahimle ilişkisini anlayamadım. Bu işlemi arastırdığım kadar ile çok kısa süren 20 gün yada Bir adet kadar sürede rahmi toparlayan işlem olarak okudum. Bekleme süresi az değilmiş oysa Ama bu balon takılma onunla durma işlemi spiral falan bilmiyordum. Spiral neyse ama balon çok rahatsız edici olmuyor mu? İstanbul da mi doktora gittiniz?,
Evet canım Allah olmazları oldurur. Hersey onun isteğine bağlı. Dua et bolca. İnositol doktoruna sorarak kullanabilirsin. Yumurta kalitesi için iyi diye okudum yorumlarda ben kullandım ve bir sürü vitamin.. Belkide onun etkisi sonuç çıktı. Bu arada amh testi adetli iken mi yaptırdın. Zamanı tam ne dedi doktorİlk tedavide kalitesizdi ama bir dahakine kaliteli olur inşallah. Vazgeçmek yok.umut hep var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?