• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szlemeli retmenler nerdesiniz?

bu arada arkadaşlar haberiniz vardır muhtemelen,haziran ayında şu an zorunlu hizmet bölgelerinden başlamak üzere puan üstünlüğüne göre 5bin sözleşmeli öğretmenin kadroya geçirilme çalışmaları başlamış.yani artık belli şartlar dahilinde sözleşmeliye de kadro yolu açılıyor.tabi ben yıllarca çalışsam da görev yerimden dolayı belki 10 sene sonra ancak kadroya geçebilirim:))sağlık olsun buna da şükür,inşallah hepimiz kadrolu oluruz

ben eşimin yanına atanmak istiyorum yeter artık yaaa...şu il emri verilsin artık herkes eşine kavuşsun.tatilim zehir oluyor düşünmekten.
aranızda sözleşmeli olup eşinden ayrı olan var mı bilmiyorum ama...sözleşmeli olarak bence en büyük sorunumuz eş durumu ve kadro...

selam arkadaşlar. ben daha atanamadım ama eşim sözleşmeli muş malazgirtte ben bursadayım bebeğim olduğu için götürmüyor beni, bugün yolcu ettim onu ama içim nasıl acıyor anlatamam... :gitme:
bizi bu hale düşürenler Allahtan bulsun diyebiliyorum sadece... senağlama

ya gene başladı dönem,gene ayrılık.eşimden ayrıldığıma üzülemiyorum,en çok koyan oğlumun babasından uzakta büyümesi.3 sene olacak hala eşimize kavuşamıyoz.karar verdim ağustostada çıkmazsa çıkana kadar ücretsiz izine ayrılacam.şu kadro olmazsa sürünmeye devam edeceğiz.heşeyin çözümü kardo,bunu bikere daha anladım..

bu arada arkadaşlar haberiniz vardır muhtemelen,haziran ayında şu an zorunlu hizmet bölgelerinden başlamak üzere puan üstünlüğüne göre 5bin sözleşmeli öğretmenin kadroya geçirilme çalışmaları başlamış.yani artık belli şartlar dahilinde sözleşmeliye de kadro yolu açılıyor.tabi ben yıllarca çalışsam da görev yerimden dolayı belki 10 sene sonra ancak kadroya geçebilirim:))sağlık olsun buna da şükür,inşallah hepimiz kadrolu oluruz

inşş canımm ya ama artık inanasım gelmioo benim bu haberlere.. hep inşş diye diye 4 sene geçti ama hala kadro falan yok ortada ne yazık ki mafoldumben

Anneciimmm.Nerdesin??Korkuyorum..

BUrda kımse yok yalnız kaldım..Millet atanmış gıtmiş bır benım haberım yok:))

(gaipten gelen ses); "çok çalışman lazım yeğen çook":)

Yahu yukarıdaki eşlerinden ayrı arkadaşların yazdıkalrını okuyunca içim cız etti :/

nasıl ya eş durumu tayinleri var ya nasıl gidemediniz arkadaşlar siz eşlerinizin yanına ben anlamadım :((
Allah yardımcınız olsun inşallah.. ama aklıma da takılmadı değil yani:((

yahu yukarıdaki eşlerinden ayrı arkadaşların yazdıkalrını okuyunca içim cız etti :/

nasıl ya eş durumu tayinleri var ya nasıl gidemediniz arkadaşlar siz eşlerinizin yanına ben anlamadım :((
allah yardımcınız olsun inşallah.. Ama aklıma da takılmadı değil yani:((

istediklerı ıllere pozısyon açılmadıysa gıdemıyorlar hocam..o nedenledır..

Back