sözleşmeli değil ücretli öğretmen.sözleşmeliler sınavla atnıyolar canım.bu ücretliler için dönem başında dilekçe verip başvuryosun.milli eğitime gidip sor,açık yerleri varsa başvur..
Çok teşekkür ederim, bir şansımı deneyeceğim bakalım kısmet...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sözleşmeli değil ücretli öğretmen.sözleşmeliler sınavla atnıyolar canım.bu ücretliler için dönem başında dilekçe verip başvuryosun.milli eğitime gidip sor,açık yerleri varsa başvur..
yine yeniden öğretmenim :)
öğretmenim atandım bugün ama sevinemiyorum, daha doğmamış bebeğimi düşünerek sevinemiyorum. minicik yavrumu kimlere emanet edip de gideceğim
ücretsiz izin hakkında bilgisi olan varsa lütfen benle paylaşsın, en azından bir sene bebeğime ben bakayım anneciğinin sütünü emsin
hiç görev yapmadan ücretsiz izin verirler mi bana?
kzılar bu sözleşmeli öğretmenlik vekil öğretmenlik olaylarını ilk kez duyuyrum da.
yarı dönemde başvursak olur mu ve istanbul da en çok nerelerde açık olur.
benim yaşadığım yerde açık yokmuş ya da öle dedi torpil yok ya:S
en azından yükseğim bitene kadar yapardım bişeyler
bir arkadaşım başvurmuş başvurusunu almışlar aramışlar bile ama ben de biz de şuan açık yok dediler.
ilçeye göre değişiyor sanırım.
sizce hangi ilçelerde açık vardır
sözleşmeli öğretmenliğe nasıl başvuruyoruz sorularını duydukça kan beynime sıçrıyor,kendimi aşağılanmış hissediyorum sanki ara elemanmışız gibi.nooluuur artık anlasın herkes biz de gayet yüksek puanlarla bakanlık atamasıyla başlıyoruz işe(
tamamen katılıyorum canım.boşu boşuna eğitim fakültesi okumuşuz galiba.80 lerin üstünde puanlarla atanıyoruz ama çoğu kişi bizi ücretli sanıyo hala.ayrıca geçenlerde bişey duydum çok canım sıkıldı.artık 2 yıllık mezunlar formasyon alıp öğretmen olabileceklermiş.bizi bu durumlara düşüren devlet utansın canım.bide sanada soruyolarmı bilmiyorum ama "siz yazın maaş almıyosunuz demi" diyolar,cinlerim tepeme geliyo. veliler bile kadrolumu sözleşmelimisin diye soruyolar.düşün artık ne durumlara düştük..
ben de tokat artovada sözleşmeli öğretmenim branşım türkçe ve 3. senem dolmak üzere
tamamen katılıyorum canım.boşu boşuna eğitim fakültesi okumuşuz galiba.80 lerin üstünde puanlarla atanıyoruz ama çoğu kişi bizi ücretli sanıyo hala.ayrıca geçenlerde bişey duydum çok canım sıkıldı.artık 2 yıllık mezunlar formasyon alıp öğretmen olabileceklermiş.bizi bu durumlara düşüren devlet utansın canım.bide sanada soruyolarmı bilmiyorum ama "siz yazın maaş almıyosunuz demi" diyolar,cinlerim tepeme geliyo. veliler bile kadrolumu sözleşmelimisin diye soruyolar.düşün artık ne durumlara düştük..
ben de tokat artovada sözleşmeli öğretmenim branşım türkçe ve 3. senem dolmak üzere