kızlarrrr ikinci boyayı yapamadan hamile oldugumu ögrendimmmiki haftalik hamileymişim napayım dersiniz gebeyken bitkisel boyayla falan boyanıyormu saçlar? yoksa kesinlikle yasakmı
önce hayırlı olsun diyimben parfümeride çalışıyorum hamileler organik boya alıyolar doktorum tavsiye etti diye ama bişey diyemicem yasak veya değil diye ben onların yalancısıyım
tesekkurler canim cevabin icin.peki bu organik boyanin markasi nedir en cok satan hangisidir mesela nette bir arastirayim ben.hic boyatmasamda fikrim olsun en azindan
açık kahve yada altın parıltılı toffee cnm
Ben 1,5 ay önce Altın karamel boyamıştım hala ilk günkü gibi duruyor boya memnun kalmıştım... ancak şimdi koyabildim resmi... resim gece çekimi... gündüz baya sarı duruyor altın parıltısı çok fazla... ben daha karameli çok olan renk arıyordum ama bu da çok güzel...hatta rengimi değiştirmeyi düşünüyordum dün vazgeçtim artık hep bu boya ile sadece dip yapacağım...
Eki Görüntüle 300945
aydınlıkta da çekebilirsem sizin için eklerim...
Ben 1,5 ay önce Altın karamel boyamıştım hala ilk günkü gibi duruyor boya memnun kalmıştım... ancak şimdi koyabildim resmi... resim gece çekimi... gündüz baya sarı duruyor altın parıltısı çok fazla... ben daha karameli çok olan renk arıyordum ama bu da çok güzel...hatta rengimi değiştirmeyi düşünüyordum dün vazgeçtim artık hep bu boya ile sadece dip yapacağım...
Eki Görüntüle 300945
aydınlıkta da çekebilirsem sizin için eklerim...
bu syossmu? baaya koyu tutmuş sende cnmm zeminn ne renktii? benimki böyle tuttu bende şimdilikk bu boyayla devam edicemm çok güzel rengi:)
Eki Görüntüle 300947
evet canım syoos altın karamel benimki de ama benim saçlarım açık kumraldı onun üstüne boyamıştım... yani kahvenin çok açık tonu gibiydi birde gece loş ışıkta çektiğim resim o normalde güneş vurunca seninki gibi sarı sarı parlıyor yani... ama sende renk daha açık ve iyi tutmuş bayıldım 2. boyamaya benim de öyle olur.... güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?