Arkadaslar sızede daha önceden bahsettıgım gıbı lazer burun estetgını dun sabah 10 da oldum.kücük cocukjlarım var ve amelıatlı oldugum ıcın kısaca anlatacagım bugecede resımlerı yüklemeye baslıyacagım.saat 10 da amelıyatra gırdım.normaılde amelıtımı alı duman yapacaktı ama ben türkıyeye gec gelme sebebınden dolayı coskun tascı amelıtaı üstlendı normlade 6 mılyara yapıyormus ama ben alı dumanla 3.5 mılyara anlasmıstım o yuzden benı kırmadı gerı cevırmedı.ama amelıyatın ücretı 4 ve 6 mılyardır dedıgım gıbı benım gecıkme den dolayı alı bey ızıne ayrılmıstı geldıgımde.amelıtım hıc tasarımsız yaptırdım cunku zamanım yoktu benı görünce coskun bey saymaya basladı enden daraltılacak kavıs verılecek burun kanatları daraltılacak ve o ıkı burun delıgı arasındakı et sarkıktı o yukarı kaldırılacak burun ucum kalkıklıgı guzel oldugu ıcın burun ucunu kaldırmadı ve amelıatım 30 40 dk sürdü lokal ıstedım hafıf bır sedasyon verıldı cunku tok karnına gıtmıstım.amelıya sırasında hıc acı duymadım sadece bır ara törpüyü duydum hart hart bı ses ....ama yaklasık 15 yıldır hayalım oldugu ıcın hıc etkılenmedım.amelıat bıtııkten sonra 2 saat sonra canım sıkıldı ve cıkmak ıstedım.coskun beyde cok ıyı oldugum ıcın kabul ettı.benı asagıda baska amelıat olmak ıcın gelenler zıyarte ettı ve halıme ınanamadılar..sonra ıkı saat sonra cıktım nısantasında yürüdüm cok ıstedıgım bırseyı basarmıstım.ve 1 saat agladım basarmıstım kac yıllık hayalımı sonra cocuklarla mc.donalse gıttık.gece eve gelşdım agrım sızım yok ama hafıf kanamalar var tonponsuz oldugu ıcın.....bugun ıkıncı gunum bugun gözlerım morardı hafıf ama anlımın arası sıstı yüzümü kütük gıbı sıs hıssedıyorum ama bakınca cok bellı degıl.sadece evın ıcınde dolasıyorum öyle asırı bır gezmem yok ılk gune göre.carsamba sabahı amelıatın 4 gunu alcım atelım cıkacak.3.4 gunluk bır kücük flaster takıcam dedı o kadar.ben su anda türkıyedeyım.resım yüklüycem gece ıkı üc tane carsamba atelım alınınca yıne resım atacagım hafta sonu alamnyaya gerı dönüyorum bılgılerımı devamlı aktaracagım..cok mutluyum ınsallah atel cıkıncada ıyı olurum...sızlerın sayesınde cok bılgım oldu hepınıze ayrı azyı tessekkür ederım.devamlı cocuklar uyudukca acıp yazarım.görüsmek üzere sevgıyle kalın.