Bebek İkinci El Swing atom karınca araba + sallanan köpek

Size göre küçük düşünen, küçücük zeka parıtltısı göstermeyen bir kadındım ve siz bana çok gülmüştünüz ya hani, işte size sesleniyorum. Dün akşam ihtiyacı olan zor durumda kalmış bir aileye elden teslim ettim beşiği de yatağı da uyku setlerini de yorganı da.. Evimde ağırladım belki utanırsınız şimdi düşüncelerinizden.
Doğru söylemişsin aklı olan biri benden alışveriş yapmaz, DUA EDER İÇTENLİKLE !

Herşeyi başlatan mesaj ....

Ve binlerce kişi bunu bilmese daha guzel olurdu...

İlle bir parazitlik yapacak biri çıkar her zaman. O da siz oldunuz. Binlerce kişinin işi gücü yok bu kadar basit bir şeyin peşine düşecek merak etmeyin siz. Ayrıca siz neden üzerinize alındınız onu da anlamış değilim doğrusu.

Neyse bari bende sevindim inanın gizlice çocuğunuzun sevdiği oyuncak ve eşyalarını uç kuruşa çevirme niyetiniz yeterince alcakcaydi zaten!!!! bari vicdaninizi rahatlatirsiniz bu şekilde

Neyse bari bende sevindim inanın gizlice çocuğunuzun sevdiği oyuncak ve eşyalarını uç kuruşa çevirme niyetiniz yeterince alcakcaydi zaten!!!! bari vicdaninizi rahatlatirsiniz bu şekilde
Agzini topla seviyesini bozma daha fazla istersen.. alcak malcak sen ne bicim konusuyorsun kardesim sen beni taniyor musun bu kadar rahat konusabiliyorsun alip veremediginiz ne benimle anlamadim ben paragoz bir insanmisim gibi laflar ediyorsun Allah korkusu kalmamis hic sen de yazik.. bir nebze saygin varsa insanliga dair bence daha fazla kucultme kendini.. benim ne cocugumun oyuncagi uzerinden para kazanmak gibi bir derdim var ne de senin gibi seviyesiz biriyle polemige girme dusuncem.. ayrica lafin nereye gittigini bilmeden konusuyorsun burada herkes bir seyler satiyor o zaman senin deyiminle herkes alcak mi olmus oluyor dikkat edersen sen de bu sitede bir seyler satma cabasindasindir o zaman sen de bizler gibi alcak olmus oluyorsun.. cok yazik..

Yorumlarını okudukça sasiriyorum inan her seferinde bir insan nasıl bu kadar anlama güçlüğü cekebilir diye aklım almıyor . Çocuğumun eşyalarını onun gormedigi zaman vermek istemiyorum diyen sen degilmiydin ? Madem cocugun hala kullaniyo yada verdigin zaman uzulecek kadar seviyo neden satisa cikariyosun ?Sence de bu çok aci değil mi peki sence bunu yapmak nedir? ALCAKCA kusura bakma ve bu kelime terbiyesiz ayıp bi laf değil
Zoruna gidiyorsa o da benim umrumda değil!!! Senle bi sorunum olamaz benim sen yorum yazdikca cevap vermeden edemiyorum sadece dediğim gibi satış yapmaya gönlü olmayan milleti oyalayan biriydin ve bu da yeterince sinir bozucuydu , uürünlerini hayrına vermen de hem senin için iyi oldu( sevap kazandin) ( umarım!!!!!! ) hem de buradan güvenip urun almak isteyen masum insanlar için iyi oldu

Bu topikte polemiğe de banlanmaya da doymadınız.
Devam ederseniz iş topik kapatmaya kadar gider, her iki taraf içinde geçerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…