Bebek İkinci El Swing atom karınca araba + sallanan köpek

Kusura bakmayın komik olan sizsiniz dediğiniz gibi buda benim prensibim...
ben almak istediğim ürünleri zaten sadece istanbuldan alıyorum ayrıca mağazadan gidip almayı bende biliyorum sizin aklınıza ihtiyacım yok uslubunüze dikkat edin, bu benim yöntemim benim tercihim tutup tutmaması sizi neden ilgilendiriyor işime gelirse alıyorum gidip gelmezse almıyorum, burdan bir çok arkadaşın da anladığı gibi benimde
ürününüze güvenmiyorsunuz demekki, kimseyle polemiğe girmedim sizinle hiç girmem inanın hoşçakalın...

Neden elden vermiyorsunuz? Beşiğinde mi kargiyla satacaksiniz?

Yani çok değil bir kaç ürün aldım kk den hiç böyle bir şey yaşamadım ben bile elden gelin görüp alın dediğim arkadaşlar oldu sattığım ürünlerde ayrıca ben kargo çok tutar elden alayım düşüncesinde bile değildim kaldıki gideceğim yer belki bana çok uzaktı arabamla gidicem kargo dan daha fazlaya çıkacaktı belki de şimdi bende aynı düşünüyorum demekki ürününe güvenmiyor hanımefendi.

Neden elden vermiyorsunuz? Beşiğinde mi kargiyla satacaksiniz?
Beşiği bütün halde çıkaramam bu yüzden parçalarına ayırmam gerekecek ama alan kimse yok fiyat fazla geldi oysa 250 istedim sadece, üstelik sadece 1 ay kullanıldı. Eğer kesin satıcı çıksın beşiği elden de verebilirim sorun yok. Zaten amacım beşiği satmak diğer uyku setleri sonraki düşüncem. Yer kaplayan beşik çünkü.

Her şeyden önce satıcı olan benim komik geldiyse düşüncem buyur gül canım bu bir. İkincisi çekindiğim bir nokta yok. Üçüncüsü ürünüme son derece güveniyorum ama sizin anlamadığınız bir nokta var ne yazık ki. Ben hafta içi çalışan biriyim. Hafta sonu da evde olmadığım için görüşebilme şansımız pek yok gibi. Anca sitemdeki güvenliğe bırakabilirim oradan alırsınız. Ayrıca benim çocuğum 5 yaşında ve plasma carını vermek istediğimden haberi yok. Bunu onun gözü önünde yapamam eğer biraz çocuk psikolojisinden anlıyor olsaydınız bu şekil yorum yapmak ve gülmek yerine bunun sebebini araştırır sorar ve öğrenirdim. Çok terbiyesizsin ayrıca kakmak bilmem ne. Kusura bakma ama senin gibi zihniyete sahip insana değil kargoyla elimle ücretsiz bile vermem sana vereceğime gider çocuk esirgemeye bağışlarım daha iyi. Sen sen ol insanlara burdan ahkam kesme yok öyle öyle böyle diyip.

Aynı yorumlar sizin için de geçerli. Ben üslubuma gayet dikkat ediyorum seçici davranıyorum ama sebebini bilmeden fikirler üreten ne yazık ki sizlersiniz. Yönteminiz beni ilgilendirmiyor doğrusu. Bakın bu da sizin önyargınız. Bana ne sizin yönteminizden. Ürünüme güvenmesem satmam bu bir. İkincisi resme dikkatli bakarsanız en ufak bir yamulmuş kırılmış bir yanı yok. Güle güle.

Ben de bugüne kadar telsizden, akülü arabaya, park yatağa vs. birçok ürün sattım ama sizin gibi lakaty yorumlar yapıp gerekçesini bilmeden gülenini hiç görmedim. Hafta içi çalışıyorum akşamları geliyorum eve herkesin bir yaşantısı var akşam saati bilmediğim tanımadığım insanı evime alamam bu bir. İkincisi hafta sonu evde değilim ayrıca olsam bile çocuğumun yanında bu ürünü veremem onun olmadığı bir zaman dilimi olmadığından elden verebilmem söz konusu değil. Ürünüme güvenmediğimi düşünenle hiç işim olmaz.

şimdi bu yorumlara bir bakın birde benim yorumlarıma bakın kim LAKATY yorum yazmış o zaman doğru düzgün gerekçesini yazıcaktınız bende çalışıyorum ayrıca gecenin bir yarısı evinize geliceğimi kim söyledi size nerden uydurdunuz kendi kendinize konuşup durmayın site güvenliğinden de alabilirdim bana bu seçeneği sundunuzmu? burdan boş boş konuşup durmayınbir daha hakaret içerikli yazarsanız da yönetime bildiricem şimdi istediğiniz yorumu yazın sizin seviyenize inmicem

Bence de yani şimdiyekadar sebep bildirmeyen durumu sadece keyfi gibi ggösteren sizsiniz !! Bizim Düşüncelerimizden sorun yok tatlim sen yorumlarına bak bu insanlar neden boyle düşündüler ki acaba diye kendine sor bu aciklamalarini daha once yapsaydin anlayisla karsilardik tabi !!!! Kysurabakmada burada kimse muneccim degil canim, senin dusuncelerini, calismani, cocugundan gizli sevdigi bi oyuncagini paraya cevirdigini kimse bilemez

Benim yazilarimi copylerken kendininkileri de copyleseydin ya da ne gerek vardi ki zaten gorunuyor yani benim laflarimi gundeme getirip kendini ortbas etmissin.. site guvenligine birakirim aciklamasini pat diye yapamazdim kesin alici olan zaten ozele yazardi ben de oraya adres verirdim bu asamaya gelmedik ki. Kime ne istersen soyle cnm buyur.

Maksadim para degil evimin ferahlamasi.. bunun yanisira aciliyetim yok o yuzden bu keyfi durum belki de..

ya yazmiyayım diyorum ama siz hala uzatmaya devam ediyorsunuz kendimi niye ötrpas edeyim allah aşkına kime neye sizemi, komiksiniz gerçekten çok komikk ayrıca saçmalamaya devam etmişsiniz ciddi alıcı olmadığımı nerden biliyorsunuz beni tanıyormusunuz da bu şekilde konuşuyorsunuz gerçekten sinirlerimi zıplattınız akşam akşam konunuza da ürününüzede yazdığıma pişman ettiniz beni istediğinizi şimdi de yazın konu takibinden çıkıyorum nasılsa görmicem yorumlarınızı

kim uzatiyor acaba? Ya kardesim benim yazilarimi hatirlatmissin kendi yazilarini eski sayfalarda birakmissin dedigim buydu.. sen neden her lafa cvp vermek zorunda hissediyorsun ki kendini cocuk gibisin resmen.. ayrica sana ciddi alici degilsin demedim ki sen kendince alinganlik gosteriyorsun isi inada bindirmissin benim yazmami kolluyorsun resmen.. sayfami igrenc yorumlarinla uzatarak konuyu kirlettigini farkinda misin çık git bence de ne takip et ne oku ne de yorum yaz.. buyu biraz ablacim olur mu

Yapilan yorumlardan sonra sen daha coookkk güncel yazarsin oz80

Yapilan yorumlardan sonra sen daha coookkk güncel yazarsin oz80
Annelala misin her kimsen kendi isine bak sen ister guncel yazarim ister ilanimi kaldiririm sen bana laf yetistirmekten kendi satisini unutmus durumdasin.. seni ilgilendirmez benim guncel yazisim.. o da batti sana

Terbiyeli biri olsan sen zaten yorum yazmazsin hala.. sen benle ugrasmayi birak da git tartidaki kilona bak

Ne kadar küçük düşünen, küçücük bi zeka pariltisi göstermeyen bir kadinsin sen yaaa çok guldum okuyunca yazacak bisey bulamayinca kiloyu nerden cikardin sen ? ne alaka konularimizla ?Terbiyesizlik diye niteleyebilecegin ne yaptim ? neyin kafasini yasiyosan bize de onersene tekrar
soyluyorum ve asla terbiyedizlik olarak
gormuyorum bu yorumlardan sonra sen daha
cok guncel yazarsin akli olan biri senden alisveris yapmaz

Ürünüme güvenim sonsuzdu. Dediğim gibi satmadım. Elden verdim ücretsiz. Sözlerinizden utanırsınız belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…