- 29 Temmuz 2023
- 194
- 321
Evi sen mi tuttun? En son nişanlın ev bakmıyordu hiç. Acaba sorumluluğu çok mu üstüne alıyorsun. Tamamen ona bıraksan belki o da elini taşın altına koyar. Senin konunu özellikle hatırlıyorum. Bir üye evlilik için, oturacağınız ev için o da çabalamalı yoksa çabalamadığı eve kendini ait hissetmez demişti. O sözü düşündüm ve kendi hayatımda yaptığım şeyleri gözden geçirmeme neden oldu. Daha az sorumluluk almaya çalışıyorum şu an. Yoksa ben de senin gibiyim, anlayabiliyorum seni aşırı. Ha birdenbire değişmiyor hiçbir huy ama sen her şeyi üstüne aldıkça insanlar gittikçe tepene binecek. İnsiyatif almayı öğretmen lazım nişanlına. Tam nasıl olacak ben de bilmiyorum, o yüzden konunu ekstra takipteyimDüğün yapmayacağız zaten, ben de o da başından beri istemiyoruz. Az önce yine konuştuk bu konuyu. Ev tutuldu. Gelecek ayın kirasını nasıl ödeyeceğiz dedi. Ben de hiç mi paran yok, yoksa neden evleniyoruz dedim. Daha evin eşyaları alınacak. Çok küçük ayrıntılar bile dünya para. Benim işe girdiğimden beri biriktirdiğim bir miktar var, o da bunu biliyor. Onları neden kullanmıyoruz dedi. Ben de zaten birçok şeyi benim aldığımı kendisinin bir arabayı satmayı aklına bile getirmediğini söyledim. O da tamam satıyorum ama sakın yarın öbür gün arabamız yok, bi yere gidemiyoruz deme bana dedi. Anında morali bozuldu. Anlayamıyorum evi benim mi dayayıp döşememi bekliyor. İnsan hiç mi gocunmaz bundan? Annesinden para,destek istemeye çekiniyor benden istemeye hiç çekinmiyor. Kafayı yiyeceğim. Keşke ölsem ve bitse bu süreç diyorum.