• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Swarovski Taşlı Prizlerim :))

ayyy bayıldımm yaa ne kadar yaratıcısın tam benlik bunlar işte bende yapmak istiyorum
peki nerde satılıyor bu yapışabilicdek swarowskiler hani ütüyle kumaşa yağışanları biliyorumda bunlardan görmedim rica etsem nerden satın aldığınızı söyler misiniz?
birde aklıma geldi şimdi bunlar başka yerlerede yapışabilir mesela mutfak dolaplarına falan yani :32::21:

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız ve beğenileriniz için.

Daha öncedende yazmıştım,bu swarovski taşları hobi dükkanlarından temin edebilirsiniz.

Pasajlarda falan bulabılırsınız...

Çok amaçlı kullanım alanı sağlıyor,fikir benden hayel dünyasında tasarlayıp uygulamak sizden.

Dolaplarada olur,çerceve kenarlarıda olur,masa kenarlarınada olur,çamaşır sepetlerinizede olur

Yani olurda olur...Benim gibi kokoş şeyleri sevenler,illede taşlı şeylere bayılanlar uygulayacaklardır eminim :))

sevgiler
.

Yapanlar veya yapacak olan arkadaşlar daha sonra fotograflayıp bizlerle paylaşırsanız mutlu oluruz.

harika olmuş arkadasım valla ben tebrik ediyorum bizim gibi yratıcı bayanları gördükçe hem masrafsız hem zevkliyiz maşallah :))) bunun dışarda hazırını arasan bulsan yaptığının kaç katı fiyat isterler dimi :))

harika olmuş arkadasım valla ben tebrik ediyorum bizim gibi yratıcı bayanları gördükçe hem masrafsız hem zevkliyiz maşallah :))) bunun dışarda hazırını arasan bulsan yaptığının kaç katı fiyat isterler dimi :))

Teşekkür ederim arkadaşlar :) sizlerin hoşuna gittikçe mutlu oluyorum.

Dışarda hazırına rastladım biryerde ciddi manada çok pahalıydı...

Tamam belki o kalitede birşey değil amaaa onun görüntüsünde ve şıklığında oldu:1:

ama tum apartmanın yapması gıcık olmuş ben hıc sevmem benım yaptıgım bırseyı yakınlarımdakıler yapsın hemen degıstırırım ..herkeste olanı pek sevmem..unıversıtede takı tasarlıyordum çok entel seyler yapıyordum bayılıyordu tum kızlar bı baktım aynı modellerı ev arkadaslarım yapıyor ...hemen bırıne verırdım o takıyı kendıme baska yapardım:34:gule gule kullan yaratıcı ...

Bende sevmem taklit edilmeyi ama maalesef evimin dekarosyanu olsun kişisel süsüm püsüm hepsi taklit edilir.

Bir yakınım birebir aynısını uygular,evine gittiğimde sinir olurum.

Tuhaf olan beğenisinide dile getirmez birşey gördüğünde...

neyse demekki iyi şeyler yapıyoruz ki taklit ediliyoruz diyelim ;)

Çok güzel olmuşş.Bu taşları nerden ne kadara alıyorsunuz yaaa???

Back
X