Çorbalar Süzme Mercimek Çorbası - Sadıkoğlu Bakliyat Sponsorluğunda

Miucum senin elemanlarda senden fena :KK70:
Sen gelmeden kızartma mıydı içli köfte miydi yerden yere vurdular kızı:KK11:Sen ne sopası attın bilmem amma senden önce de bi fasıl kızarttılar kızarmış içli köfte yiyen @Ytmz ciğimi.

Ama beni vazgeçiremezsin istiyorum ulen seni :KK4:
he canım beni kızarttılar

Hahahahaha onlar sopa yiye yiye bir fırsat bulunca sopa atmak istiyorlar gariplerim minnoşlarım çıtır hatınlarım benim :KK70:

Arada o zevki de tatmak istiyorlar :rolleyes:

Gel gel bekliyommm sen istedin bunu:confused:
Geel geel senide kızartaın miu cıss yersen görürsün s i d e l y a s i d e l y a
Kızarmış yemişsin içli köfteyi:skandal:

Hani haşlamaydı:skandal:

Bana öyle dedin:skandal:

s i d e l y a s i d e l y a kızarmış diyor:skandal:

@Ytmz :KK62:
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
yok ya kuzucuğum odaa yanlış anlamış ben köfteyi haşlanmış yedim miu yaa

19E2974B-B049-4558-ABFA-061081E00F14.png
Miu ve beeenn:KK200::KK200::KK200:

Yemek pişirme konusunda hiç düdüklü tencere kullanacak seviyeye gelecek miyim acaba? Bildiğin saatli bombaymışçasına korkuyorum ben onlardan :olamaz: Ellerinize sağlık :KK200:

Yemek pişirme konusunda hiç düdüklü tencere kullanacak seviyeye gelecek miyim acaba? Bildiğin saatli bombaymışçasına korkuyorum ben onlardan :olamaz: Ellerinize sağlık :KK200:
bende çok korkarım ama soğuyunca açarım altınıda çok açmam alışırsan kullanırsın canım korkma kadınların kurtarıcısı teşşkür ederim canımm❤️❤️

Elinize saglik , o kaburgalarla nasil da lezzetli olmustur kimbilir. Bir tarif daha ekledim sayenizde:KK66: iyi sanslar

Elinize saglik , o kaburgalarla nasil da lezzetli olmustur kimbilir. Bir tarif daha ekledim sayenizde:KK66: iyi sanslar
teşekkür ederrim canım güzel sözlern için aynen çok lezzetli oldu kemiğin etin girdiği bütün yemekler harika olur canım sağol denemeni tavsiye ederim ❤️❤️

Veeeeeeee Mercimeeekkk ..
Misafirlerın olmazsaa olmazııı , Kocamınnn vazgeçilmezii :KK48:

Ellerine , kollarına sağlık ..
Yarışmada başarılar dilerimmm :KK68:

Veeeeeeee Mercimeeekkk ..
Misafirlerın olmazsaa olmazııı , Kocamınnn vazgeçilmezii :KK48:

Ellerine , kollarına sağlık ..
Yarışmada başarılar dilerimmm :KK68:
aynen desiğin gbi canım bzdede vazgeçilmez teşekkür ederim❤️❤️

• Beğen
Reactions: H E
X