- 10 Mart 2008
- 259
- 1
tesekkur ederim canim evet gercektende evde canim baya sikiliyordu:jeyyar: benim temizligim sukurler olsun bitti ama bendede kipirdiyacak hal kalmadi tabiki sen ne yaptin bitirdinmi offfffff biktim su ev temizliginden valla -tatlicadiarzu-
ahhh ev isi demeyin bana -tatlicadiarzu- buraya geldigimden beri ev isi ve yemekten nefret eder oldum daha dogrusu evlendigimden beri kafamçokkarıştı ne yeemk psir dusun dusun aklimi yiyorum stres oluorum ki disardanda yememize ragmen..ben annemi olsedim ya onun yemkleriniiisenağlama derin temislik yapmadigim icin bu konuda biraz rahtim okdr yorulck kdr yapmiorum gunluk syler..
simdi sana oh temiz temiz otur dicem ama ev isi nankor heleki bu memlekette -tatlicadiarzu-yinede ellerine saglik cnm camlarini cok acik birkmada bari hemen kirlenmesin yerimseniben
allah yardımcın olsun gercekten cok zorsabret canım enınde sonunda yıne alacksın ıns kızını:teselli:esının olum sebebı neydı canım.tekrar evlendınmı ayyıldızk.a.s.
:roflol::roflol:supersin senabrnwi
tabikide senabrnwi erkeklerin hepsi oyle bir hastalandikmi pesimizde pervane olurlar cabuk iyileselim diye :jeyyar:
ahhhhh bide biz baikten biksak ciddeye geldigimde ilk isim baik yemektir :lepi:
ahhh ev isi demeyin bana -tatlicadiarzu- buraya geldigimden beri ev isi ve yemekten nefret eder oldum daha dogrusu evlendigimden beri kafamçokkarıştı ne yeemk psir dusun dusun aklimi yiyorum stres oluorum ki disardanda yememize ragmen..ben annemi olsedim ya onun yemkleriniiisenağlama derin temislik yapmadigim icin bu konuda biraz rahtim okdr yorulck kdr yapmiorum gunluk syler..
simdi sana oh temiz temiz otur dicem ama ev isi nankor heleki bu memlekette -tatlicadiarzu-yinede ellerine saglik cnm camlarini cok acik birkmada bari hemen kirlenmesin yerimseniben
SENABRNWİ canım çook sağol, teşekkür ederim
:teytey:
cabuk iyileselim de islerini gorelim,biz olmasak ne yapacaklar bilmem.gerci haksizlik etmemem lazim,benim kokos kocam,kendi camasirini yikar,utusunu de yapar:teytey:
ilk baslarda benim de hosuma gidiyordu ama artik sevmiyorum baik yemeyi,kokusu bir garip gelmeye basladi:dilcikar:
belki o zaman alabilirim diye dusunuyorum aramiz cok kotu bizim evliligimize karsilardi
evlendigimde onlarla bir iliskim yoktu sadece esim giderdi ailesine beni goturmezdi
beni hic sevmediler gerci bende sevmedim onlari
oohh cnm tadini cikar bncde naz niyaz iyidr ztn yenide gelmis ceker seni kaydirigubbakcemile3 ay ne kotuyuzz yaa :enbuyukkk:
eylusum sen diyette yapiodun bellki kirginlik ondndir buara sebzeye agirlik ver toparlan barii aa topike bi hasta yeter kislarr toparlanin kaydirigubbakcemile5
buaraada havlar baya isindi ogledn sonra gunes cok yakioo yakinda yuruyuste olen biriolursa o benimdir kislar simdiden hakkinizi helal edindelikafadulden bugun gidemedim dun yeniden basladik tozdn dolayi biras ara vermistik bakalim ilerki gunlerde nasil dvm edicem :çok üzgünüm:
aman dikkat et kendine,sen de hasta olma:teselli:
evet kosu bandi var ama kullanan kisi ben degilim:roflol:saka bir yana arada bir kullaniyorum ama benim nabiz deli gibi,bir yerde okumustum 20 yasindan byuklerde normal nabiz 60 80 arasiymis dakikada,ama ben yuruyus yaparken direk 90 dan basliyor makina:roflol:belki de benim gibi tombik biri ustune ciktigi icin zorlanan aletin nabzidir o delikafadulden
benim genelde 90 dan basliyor ve yurudukce, 120lere kadar cikiyor,bana da cok gelmisti ama yanlis yonlendirmeyeyim seni
Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Benim arabistan işim cuma günü kesinleşti. Sanırım nisanın ilk haftası taşınmış olurum. Şu an 2-3 compound arasında seçim yapmakla meşgulüz. (Mura Bustan ve Elit Compound)Belki bunlardan biri hakkında bişeyler bileniniz vardır. Cidede ki arkadaşlarla görüşelim lütfen. Hepinizi çooook öpüyorum.
ben nabzı soylemıyım o zaman hıcdelikafaduldenyok ben zayıflıycam dıye bu gıdısle nalları dıkecem delikafaduldenbenım hatalık aclıktan canım:çok üzgünüm:sende ıylesmıssın gecmıs olsuna.s.
tesekkur ederim canim evet gercektende evde canim baya sikiliyordu:jeyyar: benim temizligim sukurler olsun bitti ama bendede kipirdiyacak hal kalmadi tabiki sen ne yaptin bitirdinmi offfffff biktim su ev temizliginden valla -tatlicadiarzu-
yuruyus tempona da bagli tabi,benim ayak bilegimde problem oldugu icin 4.2 de yuruyebiliyorum ancak,aslinda ayakta uzun sure durmam bile yasak ama...bu yasta curuge ayrildim yaaa:roflol:makinaya gore degisiyor mu bunun hizi acaba?
:teytey:
cabuk iyileselim de islerini gorelim,biz olmasak ne yapacaklar bilmem.gerci haksizlik etmemem lazim,benim kokos kocam,kendi camasirini yikar,utusunu de yapar:teytey:
ilk baslarda benim de hosuma gidiyordu ama artik sevmiyorum baik yemeyi,kokusu bir garip gelmeye basladi:dilcikar:
uzulme canım herseyın hayırlısı ınsaallah sonunda kızına kavusacaksın.keske elden bısey gelsede yardımcı olabılsek.a.s.
yok canım degısmez herhalde ben 6.0 kosuyorum sanırım ondan oncesısındeve sonrasındada yaptıgım haeketler felen fırlıyor nabız halıyle:bbo: ama neten baktım tehlıkelı boyutta degıl az kalmıs yaklasmayadelikafaduldena.s.
tabikide bizsiz birsey yapmayi beceremezler dun haberlerde dinledim ev hanimlarinin senelik maaslari 80mis esime bir danisayim dedim bana dediki sen 80binden daha fazla harciyorsun senede dedi-tatlicadiarzu-sevindim guzel valla esinin kendi islerinio yapnmasi malasef benim kocisim hizmet ettirmeyi sever eve girdimi yerinden kimildamaz
evet bazen bizde aldigimizda baikki cig oluyor kokusuda guzel olmuyor cig olunca