Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

sagol eyluL,dedigin gibi babayla beraberken cocuklari tanIyamiyorum,oyle faRkLi davraniyorlar ki,acaba ben de mi var Bir gariplik anlayamadim:uhm:

yok canım benımkılerde aynı.bızı okadar ıyı tanıyorlar kı parmaklarında oynatıyorlar vallahı tatlı belalar.:1hug:

cok uzuldum ayyıldızk.pekı dedesıne babanesıne bısey oldugunda ne olacak kızının durumua.s.sana karsı nasıllar esının aılesıa.s.

belki o zaman alabilirim diye dusunuyorum aramiz cok kotu bizim evliligimize karsilardi
evlendigimde onlarla bir iliskim yoktu sadece esim giderdi ailesine beni goturmezdi
beni hic sevmediler gerci bende sevmedim onlari

:uhm:

kim anne kim cocuk karisiyor bazen:uhm:

bencede canımkaydirigubbakcemile5 bendede bır kırgınlık basladı bugun baya kotuydum.[
sende kosu bantı vardı sanırım senabranwı bu kalp atısları nabız hakkında bır bılgın varmı en fazla kac olması gerekıyor:uhm:

belki o zaman alabilirim diye dusunuyorum aramiz cok kotu bizim evliligimize karsilardi
evlendigimde onlarla bir iliskim yoktu sadece esim giderdi ailesine beni goturmezdi
beni hic sevmediler gerci bende sevmedim onlari

allah yardımcın olsun gercekten cok zorsabret canım enınde sonunda yıne alacksın ıns kızını:teselli:esının olum sebebı neydı canım.tekrar evlendınmı ayyıldızk.a.s.

oohh cnm tadini cikar bncde naz niyaz iyidr ztn yenide gelmis ceker seni kaydirigubbakcemile3 ay ne kotuyuzz yaa :enbuyukkk:
eylusum sen diyette yapiodun bellki kirginlik ondndir buara sebzeye agirlik ver toparlan barii aa topike bi hasta yeter kislarr toparlanin kaydirigubbakcemile5
buaraada havlar baya isindi ogledn sonra gunes cok yakioo yakinda yuruyuste olen biriolursa o benimdir kislar simdiden hakkinizi helal edindelikafadulden bugun gidemedim dun yeniden basladik tozdn dolayi biras ara vermistik bakalim ilerki gunlerde nasil dvm edicem :çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol: caktirma birazda dinlenmek senin hakkin degilmi

bekledigimden de hizli iyilestim,tatil bitti artik:çok üzgünüm:durmadan vitaminler,meyve sulari tasidi bana iyilestirdi zorla:kızgın:artik daha fazla numara yapamiiiciim:1no2:
tabii bikti adam hergun baik yemekten:roflol:

bencede canımkaydirigubbakcemile5 bendede bır kırgınlık basladı bugun baya kotuydum.[
sende kosu bantı vardı sanırım senabranwı bu kalp atısları nabız hakkında bır bılgın varmı en fazla kac olması gerekıyor:uhm:

aman dikkat et kendine,sen de hasta olma:teselli:
evet kosu bandi var ama kullanan kisi ben degilim:roflol:saka bir yana arada bir kullaniyorum ama benim nabiz deli gibi,bir yerde okumustum 20 yasindan byuklerde normal nabiz 60 80 arasiymis dakikada,ama ben yuruyus yaparken direk 90 dan basliyor makina:roflol:belki de benim gibi tombik biri ustune ciktigi icin zorlanan aletin nabzidir o delikafadulden
benim genelde 90 dan basliyor ve yurudukce, 120lere kadar cikiyor,bana da cok gelmisti ama yanlis yonlendirmeyeyim seni

Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Benim arabistan işim cuma günü kesinleşti. Sanırım nisanın ilk haftası taşınmış olurum. Şu an 2-3 compound arasında seçim yapmakla meşgulüz. (Mura Bustan ve Elit Compound)Belki bunlardan biri hakkında bişeyler bileniniz vardır. Cidede ki arkadaşlarla görüşelim lütfen. Hepinizi çooook öpüyorum.

CADIARZU
oohh cnm tadini cikar bncde naz niyaz iyidr ztn yenide gelmis ceker seni kaydirigubbakcemile3 ay ne kotuyuzz yaa :enbuyukkk:
eylusum sen diyette yapiodun bellki kirginlik ondndir buara sebzeye agirlik ver toparlan barii aa topike bi hasta yeter kislarr toparlanin kaydirigubbakcemile5
buaraada havlar baya isindi ogledn sonra gunes cok yakioo yakinda yuruyuste olen biriolursa o benimdir kislar simdiden hakkinizi helal edindelikafadulden bugun gidemedim dun yeniden basladik tozdn dolayi biras ara vermistik bakalim ilerki gunlerde nasil dvm edicem :çok üzgünüm:

sen 53 kilo degil miydin bakiiim,niye yuruyuse gidiyorsun hala,ben kiloluyum ya herkes obez olsun:roflol:.birakin arkadaslar bu isleri,diyette neymisdelikafadulden.
yuruyuste olmezsin ama biraz daha kilo verirsen,eriyip gozden kaybolabilirsinyerimseniben

CADIARZU

sen 53 kilo degil miydin bakiiim,niye yuruyuse gidiyorsun hala,ben kiloluyum ya herkes obez olsun:roflol:.birakin arkadaslar bu isleri,diyette neymisdelikafadulden.
yuruyuste olmezsin ama biraz daha kilo verirsen,eriyip gozden kaybolabilirsinyerimseniben

:roflol::roflol: ay guldurdun cnm beni yaaa yokyok emin ol kaybolmam iyilestigine sevindim sekerim naz niyazda biyere kdr diosun :1hug:

Selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Benim arabistan işim cuma günü kesinleşti. Sanırım nisanın ilk haftası taşınmış olurum. Şu an 2-3 compound arasında seçim yapmakla meşgulüz. (Mura Bustan ve Elit Compound)Belki bunlardan biri hakkında bişeyler bileniniz vardır. Cidede ki arkadaşlarla görüşelim lütfen. Hepinizi çooook öpüyorum.

slm sekerim iyizi bizz hersey ayni valla buaralardaa.s. hadi bakalim hakkinizda hayrlisi olsun ins ayak uydurabilirsin ve sende seversin buralari:içelim:

:roflol:

selam,mura bustanda esyali veya esyasiz evlerde kalma imkani var.bircok compoundda oldugu gibi bahce,yesillik,oyun parklari var...mis daha dogrusu.burada verdigim bilgiler birebir benim gorduklerim degil,baskasinin yalancisiyim bu arada:roflol:
cocuklari okula goturen servis araclari,kadinlar icin alisveris merkezlerine giden ucretsiz otobusler var,(cumartesiden persembeye kadar)
yine cocuklar icin oyun alanlari ve kres var,bunun disinda compoundda kalanlarin duzenledigi cesitli partiler ve organizasyonlar var.mesela kadinlar elisi,moda ile ilgili kermesler duzenliyorlar.supermarketi de var.var da var yani:roflol:
spor yapmak isteyenler icin fitness salonu,6 yuzme havuzu,4 tenis kortu,basketbol ve masa tenisi mevcut.
zaten buradaki compoundlarin cogu oldukca konforlu ve disaridaki hayattan cok farkli bambaska bir dunya.compoundda kalmanda hem guvenlik hem de ruh sagligin acisindan fayda var,ama yine hersey sende bitiyor tabi,oradaki insanlarla kaynasip aktivitelere katilirsan zamanin nasil gectigini anlamazsin,buraya adapte olman daha kolaylasir.

sana basarılar canım evde oturmaktansa vaktını ogrenerek gecırmek guzel.
dayanılacak gıbı degıl zaten bende basladım heryer tozbırde gunum var mecburen yapıyorum:a015:

tesekkur ederim canim evet gercektende evde canim baya sikiliyordu:jeyyar: benim temizligim sukurler olsun bitti ama bendede kipirdiyacak hal kalmadi tabiki sen ne yaptin bitirdinmi offfffff biktim su ev temizliginden valla -tatlicadiarzu-

CADIARZU

:roflol::roflol:supersin senabrnwi

bekledigimden de hizli iyilestim,tatil bitti artik:çok üzgünüm:durmadan vitaminler,meyve sulari tasidi bana iyilestirdi zorla:kızgın:artik daha fazla numara yapamiiiciim:1no2:
tabii bikti adam hergun baik yemekten:roflol:

tabikide senabrnwi erkeklerin hepsi oyle bir hastalandikmi pesimizde pervane olurlar cabuk iyileselim diye :jeyyar:

ahhhhh bide biz baikten biksak ciddeye geldigimde ilk isim baik yemektir :lepi:

gecmis olsun eylul diyetten olabilir biraz sebze ve meyvaya agirlik vererek hem zayiflar hemde dinc kalirsin kendine dikkat et canim :1hug:

X