Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

evet canım kırgınlık aclıktan :çok üzgünüm:zaten sebze meyva yıyıyorum ama ılk gunler bır halsızlık oluyo.bırde kosuyu fazla abarttım sanırım.o sıcakta nasıl dayanıyorsun yuruyuse?gercı sendecok tombıssın ya anca erırı o yaglar dımı kolaymı 53 kılo budelikafadulden

ay valla zayiflicm die saglikindan olucn sekerim ama olmzki bak fazla aclik mide yanmasi yapar sonra ugrasirsin dikkat cnm kendine:1hug: buaraada su elma kromu zayiflamak icin olan SIK SIK reklamlarini gordugmz 2 arkdasimda carpinti yapti ve uykusuzluk ondn biraktilar 2 gun kullanmislardi ztn :sm_confused: ben dneemktn vazgectim burda hasta olmakta zor annecimz yokki baksin bize iiyilestirsin senağlama(buara ben annemi cok oslemisim idare edin) hee bide gecen tartildigim tarti yanlis tartmis bugun tartldm 54 kiloyum mutlu olun :1closedeyes: sicakta yurumemizin nedeni terleyip yaglarimzdn kurtulmak ins tabii sositososito

senabrnwi uyumadinmi sekerim uykumu tutmadi napiosun nasilsin :uhm:

bu aralar uyku duzeni kalmadi bende,5 guNde toplasan 12 saat falan uyumusumdur,o da araliklarla.kendimi zombi gibi Hissediyorum-tatlicadiarzu-ve duN yazdigim mesajlardan sonra hala uyumadimdelikafadulden.2 saat yatip kalkiyorum 5 gundur.niaaaaaaadelikafadulden

bu aralar uyku duzeni kalmadi bende,5 guNde toplasan 12 saat falan uyumusumdur,o da araliklarla.kendimi zombi gibi Hissediyorum-tatlicadiarzu-ve duN yazdigim mesajlardan sonra hala uyumadimdelikafadulden.2 saat yatip kalkiyorum 5 gundur.niaaaaaaadelikafadulden

aa cnm neden kii ay uykusuzluk cok igrenc dolan dolan kelebek olursun saatler gecmez delikafadulden sut fln ic yatmadn yda al bi panadol night 12 saat uyursun cocuklarda yine seninkinin basina kalirsırnaşık şey

allah yardimcin olsun ayyildiz insallah kavusursun kizina evet eylulun dedigi gibi keske elimizden gelsede yardimci olabilsek durumuna cok uzuldum :teselli:

amin tesekkur ederim sana ve eylule insallah kavusurum sabrediyorum ne yapayim
dunyadayiz ve zorluklarla karsilasiyoruz allah cumlemizin yardimcisi olsun kaderimde bunlar varmis sukurler olsun rabbime insallah bir yol gosterir ozur dilerim sizide dertlerimle uzuyorum ne yapayim konusacak kimsem yok pek sizinle paylastim senağlama

dunyadayiz ve zorluklarla karsilasiyoruz allah cumlemizin yardimcisi olsun kaderimde bunlar varmis sukurler olsun rabbime insallah bir yol gosterir ozur dilerim sizide dertlerimle uzuyorum ne yapayim konusacak kimsem yok pek sizinle paylastim senağlama

aa cnm olurmu ole sey burasi paylasim alani sen icini dok biz sana destek olabiliosak paylasabiliosak ne mutlu bizekaydirigubbakcemile5 ama iste yardimci olmamak kotu o znm uzuluo insan sabr cnm napicn a.s.

iyiymis tempon ama yine de cok zorlama kendini,zaten gun icinde yeteri kadar yoruluyoruz

yoruluyoruzkı hemde nasıl bızım yaramazlarla.onlar uyuduktan sonra ınan televızyon ısık nevarsa kapatıp oyle oturuyom kafadınlemek ıcın-tatlicadiarzu-

ay valla zayiflicm die saglikindan olucn sekerim ama olmzki bak fazla aclik mide yanmasi yapar sonra ugrasirsin dikkat cnm kendine:1hug: buaraada su elma kromu zayiflamak icin olan SIK SIK reklamlarini gordugmz 2 arkdasimda carpinti yapti ve uykusuzluk ondn biraktilar 2 gun kullanmislardi ztn :sm_confused: ben dneemktn vazgectim burda hasta olmakta zor annecimz yokki baksin bize iiyilestirsin senağlama(buara ben annemi cok oslemisim idare edin) hee bide gecen tartildigim tarti yanlis tartmis bugun tartldm 54 kiloyum mutlu olun :1closedeyes: sicakta yurumemizin nedeni terleyip yaglarimzdn kurtulmak ins tabii sositososito

bu hapların hepsının ılkhafta boyle yan etkılerı oluyo canım.annem annem valla bende cok ozledımsenağlamaallahtan su ınternet var ozlem gıderıyoruz.benım geldıgım ılkseneler cok kotuydu ya sadece telefonla gorusuyorduk her konusmamızdan sonrada ben aglama krızıne gırıyordum.a.s.

canım benım olurmu hıc oylesey herzaman dınlerız senı.keske daha fazlasını yapabılsek .uzme kendını kızını alacagına ınan kotu dusunme hıc canım.hepımız burda bırazda olsa bıseyler paylasarak burdakı sıkıntılarımızı gıderıyoruz sen rahat ol canım :1hug:a.s.

:1no2:

keske elimizden birsey gelse de yardim edebilsek sana,ama bildik kelimelerle teselli etmeye calismaktan baska birsey yapamiyoruz.:1no2:
yine de zamanin ne gosterecegi belli olmaz,insallah bir an once cozume kavusur sorunlarin.:teselli:

yoruluyoruzkı hemde nasıl bızım yaramazlarla.onlar uyuduktan sonra ınan televızyon ısık nevarsa kapatıp oyle oturuyom kafadınlemek ıcın-tatlicadiarzu-

benimkiler vampir gibi masallah,bensiz uyumazlar hic.onlari uyutup kactigimda 1 yada 2 saat icinde hemen kalkip gelirler yanimadelikafadulden.eger kalkip yanima gelmezlerse,hemen yapmak isteyip de yapamadigim seylere kosarim.bir elimle nette sorf yaparken diger elimde de orgu vardir.sonra kosa kosa gider bir cay yaparim,onlarin yaninda icemiyorum da,kapiyorlar elimden:roflol:.ayni anda bir suru seyi yapmaya calisinca da hepsi yarim yamalak kalir,uyumam gerken zamani bu sekilde harcadigim icin de gunun geri kalan kisminda ruh gibi dolanirim ortalikta:nazar:

bu hapların hepsının ılkhafta boyle yan etkılerı oluyo canım.annem annem valla bende cok ozledımsenağlamaallahtan su ınternet var ozlem gıderıyoruz.benım geldıgım ılkseneler cok kotuydu ya sadece telefonla gorusuyorduk her konusmamızdan sonrada ben aglama krızıne gırıyordum.a.s.

yapmayin arkadaslar yaa,hepiniz birgun doneceksiniz ,ya ben ne yapayimlaelaelaelaelae

aa olurmu canim keske elimizden daha fazla gelsede yardimci olabilsek kesinlikle oyle bir sey aklina gelmesin ayyildiz biz sana uzuluyoruz insalllah allah yardimcin olsun diyorum sabret guzelim allah sabredenlerle birliktedir :teselli:a.s.bende bak cocugum olmadigi icin sabrediyorum ve sukrediyorum halime sukurler olsun rabbime karsiliginida kat kat aliyorum kizini benim yerime op canim kendine iyi bak ne zaman istersen acip bizimle paylasabilirsin gorusmek uzere:1hug:

benimkiler vampir gibi masallah,bensiz uyumazlar hic.onlari uyutup kactigimda 1 yada 2 saat icinde hemen kalkip gelirler yanimadelikafadulden.eger kalkip yanima gelmezlerse,hemen yapmak isteyip de yapamadigim seylere kosarim.bir elimle nette sorf yaparken diger elimde de orgu vardir.sonra kosa kosa gider bir cay yaparim,onlarin yaninda icemiyorum da,kapiyorlar elimden:roflol:.ayni anda bir suru seyi yapmaya calisinca da hepsi yarim yamalak kalir,uyumam gerken zamani bu sekilde harcadigim icin de gunun geri kalan kisminda ruh gibi dolanirim ortalikta:nazar:

allah yardimcin olsun kolay gelsin masallah diyorum bu cocuklarla birde orguyle ugrasiyorsun bravo sana :CüvCüv:

aynen senabrnwi bende ayni durumdayim allah biliyor omrum bu gurbet ve ailemin ve ulkemin hasretiyle gececek fisfisfis

hosgeldin kapiii nerelerdesinn :sm_confused: sormayin ya olucez gidicez hala gurbette olucz sanirimm bugun nette gorustum annemle ooh doya doya :sm_cool::sm_cool: arkadslar tr de koca kalammisti ama napalim evlendik geldik buralaraiste -tatlicadiarzu-

yapmayin arkadaslar yaa,hepiniz birgun doneceksiniz ,ya ben ne yapayimlaelaelaelaelae

cocuklar buyene kadar bızım kosusturmamız bıtmez canım.ama tavsıye ederım hepsı uyuyunca otur sessızlıkte kendını dınle ınsanın kafası rahatlıyor.-tatlicadiarzu-

donucezde bende benden gıdıcem burda.burda calısanların en korktukları sey tr ye donmek burda rahatlar valla.ben artık katlanamaz haldeyım ama son senelerım ıns belkı busene bıle donmeyebılırım.:a015:

X