buyugu 2 ay sonra 3 yasinda olacak,kucuk canavar da 19 aylik oldu.
iyi fikir :jeyyar:
allahbagaslasın canım.ıkısını bırlıkte buyutmek daha guzel canım benımkıerın arasında 8 yas var tam rahatlamıstım cok zor geldı bana ıkıncıde bır bunalım gecırdım yanı:))
merhaba aramiza hosgeldin nerede yasiyorsun gorusmek uzere
a.s.a.s.hosbulduk:lepi:
ben ıstmıyordum ama esım cok ıstedı aslında ısteklerınıde pek yapmam ama karambole geldı ıste:)) sen ucuncuyu dusunuyormusun canım..
parrtii guseliii hosgeldin ..kizim eski hattimi alamdim halaaaa..simdide kont yok bi turlu gorusemedikk ..bebikler nasill :uhm:bak kaderde burdanda konusmak varmis:roflol::roflol:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa kusra bakma ben baskasi sandim seni nickin tanidik geldii pardonn bi arkadasim varda ay_ates bian karistirmisim simdi gordum cook pardonmerhaba tanisiyormuyuz fisfisfis
iki tane karambolden sonra ucuncu karambolu kalbim kaldirmaz herhalde:bbo:
hosbulduk:lepi:
:roflol:senabrawı sen suudı vatandası oldun degılmı canım. aılen senı zıyarete gelebılıyormu buraya rahatlıka.
slm ayyıldızk ne kadar zamandır burdasına.s.
suudi vatandasi olmadim,amerika disinda cifte vatandasligi kabul etmiyorlar bildigim kadariyla,yanlis da biliyor olabilirim :uhm:gecen sene gelmisti annem ziyaret vizesi ile,bebege yardim icin.babam islerinden dolayi henuz gelemedi.ben SIK SIK turkiyeye gittigim icin,gerek kalmiyor aslinda gelmelerine,gittigim zaman da epey kaliyorum.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa kusra bakma ben baskasi sandim seni nickin tanidik geldii pardonn bi arkadasim varda ay_ates bian karistirmisim simdi gordum cook pardona.s. yaa alintini silermisin ben edit ettimde usttekini yani
bende dogum ıcın zıyaretcı vızesı cıkarmaya calısmıstım eskı kefıl yuzunden olmadı.cok zorgeldı dogumda yalnız olmak.kefıl ısınıde anlamıs degılım yanı nıye boyle bısey cıkarmıslar adamlar oturdugu yerden kazanıyorlar sonrada haramdan bahsedıyorlar.bende gecen sene umrecı olarak getırdım annemı.suudi vatandasi olmadim,amerika disinda cifte vatandasligi kabul etmiyorlar bildigim kadariyla,yanlis da biliyor olabilirim :uhm:gecen sene gelmisti annem ziyaret vizesi ile,bebege yardim icin.babam islerinden dolayi henuz gelemedi.ben SIK SIK turkiyeye gittigim icin,gerek kalmiyor aslinda gelmelerine,gittigim zaman da epey kaliyorum.
merhaba eylul ben dogma buyume burdayim
slm ayyıldızk annen baban ıkısıde turkmu.