- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey sorabilir miyim kıslar , orda çarşafsız sokağa cıkamıyorsunuz değil mi?
ben de kendimi tek sanirdim,cocuklar bakimindan.demek seninkiler de boyle:bbo:aynen dedigin gibi babalariyla beraberken kuzu gibi cocuklar,beraber disari cikiyorlar,iki kucuk cocugu idare edebiliyor ben evde zor basa cikiyorum ama gercekten de bize yaptiklarini onlara yapmiyorlar,herhalde daha az gordukleri icin.biz surekli yanyanayiz ondan galiba,eskiden cocuklarin yaptiklari yaramazliklari anlatirdim ,uyumamalarindan bahsederdim,esim evdeyken kuzu gibi saatinde uyuyup,mum gibi oturduklari icin biraz garip kacardi,anlatirken bile kendimi acaip hissederdim,acaba tum bunlar ruya mi diyekafamçokkarıştı,artik anlatmiyorum,pes ettimdelikafadulden
allah iyiligini versin senabrnwi iyi guldurdun beni :roflol::roflol::roflol:
walla aynen eylucum.bizi getirip koydular ewin icine.bari alisweris yapip kendimizi bulalim demi yani.ben bayilirim aliswerise.ama bi de ufakliklar olmasa daha zewkli gececek.walla ne zaman aliswerise gitcem desem esim beraber cikalim diyo.bana guvenemiyo.cok para harcicam ya.ama ne yapayim walla burda cok guzel aliswweris yapmak.insan kendini kaybediyo.napalikm allah kocalarimiza guc kuvvet versin para versin bizde harcayalim demi.kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim hepinizle tanismak istiyorum
:roflol::roflol: haklisin eylul77 bende zevk alamiyorum disariya cikmaktansa evde oturmak daha iyi benim icin
bende cnm aynen ole bisey degil giderken problem oluo o kdr cok sey goturulmuo yani fisfisfis neyseki havaalaninda tanidiklar varda halledioruz hihoyyyt nakhell var plaj orada rahat rahat girebilirsin denize gecen sene gitmistik bikac kere abhur taraflarinda hemde pikinili pikinilikaydirigubbakcemile2
biz su 3 haftaya kdr gece gidioduk piknige sadece persembe geceleri ama artik skldik ondanda evt haklisin fazla yapick bisey yok napalim elimzdekilerle yetinioruz iste...ee bizi getirdilerse bunu goze almislardir cnm bizde yemek duser yemezsek cok ayip yasasin aliveris diorum:lepi:
ben de kendimi tek sanirdim,cocuklar bakimindan.demek seninkiler de boyle:bbo:aynen dedigin gibi babalariyla beraberken kuzu gibi cocuklar,beraber disari cikiyorlar,iki kucuk cocugu idare edebiliyor ben evde zor basa cikiyorum ama gercekten de bize yaptiklarini onlara yapmiyorlar,herhalde daha az gordukleri icin.biz surekli yanyanayiz ondan galiba,eskiden cocuklarin yaptiklari yaramazliklari anlatirdim ,uyumamalarindan bahsederdim,esim evdeyken kuzu gibi saatinde uyuyup,mum gibi oturduklari icin biraz garip kacardi,anlatirken bile kendimi acaip hissederdim,acaba tum bunlar ruya mi diyekafamçokkarıştı,artik anlatmiyorum,pes ettimdelikafadulden
yok canım ben evde ıkı gunden fazla durdugum zaman daral gelıyor.:bboınıktı denızdı bunlardan hoslanmıyorum pek ama yınede cocuklar ıcın gıdıyorum ara sıra:1hug:
esımle cıktıgım zaman bende aksıne daha fazla alıyorum canım cunkı gezmeyı sevmıyor cabuk cıkalım dıye neyı beyensem al hadı cıkalım der o hadı dedıkce bende alırım:jeyyar:
dedıgın plajı bılıyorum canım ama hıc gıtmedım.abhur tarafına bıde suheyba galba ısmı mekkeye yakın oraya gıdıyoruz genelde orasıda sakın.bızde gece gıdıyoruz canım pıknıge her hafta degıl ama denıze daha cok gıdıyoruz sureklı gıdınce sıkıyor:))a.s.
esımle cıktıgım zaman bende aksıne daha fazla alıyorum canım cunkı gezmeyı sevmıyor cabuk cıkalım dıye neyı beyensem al hadı cıkalım der o hadı dedıkce bende alırım:jeyyar:
:roflol:burda butun cocuklar boyle canım genelde dedıgın gıbı sureklı bızle oldukları ıcın nazlarıda bıze gecıyor.senın cocukların kac yasında canım.
kizlar ne haber
aylardir girmiyordum
nasilsinioz
kizlar ne haber
aylardir girmiyordum
nasilsinioz
ayy bende cok fazla aliorum hemde cok gereksiz seyler alinio esle cikildigi znm ne fiyatina bakiosun ne adam gibi inceliosun basinin dibinde hadi hadi bu gusel hadi sinir edio beniii sonra geliosun bakiosun ya cirkin ya bedeni olmuo yada aynisindan var fln sacma sapan bisey cikioo ..ama ben yontemi buldum mesela pahali bisey begendinz onceden sonra esinle gittinde oraya sokuosun ay bu cook gusel diosun oda ii al iste dioo :jeyyar::jeyyar:: bolece kendi parana kiyip alamadigin seyi almis oluosun hemde cebindeki paran eksilmeden :icecream: ayy cok kotuyuumm sanirim :lepi:
biliorum cnm orayi 2 sene once gitmistk 2 kere arkadslarla ama cok issizzz yaa hele gece kalirsanm korkunc gelioorasi bana ztn gittimzde kum firtinasi olmustu bide lastigimz patlamisti ondn beri bida gitmedik-tatlicadiarzu-
ayy bende cok fazla aliorum hemde cok gereksiz seyler alinio esle cikildigi znm ne fiyatina bakiosun ne adam gibi inceliosun basinin dibinde hadi hadi bu gusel hadi sinir edio beniii sonra geliosun bakiosun ya cirkin ya bedeni olmuo yada aynisindan var fln sacma sapan bisey cikioo ..ama ben yontemi buldum mesela pahali bisey begendinz onceden sonra esinle gittinde oraya sokuosun ay bu cook gusel diosun oda ii al iste dioo :jeyyar::jeyyar:: bolece kendi parana kiyip alamadigin seyi almis oluosun hemde cebindeki paran eksilmeden :icecream: ayy cok kotuyuumm sanirim :lepi:
kizlar ne haber
aylardir girmiyordum
nasilsinioz