Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

buyugu 2 ay sonra 3 yasinda olacak,kucuk canavar da 19 aylik oldu.

allahbagaslasın canım.ıkısını bırlıkte buyutmek daha guzel canım benımkıerın arasında 8 yas var tam rahatlamıstım cok zor geldı bana ıkıncıde bır bunalım gecırdım yanı:))

allahbagaslasın canım.ıkısını bırlıkte buyutmek daha guzel canım benımkıerın arasında 8 yas var tam rahatlamıstım cok zor geldı bana ıkıncıde bır bunalım gecırdım yanı:))

sagol canim seninkileri de allah bagislasin.bir buyuseler rahat edicem de onlar buyuyene kadar,ben iptal olucamdelikafadulden.haklisin seninki de zor,ben olsam o rahatliktan sonra 2.yi istemezdim herhalde.

ben ıstmıyordum ama esım cok ıstedı aslında ısteklerınıde pek yapmam ama karambole geldı ıste:)) sen ucuncuyu dusunuyormusun canım..

merhaba tanisiyormuyuz fisfisfis
aaaaaaaaaaaaaaaaaa kusra bakma ben baskasi sandim seni nickin tanidik geldii pardonn bi arkadasim varda ay_ates bian karistirmisim simdi gordum cook pardon :eek::eek:a.s. yaa alintini silermisin ben edit ettimde usttekini yani

Son düzenleme:
:roflol:senabrawı sen suudı vatandası oldun degılmı canım. aılen senı zıyarete gelebılıyormu buraya rahatlıka.

suudi vatandasi olmadim,amerika disinda cifte vatandasligi kabul etmiyorlar bildigim kadariyla,yanlis da biliyor olabilirim :uhm:gecen sene gelmisti annem ziyaret vizesi ile,bebege yardim icin.babam islerinden dolayi henuz gelemedi.ben SIK SIK turkiyeye gittigim icin,gerek kalmiyor aslinda gelmelerine,gittigim zaman da epey kaliyorum.

suudi vatandasi olmadim,amerika disinda cifte vatandasligi kabul etmiyorlar bildigim kadariyla,yanlis da biliyor olabilirim :uhm:gecen sene gelmisti annem ziyaret vizesi ile,bebege yardim icin.babam islerinden dolayi henuz gelemedi.ben SIK SIK turkiyeye gittigim icin,gerek kalmiyor aslinda gelmelerine,gittigim zaman da epey kaliyorum.

evet buranin kimligini aldigin zaman turk kimliginden vazgecmen gerekiyor cifte vatandasligini kabul etmiyorlar

aaaaaaaaaaaaaaaaaa kusra bakma ben baskasi sandim seni nickin tanidik geldii pardonn bi arkadasim varda ay_ates bian karistirmisim simdi gordum cook pardon :eek::eek:a.s. yaa alintini silermisin ben edit ettimde usttekini yani

onemli degil bende sasirdim biran nerden tanisiyoruz diye

bende dogum ıcın zıyaretcı vızesı cıkarmaya calısmıstım eskı kefıl yuzunden olmadı.cok zorgeldı dogumda yalnız olmak.kefıl ısınıde anlamıs degılım yanı nıye boyle bısey cıkarmıslar adamlar oturdugu yerden kazanıyorlar sonrada haramdan bahsedıyorlar.bende gecen sene umrecı olarak getırdım annemı.

X