Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

canım dedıgın yer beled tarafında bır yer sanırım oralarada tek basına cocuklarla cok zor olur senın ıcın beled cok karısık herturlu ınsan var.ama herseyı bulabılırsın.grs a.s.

evet ama oradan da otede bir yer,epey uzakta yani.balad tarafinda epey maceram var,biliyorum oralari,tek basina gitmek bile bir dert,cocuklarla hic olmaz,hele benim canavarlarla hic:çok üzgünüm:bazen geliyorlar iste bana,sooole uzaklara acilayim diyorumdelikafadulden

cnm sormasi ayip ne is yapio esin hep bekarsin CADIARZU ayy kiyamam ben saana yaa neyseki cocuklarin var sklmazsin kaydirigubbakcemile5 burada inanmiorum sana alisverisi sevmeyen ilk defa bi bayan taniorum ay ben ihtiyacim olmasa bile gidip gezen biriyim ehh vakit cok olunca sırnaşık şeysırnaşık şey ya bende bisylerle ilgilenmek istiorum ama orgu nakis fln bana gore degil ben cok aSIKilirim bole seylerdn uretmek gusell valla elindende geliosa kolay gelsin saana..buarada mesajina cvp attim ama gitmedi sanirim msj alimini acmamizsin a.s.

havayolunda calisiyor,bir var bir yok iste napalim.cocuklar iyi hos da insan kendine de vakit ayirmak istiyor bazen,yalniz olsaydim neler neler yapardim ah aaahhh:))
alisverisi gercekten sevmiyorum,buradaki kiyafetler de bir garip bilmem farkinda misin,salkim sacak,puskul puskul kiyafetleri hic sevmem,burada da hep o tarz var,ayakkabilar desen bir garip,duz ayakkabi bulmak bir iskence sanki,onlar bile pullu tasli.ben sade giyinmeyi sevdigim icin kendime uygun seyler bulmakta zorlaniyorum burada.turkiyede de oyleyim aslinda,ihtiyac olmadikca gitmem alisverise,gidersem hemen ilk dukkandan alip cikarim.esim de tam tersi,alisveris delisi,tam bir kokos:roflol:umarim yaslandiginda estetik,botox falan yaptirmaya kalkmaz:roflol:
msj kismina baktim kapali gorunmuyor ama anlamadim neden gelmedigini.
orgu sevmem diyorsun ya,benim hic ilgim yoktu boyle seylere,annem bulastirdi beni bu ise.oyle ahim sahim bisey de yaptigim yok yani,iki dikip uc sokuyorum:roflol:

evet ama oradan da otede bir yer,epey uzakta yani.balad tarafinda epey maceram var,biliyorum oralari,tek basina gitmek bile bir dert,cocuklarla hic olmaz,hele benim canavarlarla hic:çok üzgünüm:bazen geliyorlar iste bana,sooole uzaklara acilayim diyorumdelikafadulden
canım arasıra hepımıze gelıyorlar burda bırde cocuklar kucuk olunca anlıyorum senı benım halımde senden farksız ıkı canavarda bende var :))dıkıs malzemesı olarak ne arıyorsun canıma.s.

slm cnm hamilelerin yurudugu bi duvar yani ole denince bilinio orda yuruorum... aziz mallu biliomusun oraya yakin oturorum mahmut saaidle aziz mallun arasinda biyerde ayy utanmasam acik adres vericem sositososito

evet bildim guzel yerde oturuyorsun gorumcemde yeni tasindi oradan aziz malla yakin oturuyordu optuma.s.

havayolunda calisiyor,bir var bir yok iste napalim.cocuklar iyi hos da insan kendine de vakit ayirmak istiyor bazen,yalniz olsaydim neler neler yapardim ah aaahhh:))
alisverisi gercekten sevmiyorum,buradaki kiyafetler de bir garip bilmem farkinda misin,salkim sacak,puskul puskul kiyafetleri hic sevmem,burada da hep o tarz var,ayakkabilar desen bir garip,duz ayakkabi bulmak bir iskence sanki,onlar bile pullu tasli.ben sade giyinmeyi sevdigim icin kendime uygun seyler bulmakta zorlaniyorum burada.turkiyede de oyleyim aslinda,ihtiyac olmadikca gitmem alisverise,gidersem hemen ilk dukkandan alip cikarim.esim de tam tersi,alisveris delisi,tam bir kokos:roflol:umarim yaslandiginda estetik,botox falan yaptirmaya kalkmaz:roflol:
msj kismina baktim kapali gorunmuyor ama anlamadim neden gelmedigini.
orgu sevmem diyorsun ya,benim hic ilgim yoktu boyle seylere,annem bulastirdi beni bu ise.oyle ahim sahim bisey de yaptigim yok yani,iki dikip uc sokuyorum:roflol:

aa hicte garip degil garip olanlarida var tabiki ama sade renkli abiye hersey var secenek cok yani hermarka hermodel ben heristedigimi bulabiliorum her tarza uygun biseyler var ozellikle cidde de..millet tr den alisverise gelio buraya benim tanidiklarim var ve vizelrini sirf buyuzden yakmiolar :lepi: marka cenneti burasii alisverisin ruhuu (bana gore ama bole diyenlere hayretle bakiorum :sm_confused:) cok kro seylerde var haklsin ama cok tarzda var
olsun cnm senin icin bi eglence iste orgu insanin kafasini dagitio hem ayy ben buara cok sklmisim sanirim hicbisey beni acmio :çok üzgünüm:

aa hicte garip degil garip olanlarida var tabiki ama sade renkli abiye hersey var secenek cok yani hermarka hermodel ben heristedigimi bulabiliorum her tarza uygun biseyler var ozellikle cidde de..millet tr den alisverise gelio buraya benim tanidiklarim var ve vizelrini sirf buyuzden yakmiolar :lepi: marka cenneti burasii alisverisin ruhuu (bana gore ama bole diyenlere hayretle bakiorum :sm_confused:) cok kro seylerde var haklsin ama cok tarzda var
olsun cnm senin icin bi eglence iste orgu insanin kafasini dagitio hem ayy ben buara cok sklmisim sanirim hicbisey beni acmio :çok üzgünüm:

Benced egüzel şeylerde var orda
Annem hemen her sene gelişinde bana bişeyler alır mutlaka
Çanta yakkabı terlik Arada bir gömlek bluz gibi şeyler ama bunlarda beden sorununda cesaret edemiyor
Ayakkabıdada numaralarımız aynı kendi deniyor sıkıntı olmuyor

Bir seferinde bisikletin orda bi alışveriş merkezi vardı adı aklıma gelmiyor şimdi
Bi etek görmüştüm orda ama almamıştım Hala aklımdadır o etek:eek:

dogru gercekten herkes buradaki alisveris ortamina hayran, marka kiyafetleri de trkiyeye gore uygun fiyata bulabilmek guzel birsey.diyorum ya vitrin vitrin gezmek,cok yoruyor beni,o da benim tembelligim.hersey vardir mutlaka ama cok gezmedigim icin gozume carpmadi sanirim,bir de kilo problemi olunca oyle heryere girip alamiyorsun,promod,zara da guzel seyler oluyor ama benim gibi tombik hatunlara gore uretmiyorlar maalesef:1no2:
red sea mall da bhs var,oraya gidiyorum genelde,buyuk beden oldugu icin:))
biraz daha kilo alirsam evdeki carsaflardan kiyafet dikicem kendime:roflol:boylece alisverise de cikmak zorunda kalmam:roflol:tembelim ben tembelim tembeliiiiiim:dance:

canım arasıra hepımıze gelıyorlar burda bırde cocuklar kucuk olunca anlıyorum senı benım halımde senden farksız ıkı canavarda bende var :))dıkıs malzemesı olarak ne arıyorsun canıma.s.

bugun hera mall a gittim,oradaki bir dukkandan aldim,cit cit,yun,dantel ipligi vs .benim canavarlar da kurtlarini doktuler ama halimi gormeliydin,biri bir tarafa digeri obur tarafa kosmaya baslayinca abayanin cit citlari acildi,ortu aldi basini gitti peslerinden kosarken,herkes bana bakiyor deli mi bu kadin diye,elimde torbalar,feci bir gundu.delikafadulden

:roflol::roflol:allah kolaylık versın canım :))benımkılerde aynı canım .ama nasıl oluyorsa babalarıyla gıttıgımız zaman sankı baska cocuklar adamda bana hanı bunlar senı delı edıyorlardı abartıyorsun dıyor:1hug:a.s.

dogru gercekten herkes buradaki alisveris ortamina hayran, marka kiyafetleri de trkiyeye gore uygun fiyata bulabilmek guzel birsey.diyorum ya vitrin vitrin gezmek,cok yoruyor beni,o da benim tembelligim.hersey vardir mutlaka ama cok gezmedigim icin gozume carpmadi sanirim,bir de kilo problemi olunca oyle heryere girip alamiyorsun,promod,zara da guzel seyler oluyor ama benim gibi tombik hatunlara gore uretmiyorlar maalesef:1no2:
red sea mall da bhs var,oraya gidiyorum genelde,buyuk beden oldugu icin:))
biraz daha kilo alirsam evdeki carsaflardan kiyafet dikicem kendime:roflol:boylece alisverise de cikmak zorunda kalmam:roflol:tembelim ben tembelim tembeliiiiiim:dance:

abartma cnm aaa kilonu sanmiorum cok tombiksin cokmu tombiksin:uhm: neyse dorty perkins var ordada buyuk beden bulabilirsin cok da gusel $IK VE sade seyler var hemde trende uygun sanirim her alisveris merkezinde vardir:icecream: ayrica eski ctiyplaza yeni centre pointtede bak oradaada buyuk benden var bide citymaxda var (ben pek begenmiorum cunku butun trkler ordan giyinio -tatlicadiarzu-)sen cok gezmeyi sevmiosan dedigim yerlere bak eminim kendine uygun seyler bulabileceksin cnm :1hug:

wayy bekar takilacak bizim hatun :lepi: vallabilmiorum dedigin yeri nasil biyer benneyaptımki alisveris merkesleri gercekten bayiyoo bisure sonra napalim ..arabian mall gusel olmus ama ciddenin en buyuk alisveris merkesi diyolar begendim ben yeni acildiginda gitmistim ama tabiki istanbuldaki istinye parkatan gusel degil şakkıdı burda herkes en cok neyi sevdigini yazabilirmi merak ediorum :uhm:

sıpsevdı ben en cok burda bolbol alısverıs yapmayı sevıyorum.zaten baskada ıc acıcı bıse yok burda.denıze gıtsen gıremıyon pıknıge gıtsen forman ustunde pısıyorsun.yanı bana pek zevk vermıyor hıc bırı burda..en guzelı benı buraya tıkan kocacıgımın paralarını tuketmek:))

sıpsevdı ben en cok burda bolbol alısverıs yapmayı sevıyorum.zaten baskada ıc acıcı bıse yok burda.denıze gıtsen gıremıyon pıknıge gıtsen forman ustunde pısıyorsun.yanı bana pek zevk vermıyor hıc bırı burda..en guzelı benı buraya tıkan kocacıgımın paralarını tuketmek:))

walla aynen eylucum.bizi getirip koydular ewin icine.bari alisweris yapip kendimizi bulalim demi yani.ben bayilirim aliswerise.ama bi de ufakliklar olmasa daha zewkli gececek.walla ne zaman aliswerise gitcem desem esim beraber cikalim diyo.bana guvenemiyo.cok para harcicam ya.ama ne yapayim walla burda cok guzel aliswweris yapmak.insan kendini kaybediyo.napalikm allah kocalarimiza guc kuvvet versin para versin bizde harcayalim demi.kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol: haklisin eylul77 bende zevk alamiyorum disariya cikmaktansa evde oturmak daha iyi benim icin

bende cnm aynen ole bisey degil giderken problem oluo o kdr cok sey goturulmuo yani fisfisfis neyseki havaalaninda tanidiklar varda halledioruz hihoyyyt nakhell var plaj orada rahat rahat girebilirsin denize gecen sene gitmistik bikac kere abhur taraflarinda hemde pikinili pikinilikaydirigubbakcemile2
biz su 3 haftaya kdr gece gidioduk piknige sadece persembe geceleri ama artik skldik ondanda evt haklisin fazla yapick bisey yok napalim elimzdekilerle yetinioruz iste...ee bizi getirdilerse bunu goze almislardir cnm bizde yemek duser yemezsek cok ayip yasasin aliveris diorum:lepi:

:roflol::roflol:allah kolaylık versın canım :))benımkılerde aynı canım .ama nasıl oluyorsa babalarıyla gıttıgımız zaman sankı baska cocuklar adamda bana hanı bunlar senı delı edıyorlardı abartıyorsun dıyor:1hug:a.s.

ben de kendimi tek sanirdim,cocuklar bakimindan.demek seninkiler de boyle:bbo:aynen dedigin gibi babalariyla beraberken kuzu gibi cocuklar,beraber disari cikiyorlar,iki kucuk cocugu idare edebiliyor ben evde zor basa cikiyorum ama gercekten de bize yaptiklarini onlara yapmiyorlar,herhalde daha az gordukleri icin.biz surekli yanyanayiz ondan galiba,eskiden cocuklarin yaptiklari yaramazliklari anlatirdim ,uyumamalarindan bahsederdim,esim evdeyken kuzu gibi saatinde uyuyup,mum gibi oturduklari icin biraz garip kacardi,anlatirken bile kendimi acaip hissederdim,acaba tum bunlar ruya mi diyekafamçokkarıştı,artik anlatmiyorum,pes ettimdelikafadulden

abartma cnm aaa kilonu sanmiorum cok tombiksin cokmu tombiksin:uhm: neyse dorty perkins var ordada buyuk beden bulabilirsin cok da gusel $IK VE sade seyler var hemde trende uygun sanirim her alisveris merkezinde vardir:icecream: ayrica eski ctiyplaza yeni centre pointtede bak oradaada buyuk benden var bide citymaxda var (ben pek begenmiorum cunku butun trkler ordan giyinio -tatlicadiarzu-)sen cok gezmeyi sevmiosan dedigim yerlere bak eminim kendine uygun seyler bulabileceksin cnm :1hug:

onerin icin tesekkur ederim,bakarim oraya da,city plaza,city max i hic begenmiyorum,acikcasi kalitesiz seyler var orada.birkac kere gittim,bir daha adimimi atmadim isime yarayabilecek hicbirsey yok cunku.daha once yazmistim genelde esim secer kiyafetlerimi o yuzden cok da problem olmuyor,bazen kendin birseyler secmek istediginde birkac yer bilmek lazim iste,tarzina uygun.

:dance:

nakheel de giriliyor denize,guzel de bir yer en azindan ben cok eglenmistim:dance:
obhur da,sadece yabancilar girebildigi icin cok da rahat,bakan eden yok.

X