Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

nasilsin sipsevdi masallah iyi yapiyorsun yuruyus yapmayla keske benimde firsatim olsa yo hic birsey yapamazlar mutavilar sadece bagirip cagiriyorlar kötükedihüso

utkuka ve pesipembe nasilsiniz ne zaman geliyorsunuz sizleri tanidigima cok sevindim insallah en kisa zamanda gelirsiniz

bısey yapamıyorsun canım ıste bırde tam mıkrobuna rastgelırsen ugrasır durursun buraya gore muslumansan mecburen kapanmak zorundasın bılıyorsun.yuruyuse yarın baslıyacam ıns kosu bandını bu aksam alıyorum cayı ıcıyorum canım gunde bıtane onun yanında neler yapmıyorum kı:)) ben fena taktım bu ıse ayrıca yemeyıde azalttım ıns verıcem.burda bıberıyenın ısmı ne canım bılıyormusun.senın nasıl gectı cıdde tatılı opuyorum senı gorusurz canım.:1hug::teytey:

nasilsin sipsevdi masallah iyi yapiyorsun yuruyus yapmayla keske benimde firsatim olsa yo hic birsey yapamazlar mutavilar sadece bagirip cagiriyorlar kötükedihüso

saol cnm iyim vvalla gunduz yuruyorumya guneside gormek gusel oluo :dance:
ayy ben ztn bisey diyemem kiz onlara yicek gibilerrr :1ninca:
eylulcum yuruyusun moduna girmissin bakiorum hadi hayilsi olsun bakalim zayiflama hbrlerini bekliorum cnm a.s.

eylulcum yuruyusun moduna girmissin bakiorum hadi hayilsi olsun bakalim zayiflama hbrlerini bekliorum cnm a.s.

ıns canım artık tr ye gıtmeyede az kaldı karalıyım erıtıcem bu yagları kıba.s.

sevindim hadi hayirlisiyla insallah verirsin kilolari biberiye ne oluyor ben ilkonce onu bilmiyorum aciklarsan yardimci olurum guzel gecti cidde gorumcem evinden tasindi ilk ciddeye girerken kontrol yeri varya orda villalar var mesrua emir fevvaz oraya tasindi gorumcem bir yere cikamadim o yuzden ama havasi yaradi guzeldi bende opuyorum seni gorusuruz canim :1hug:

oyle hem bagirirlar hemde nasil bakarlar sinir bozucular bu mutavilar :mymeka:sen nerede yuruyus yapiyorsun nerde ciddenin neresinde yasiyorsun canim

yaa ben bişeyyy sorcamm sizz nasıll gittiniz oralara ya hepiniz evlisinizde oraya gelmem için benimdemi evlenmem lazımmm yaa ben nerden bulcam arap bi kocaakaydirigubbakcemile3

biz araplarla evli degilizki her sey nasip bizimde nasibimiz burda yasamakmis hem siz daha sanslisiniz kendi ulkemizde yasamak gibisi varmi hic keske bizde kendi ulkemizde yasasabilsek gurbetlik cok zor bunu anca yasayan bilir burnumuzda tutuyor ulkemizsenağlama

selammmm
eylul77 gecmis olsun,simdi nasilsin..
arkadaslar aranizda hindawiyya'ya gideniniz var mi,esim 1 hafta boyunca evde yok,kendimi yollara vurup gezecegim,tabi cocuklar firsat verirse,degisik bir yerlere gideyim diyorum.ben burada alisveris merkezlerinden cok SIKILIyorum,hep ayni seyler.kendinize iyi bakin

slm kapacıno su cıddenın cıkısındakı vıllaları dıyorsun herhalde yınede degısıklık ıyı gelıyor burda ınsana.bıberıye et yemeklerıne felan konuluyormus ınce ınce kekıge benzeyen bır baharat ben burda gordum ama tam emın degılım canım kıb gorusuruza.s.

slm senabranwı tsk canım sımdı ıyıyım.dedıgın yere hıc gıtmedın canım nasıl bıyer.kıb grsa.s.

slm canim nasilsin neler yapiyorsun cocuklarinin okulu nasil biberiyeyi bilemedim ben mehran ismi bir sey kullaniyorum et yemeklerine cok guzel tat veriyor hindistanin baharati oluyor gorusuruz canim kendine iyi bak optuma.s.

oyle hem bagirirlar hemde nasil bakarlar sinir bozucular bu mutavilar :mymeka:sen nerede yuruyus yapiyorsun nerde ciddenin neresinde yasiyorsun canim
slm cnm hamilelerin yurudugu bi duvar yani ole denince bilinio orda yuruorum... aziz mallu biliomusun oraya yakin oturorum mahmut saaidle aziz mallun arasinda biyerde ayy utanmasam acik adres vericem sositososito

wayy bekar takilacak bizim hatun :lepi: vallabilmiorum dedigin yeri nasil biyer benneyaptımki alisveris merkesleri gercekten bayiyoo bisure sonra napalim ..arabian mall gusel olmus ama ciddenin en buyuk alisveris merkesi diyolar begendim ben yeni acildiginda gitmistim ama tabiki istanbuldaki istinye parkatan gusel degil şakkıdı burda herkes en cok neyi sevdigini yazabilirmi merak ediorum :uhm:

slm senabranwı tsk canım sımdı ıyıyım.dedıgın yere hıc gıtmedın canım nasıl bıyer.kıb grsa.s.

ben bu aralar orgu dikis islerine merak saldim,turkiyeden bir suru malzeme getirmistim ama cogunu bitirdim.SIKINtidan taki falan yapiyorum evde,hepsi duruyor,disari pek cikmadigim icin takmiyorum.orada da dikis,taki malzemeleri oldugunu duydum,gimek istiyorum ama bana cok uzak,bilen varsa onbilgi alayim dedim:))sana bir ara sormustum hatirlarsan nerede vardir diye shatee de var demistin,orasi daha buyukmus ve hersey bulunabiliyormus dikisle ilgili.

esimin isi yuzunden hep bekarim ben zatensenağlama.en sonunda bi gun isten geldiginde kapiyi acmiycam o olacakklavargu dikis malzemeleri satiliyormus,bu aralar cok fena merak saldim,kendi kendime sacma sapan orguler yapiyorumdelikafadulden,gidicem bi gun ama bana cok uzak,cocuklarla zor biraz,arab mall a cok yakinim ama daha gitmedim,bana gore hepsi bir,cok sIkIcI,keske alisverisi seven biri olsaydim o zaman hic sIKILmazdim burada.ihtiyacim olan seyleri almak icin bile zor cikiyorum,kiyafetlerimi genelde esim aldigi icin gerek de olmuyor aslinda.sirf cocuklar evde SIKILmasinlar diye onlari goturuyorum.

cnm sormasi ayip ne is yapio esin hep bekarsin CADIARZU ayy kiyamam ben saana yaa neyseki cocuklarin var sklmazsin kaydirigubbakcemile5 burada inanmiorum sana alisverisi sevmeyen ilk defa bi bayan taniorum ay ben ihtiyacim olmasa bile gidip gezen biriyim ehh vakit cok olunca sırnaşık şeysırnaşık şey ya bende bisylerle ilgilenmek istiorum ama orgu nakis fln bana gore degil ben cok aSIKilirim bole seylerdn uretmek gusell valla elindende geliosa kolay gelsin saana..buarada mesajina cvp attim ama gitmedi sanirim msj alimini acmamizsin a.s.

canım dedıgın yer beled tarafında bır yer sanırım oralarada tek basına cocuklarla cok zor olur senın ıcın beled cok karısık herturlu ınsan var.ama herseyı bulabılırsın.grs a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…