Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

yok eylül. bizim ki 1 ay içinde belli olcak. ama ben yine araştırıyorum. Baktım adreslere de 1-2 foto koymuşlar. pesipembe nin gitmesini bekliyorum. gelirsem hepinizle görüşmek isterim

slm cevahırx,bu sıgortayı bızden kesıyorlar canım 1200sr alıyorlar saglık sıgortasıymıs.mecburı:teytey:

Ay evet sonradan babamdan öğrendim bunu Bu yüzden çoğu kimse o ödemeden memnun değilmiş
Tr de sigorta primi ödüyorsun ama hiç olmazsa emekli olup aylık sahibi oluyorsun Bunda öyle bişey yok
Bi açıdandan ihtiyaç durumunda he rhastaneye gidebiliyor olmak ii Tabi genel olarak şartları bilmiyorum yinede

Siz yeni bir ükeye gitme heyecanı yaşıyorsunuz Bende sizi takip ederken 4-5 yılımı geçirdiğim o ülkedeki o compound denen yerleri hiç bilmediğimi öğrendim kaydirigubbakcemile3 Gerçi konu olurdu babam telaffuz edince hatırladım ama değişik geldi bana oralar Bildiğim Ciddeden S.Arabistandan farklıymış gibi :1rolleyes:

yok eylül. bizim ki 1 ay içinde belli olcak. ama ben yine araştırıyorum. Baktım adreslere de 1-2 foto koymuşlar. pesipembe nin gitmesini bekliyorum. gelirsem hepinizle görüşmek isterim

ıns utkuka gelırsen bende gorusmek ısterım.pesıpembe gıttı herhalde hıc yazmamıs. o gelınce ogrenırız artık.:teytey:

cevahırx tr dekı gıbı degıl canım.bunu senelık odeyıp hastane amalıyatlarda yuzde yırmı oduyormussun bukadar baska benımde bır bılgım yok.ama cok gereksız gercekten zaten bır ıkame yenılemeye devlete kefıle bırsuru odeme oluyordu sımdı bıde bunu cıkardılar:))

dıger hanımlar nerelerdesınız ....(

walla burdayim eylul cnm.benim cocuklar hastalandi.bogazlari iltihaplanmis.onlar iyilesti simdide sira bende.ben hastalandim.bogazlarim sisti.feci haldeyim.antibiyotik aliyorum,biraz iyilestim.o yuzden giremedim nete.yeni arkadaslar da geliyomus buralara.sewindim.sen nasilsin.gorusuruz.

slm kizlarr nasilsinz bakalim ..asemino gecmis olsun cnm .. yeni gelicek olan arkadaslar hosgeldinzz mis kokulu ciddemize nerden gelirseniz gelin ztn havalar serin oluck askili fln gelemicenize gore bi tunik bi kot fln gelmeniz mumkun ..ben ilk geldigimde kot kisa ceketle gelmistim bisey demiolar cikana kadr yani ztn belli oluo ilk geldigin compounda oturacak arkadaslar apartmandakilerden daha sansli daha fazla gunes gorebilme imkanina sahip hemde sosyal olarak daha sanslilar..benim bikac arkadasim oturan var compuonda 32 bin fln oduolar hvuzlu fln cok sosyal degil su linktekiler kdr ama gusel yani ..sartlarinz iyise uyumlu bi esinz varsa arabistan yasanmick kdr kotu biyer degil .AYrica sacimizida kapatmak zorunda kalmioruz yani ben kapatmiorum bu znm a kdr uyarilmadmda hepinizi opuyorum sekrler kendinizze ii bakin

merhaba asamıno,gecmıs olsun canım..bende rahatsızım kac gundur bır halsızlık yataktan kalkmak ıstemıyorum.dun tahlıl yaptırdım hem halsız oldugum ıcın hemde kılo almamın baska bır nedenı varmı dıye bu aksam sonucları alıcam ıns bır sorun yoktur.kıb canım grs:1hug::teytey:

slm sıpsevdı sen nasılsın nasıl gıdıyor yuruyus devam edıyormusun canım.ben su mutavvalara gecenlerde arab mallda yakalandım canım tam dukkandan cıkarken karsıma dıkıldıler odum patladı:roflol: ben tabı hemen orttum kafayı hıc bısey olmamıs gıbı gıttım benım gıbı vardı bırkactane daha soylenıp duruyorlardı:mymeka: cok kotu bır durum ya opuyorum canım kıb grs:1hug::teytey:

Slm arkadaşlar,

Hepinizle görüşmeden kaynaştık, henüz gitmedim bikaç gün giremedim internete. Benimki kesin zaten, utkuka işallah sende gelirsin de burdaki kızlarla da görüşürüz.

eylül77, $ıpsevdi, asamino, utkuka, cevahırx ve isimlerini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler. Kaçışınız yok gelince buluşcaz :teytey:

$ıpsevdi içimi rahatlattın valla kaç gündür ne giycem kaygısı vardı, malum burda nerden bulcaz abayaydı galiba onu. Teşekkür ederim canım.

Benim msnimi (pesipembe@hotmail.com) isteyen arkadaşlar ekleyebilirsiniz.

Utkuka özel msj silinmiş galiba açamadım bugün yoksa ekliycektim. Sen beni ekle.

merhaba arkadaslar nasilsiniz birkac gundur yoktum ciddede biraz temiz hava almaya cikmistim sindi dondum taife gecmis olsun asamino ve eylul77 insallah sindi daha iyisinizdir okuyunca uzuldum yeni arkadaslar geliyormus cok sevindim bu arada hos geldiniz benden daha sanslisiniz cidde guzel serbestlik yonunden eminim buralari seveceksiniz gunden gune buralarida degisiyor eskisi gibi degil arkadaslar alisirsiniz burayada insallah keske bende ciddede yasasam gorusuruz optum hepinizi

eylul hala varmi sizin orada karisan mutavilar boyle ya anliyamiyorum bunlari birakmislar herseyi ortuye takmislar kafayi baska isleri kalmadi bunlarin:1closedeyes: islamda boyle zorlamak yokki isteyen takar isteyen takmaz onlarami kalmis valla senin yerinde olsaydim ters ters bakardim yuzlerine hic biseyde yapamazlar kötükedihüso

iyim cnm nasil olsun hersey ayni yuruyuse devam :sm_cool:allahin sicaginda yurumek yoruo ama tum duvari donuorum valla kaydirigubbakcemile2 sen nasilsin ?ayy ben de gecen yanindan gecmisim mutavvanin aama beni farketmdi arkadsim dedi adamin gozune giriosun ama ben gormemistim buznmna kdr yakalnmadim :teytey::teytey: dikilirim karsina es dahalik derim bende sonra beni atarmi dovermi bilmem Çok üzgünüm çoook ayy geecn arkadsim anlatmisti kadini rezil etmis bi bagirmiss kotu bi drum kesinlikle .. namaz saatinde nie namaz kilmayip baskalrinin derdine dusuo anlamiorum neyse cnm optum kocaman a.s.

ayy cnm ne dmk bukdr gerilme rahat ol okdrrina bisey demiolar yenisin yani siyah keten gomlekler fln oluo varsa ole biseyde giyebilirsin ben hep ole goruorum hatunlari havaalninda ..sen gelde ne giyersen giy gel :1hug:ee yolculuk ne znm ?

ıns pesıpembe sen hayırlısyla bır gel yerles gorusuruz canım.ev ıcın geldıgındede beklerım grs kıb:teytey:

slm kapacıno, olmazmı canım.bunların nerden cıkacagı bellı olmuyor boylekötükedihüso.malesef bısey dıyomuyorsun bunlara her hakkı vermısler su an mutavvalara sorun o degılde zaten rezıl olmamak ıcın uzaklastım.su an ıyıyım tahlıllerımde temız cıktı.yanı bu kılolar uyku ve hareketsızlıkten. sen nasılsın canım.:teytey::teytey:

sagol canım bende ıyıym.aman sakın bısey denmez onlara hem rezıl olursun hemde herseye hakları varmıs canım sınırdısı bıle yapabılıyorlarmıs.bırde pıs pıs gorunuslerı yokmu sınır oluyom valla:mymeka:aman ıns bıdaha karsılasmam kıb goruselım canıma.s.:teytey:

tsk iyiyim allaha sukurler olsun sevindim tahlillerin temiz cikmasina :1hug:haklisin gercektende haraketsizlik cok kotu anliyorum seni bu mutavilarin uyariyorlarda ama cok kotude bakiyorlar bir kac kez denk geldim benim sadece yuzum acikti ama cevabinida yapistirdim hemen :lepi:ne yapacaksin sinir bozuyorlar klava:sen yuruyuse basladinmi cayi ne yaptin iciyormusun yoksa biraktinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…