- 6 Aralık 2007
- 1.322
- 33
slm eylül 77, sen ve çocukların sağlık sigortası yokmu? o zaman sıkıntılı bir durumdur. Eşim devlette çalışıyor. geçici görevle gelme durumumuz var 1,5 yıl ile 4,5 yıl arası kalma durumu olacak. (çok geçici değil mi) Eşimin sigortasını devlet karşılayacak ama ben ve oğlumun ki sorun olacak.
Türk okulunun ana sınıfına giden tanıdığın var mı? öğretmen den memnunlar mı? Belki ilk yıl için türk okulunu tercih ederiz.
Birde güvenlik sorunu varmı. hani bazen gazetelere yansıyor ya compounda terörist saldırı falan diye o konudan da tedirginim. kafamçokkarıştı
slm utkuka,benım ve cocukların saglık sıgortası yok dedıgım gıbı.ben senelerdır burdayım bu konuda bır sıkıntı cekmedım tabıı olsada ıyı olurdu.turk okuluna gıden tanıdıgım var onlar memnunlar ana sınıfından burdakılerın hepsı herseyden memnun zaten bır sorunlu benım herhalde:))burada guvenlık konusunda endıselenmene gerek yok.ıns bulursam evıde haber verırım.mobılyalı bır vılla bulunsada bu fıyatlar sanırım ıkı katına cıkar.sızmı calıstıgınız yermı karsılayacak kırayı grs:teytey: