- 16 Aralık 2008
- 188
- 0
- 47
yanı pes dıyorum artık daha neler duyacagız bakalım.:1shok:
evet oyle arkadasim bu araplar varya kendi kafalarina gore helallastirip haramlastiriyorlar :1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanı pes dıyorum artık daha neler duyacagız bakalım.:1shok:
dolasırlar onlar herturlu senabrnwi kaydirigubbakcemile3.....bencede canım yazılacak cok sey var ama sonra cız oluruz valladelikafadulden:teytey:[/QU
kesinlikle a.shaklisin
eylül77 ve senabrnwi ikinize de çok teşekkür ediyorum, aydınlattınız içimi, işallah oraya geldiğimde görüşmek nasip olur.
bencede ama onlarin akillarinda iyi bir anne olma yok kafaya takmiyanlari cok ozellikle taif gibi bir yerde evet dedigin gibi zenginler yapiyorda ama sindi burda pek resmi nikahina bakmiyorlar duymusundur belki orfi ile misyar evliligini sindi bu moda olmus bunun icinde zengin olmalari gerekmiyor cunki bu evliligi yapanlar ayrica bir ev acmiyorlar masraf yapmiyorlar
evet cogunlugu once ben diyor,amaaan neyse ya bize ne herkes kendi hayatindan sorumlu ama dedigim gibi olan cocuklara oluyor,sagliksiz nesiller yetisiyor,kotu olan bu.senin dedigin nikahi hic duymadim.nasil bir ihtiyactir ki bu o kadinlar bunu kabulleniyorlar anlayamiyorum,hic evlenemeyecegimi bilsem de o tarz bir evliligi secmezdim.
evet cogunlugu once ben diyor,amaaan neyse ya bize ne herkes kendi hayatindan sorumlu ama dedigim gibi olan cocuklara oluyor,sagliksiz nesiller yetisiyor,kotu olan bu.senin dedigin nikahi hic duymadim.nasil bir ihtiyactir ki bu o kadinlar bunu kabulleniyorlar anlayamiyorum,hic evlenemeyecegimi bilsem de o tarz bir evliligi secmezdim.
evet haklisiniz olan cocuklara oluyor tabiki bizi ilgilendirmez onlarin hayati ben sadece fikrimi soyledim ilgilendigimden degil allah gostermesin cok sukrediyorum arap olmadigim icin hepsi degil ama cogunlugu kabul ediyor koca kahri cekmemek icin kendi hayatini yasamak icin evle yemeklemi ugrasacak bunlari istemeyen kisiler kabul ediyor ben cok karsilastim bu kisilerle dugunlerde evlimisiniz diye sordugumda evet misyar evliligi yaptim diyorlar sebebini sordugumda boyle daha mutlu oldugunu soyliyorlar
ayyyyyyyyy igrencler valla bana gore bende aynen hic evlenemeyecigimi bilsem kesinlikle o evliligi secmezdim
benim merak ettigim su biliyormusun o kisi nasil ailesinin karsisina geciyor yuzlerine nasil bakiyor biz normal evlendigimiz halde ailemizin yaninda esimizle beraber oturuken utaniyoruz ozellikle ilk evlendigimizde ben cok utaniyordum babamin yanindayken esimle beraber oturmayi
evet haklisiniz olan cocuklara oluyor tabiki bizi ilgilendirmez onlarin hayati ben sadece fikrimi soyledim ilgilendigimden degil allah gostermesin cok sukrediyorum arap olmadigim icin hepsi degil ama cogunlugu kabul ediyor koca kahri cekmemek icin kendi hayatini yasamak icin evle yemeklemi ugrasacak bunlari istemeyen kisiler kabul ediyor ben cok karsilastim bu kisilerle dugunlerde evlimisiniz diye sordugumda evet misyar evliligi yaptim diyorlar sebebini sordugumda boyle daha mutlu oldugunu soyliyorlar
ayyyyyyyyy igrencler valla bana gore bende aynen hic evlenemeyecigimi bilsem kesinlikle o evliligi secmezdim
benim merak ettigim su biliyormusun o kisi nasil ailesinin karsisina geciyor yuzlerine nasil bakiyor biz normal evlendigimiz halde ailemizin yaninda esimizle beraber oturuken utaniyoruz ozellikle ilk evlendigimizde ben cok utaniyordum babamin yanindayken esimle beraber oturmayi
herhalde aileleri bilmiyordur.benim esimin ablalarindan biri de ogretmen.gidince sorayim hemen:jeyyargretmenler arasinda yaygin demistin sanirim
herhalde aileleri bilmiyordur.benim esimin ablalarindan biri de ogretmen.gidince sorayim hemen:jeyyargretmenler arasinda yaygin demistin sanirim
evet yaygin baya :jeyyar: onlarin maasi var diye bilmiyorum ailerinin haberleri olup olmadigindan ama biliyorsun burasini nasil bir bayan ailesinin haberi olmadan bu evliligi yaparki fisfisfis
arkadaslar burda kadınlarada ehlıyet verılecek dıye bır soylentı vardı haberı olan varmı.ne guzel olurdu ama hıc zannetmıyorum vereceklerını.
arkadaslar burda kadınlarada ehlıyet verılecek dıye bır soylentı vardı haberı olan varmı.ne guzel olurdu ama hıc zannetmıyorum vereceklerını.
o soylenti 2006 dan beri var ama izin ciksa bile uygulamaya konulacagini sanmam.yani bircok kisinin ailesi musaade etmez buna.cogu kadinda istemez bence,soforleri var cogunun biliyorsun,rahat geliyor onlara.oyle birsey olursa da trafik kazalari da artar.erkekler daha cok kaza yapar:roflol:soyle bir dusundum de ortalik acaip karisir ya:roflol:teoride ya da pratikte boyle birsey icin hic hazir degil burasi.
ne zaman geleceksin buraya belli mi.insallah gorusuruz
yaaaa birsuru kisi gelmisss ben cok geri kalmism ama girmiorum kk ya hep netteyim ama neyse bundan sonra eskiye donuorum kizlar bende sizinle tanismak isterim haniya henuz eylullle bile tanismaadik ki cok yakin olmamiza ragmen cok optum hepinizii
yaaaa birsuru kisi gelmisss ben cok geri kalmism ama girmiorum kk ya hep netteyim ama neyse bundan sonra eskiye donuorum kizlar bende sizinle tanismak isterim haniya henuz eylullle bile tanismaadik ki cok yakin olmamiza ragmen cok optum hepinizii
merhaba nasilsiniz neler yapiyorsunuz eylul77 senabrnwi sanirim cok girmiyorsunuz buraya gorusmek uzere arkadaslar