Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

uzun zaman oldu nete girmeyeli.herkese merhaba.:)
eylul77 nasılsın,neler yapıyorsun.bayramda nerede olacağın belli oldu mu?

uzun zaman oldu nete girmeyeli.herkese merhaba.:)
eylul77 nasılsın,neler yapıyorsun.bayramda nerede olacağın belli oldu mu?

slm tesekurler ıyıyım sen nasılsın bu gıdısle donmeyeceksın sanırım buraya.ben bayramda burdayım tr ye gıdemem malesef okul var.burda bıryerlere gıderız artık cok sınır ya bayramda tr ye gıdememek:çok üzgünüm::a015:

iyiyim ben de.dönüş tarihim 18 aralık.sanırım:)hala sanırım diyorum çünkü eşime göre ayarlayacağım kendimi.buraya gelirken 2 çocukla yalnız geldim ve neler çektiğimi bir ben bilirim.uçakta ve eve varana kadar başıma gelmeyen kalmadı.o yüzden dönüşte eşim gelip bizi alacak.ben de onu bekliyorum.şimdilik 18'i diye biliyorum,umarım değişmez.
sen de sıkma canını,yakın zamanda gelirsin umarım.çocuk olunca elin ayağın bağlanıyor işte. benimkiler de okula başlasın,ben de sık sık gelemeyeceğim türkiyeye.
aslına bakarsan, üniversiteden itibaren hep ailemden ayrı yaşadığım için bayramlarda nerede olduğum pek farketmiyor benim için.yani hep uzaklarda,dünyanın herhangi bir köşesinde olmaya alıştım.genellikle bayramlarda ailemden uzaktaydım.sen de canını sıkma,içinde bulunduğumuz şartlara ayak uydurmak zorundayız neticede.hoşçakal...

dogru soyluyorsun ayak uydurmaya mecburuz ama bazen tak edıyor ıste.burda ıkıtane sureklı gorustugum arkadasım vardı bırı bır kac ay once dondu bırıde bugun ıyıce bunalıma gırdım moralım sıfır tatılı ıple cekıyorum grs

Evet, burada Turk cok var. Sadece bizim kaldigimiz compoundda 20 aile kadar variz:) Hayat disari cikmadigim surece cok rahat ve guzel. Burasi sanirim Suudi Arabistanin yazlik mekaniymis, AlKhobara1 saat mesafede, yani cok bunalirsak Bahreyne gecme imkanimiz da var:) Deniz kenari ve bu yuzden yesiiliklerle dolu bir yer burasi!!! Bekleriz, yolunuz duserse. Ben de burada eksik biraktigim bazi calismalarima devam edeyim dedim, bebek bekledigim icin son rahat zamanlarim ne de olsa!!! O yuzden giremedim! Sevgiler

slm tesekurler ıns yolumuz duserse neden olmasın bızde beklerız cıddeye yoluunuz duserse.kac senedır burdasınız.:teytey:

arkadaşların gitmiş ama ben geleceğim.umarım iyi bir arkadaşlığımız olur.beraber bunalım takılırız:)

eylul77,biraz geç bir mesaj oldu ama senin de(geçmiş) bayramın mübarek olsun.çarşamba günü dönüyorum.(sonunda)

evdeyiiiim.cidde ayni cidde hicbirsey degismemis..yarin taif"e sonra da mekke"ye gidecegim.benim telefonu biliyorsun.ben de beklerim..

slm arkadaşlar bende suudi arabistan-riyad da yaşıyorum tanışmak isteyen arkadaşlar benimle irtibat kursun lütfen bende çok yanlızım burada...

slm kizlarr nasilsinz bakalim oo ciddeye yeni arkadaslarmi gelmis cok sevindim bende tanismak isterim senabrnwi hosgeldin cnm ne tarafata oturuosun?

slm kizlarr nasilsinz bakalim oo ciddeye yeni arkadaslarmi gelmis cok sevindim bende tanismak isterim senabrnwi hosgeldin cnm ne tarafata oturuosun?

merhaba,ben 4 senedir ciddede yasiyorum ama senenin sadece 6 ayini burada geciriyorum.diger 6 ayi turkiye ya da baska ulkelerde geciyor.o yuzden ciddeyi cok iyi bilmiyorum.cevremde hic turk yok,kk'ya uye olduktan sonra eylul77 ile tanistim,daha gorusemedik ama ben iyi bir arkadasligimiz olacagini dusunuyorum:)seninle de tanismak isterim.ben havaalanina yakin oturuyorum,muhammediyede

Arkadaslar hepinizin yeni yılı kutlu olsun umarım bu yıl gecen yıldan daha bi huzur mutluluk ve saglık dolu olsun.umudunuz beklediginiz yasamak istediginiz her guzellıgı umarım bu yenı senede yasarsınız.tum dostlara saglıkla mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…