Ben Al Jubail de yasiyorum. Suudi Arabistanin diger kosesinde yani.kaydirigubbakcemile3
uzun zaman oldu nete girmeyeli.herkese merhaba.:)
eylul77 nasılsın,neler yapıyorsun.bayramda nerede olacağın belli oldu mu?
Evet, burada Turk cok var. Sadece bizim kaldigimiz compoundda 20 aile kadar variz:) Hayat disari cikmadigim surece cok rahat ve guzel. Burasi sanirim Suudi Arabistanin yazlik mekaniymis, AlKhobara1 saat mesafede, yani cok bunalirsak Bahreyne gecme imkanimiz da var:) Deniz kenari ve bu yuzden yesiiliklerle dolu bir yer burasi!!! Bekleriz, yolunuz duserse. Ben de burada eksik biraktigim bazi calismalarima devam edeyim dedim, bebek bekledigim icin son rahat zamanlarim ne de olsa!!! O yuzden giremedim! Sevgiler
merhaba arkadaslar medineden kimse yokmu acaba
dogru soyluyorsun ayak uydurmaya mecburuz ama bazen tak edıyor ıste.burda ıkıtane sureklı gorustugum arkadasım vardı bırı bır kac ay once dondu bırıde bugun ıyıce bunalıma gırdım moralım sıfır tatılı ıple cekıyorum grs
arkadaşların gitmiş ama ben geleceğim.umarım iyi bir arkadaşlığımız olur.beraber bunalım takılırız:)
slm kizlarr nasilsinz bakalim oo ciddeye yeni arkadaslarmi gelmis cok sevindim bende tanismak isterim senabrnwi hosgeldin cnm ne tarafata oturuosun?