selam hatice41 dha once geldinmi arabistana bende izmitliyim neresinde oturuyorsun kocaelinin
slm arkadaşım arabistana gitmedim ama umre düşünüyorum allah nasip ederse ..ama arabistan hakkında sohbet etmek hoşuma gtidiyor.ben gölcükte oturuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hatice41 dha once geldinmi arabistana bende izmitliyim neresinde oturuyorsun kocaelinin
eşimin ailesi epey kalabalık olduğu için bayramlar çok curcunalı geçiyor.herkesle bayramlaşana kadar bayram bitiyor:roflol yüzden ben de sakinlik arıyorum,burada kalmam iyi oldu ama aynı zamanda evimi de özledim.şöyle sesi sonuna kadar açıp müzik dinlemek istiyorum:)aynı yerde uzun süre kalmak da çok sıkıyor beni.Ne guzel ya bayramda ordasın bende gıtmek ıstıyorumsenağlamaburda bayramda ayrı bır bunalım yasıyorum bayramdanda bı sey anlamıyor ınsan ıyce ısyankar oldum valla burda senağlama
senin türkiyeye kesin dönüş yapma durumun var mı yoksa orada kalıcı mısın?yani dönüş yapmak için beklediğin herhangi bir şey var mı.sanırım oraya gidiş nedeniniz iş ve hedefe ulaşıldığında da:)geri döneceksin.ben ise herşeyimi oraya göre ayarlamak durumundayım.türkiyeye yerleşme umudum yok hiç.demek istediğim eninde sonunda sen dönüp, türkiyede kendi evinde yaşayacaksın.ben ise arabistana dönüp,evimin rahatlığına kavuşacağım ama ülkemin rahatlığını özleyeceğim.
izmirden arkadaş kabul ederseniz bende burdayım:teytey:
izmirden arkadaş kabul ederseniz bende burdayım:teytey:
buraya gelıs sebebımız ıs tabıkı bana kalsa bugun donucem arkama bıle bakmadan ama esım donmuyor bekleme sebebı tam olarak ne ıs yapacagına karar veremedı tr de ıs kurmak kumar oynamak gıbı bısey oldu artık ben bır sene daha beklıyecegım oglum seneye ılkokulu bıtırıyor sonrasında burda okutmayı dusunmuyorum.senın ısın daha zor gercekten ama sık sık gıdıyorsun sanırım tr ye
slm ızmırlı hosgeldın aramıza:teytey:
merhaba hoşgeldiin, a.s.
arkadaşlar ben geçen ramazan arabistandaydım,ramazan umresi için.allah tekrar nasip etsin inşallah. 23gün mekkede ,10 günde medinede kaldım çok ama çok güzeldi. Oralara doyulmuyor.ben 28 yaşındayım evliyim 1 tane oğlum var 9 yaşında ve izmirde yaşıyorum. Aranızda olmak güzel
slm kızlar bende 3 yıl kaldım arabistanda babamın işi dolayısıyla gitmiştik biz mekkede kaldık ama hergün ciddeye okula gidip geliyordum cidde türk ilköğretim okulunun ilk mezunları bizleriz oraları okadar özledimki burnumda tütüyor sizler sayesinde bu özlemimi gidereceğim bana anlatırsınız.Öptüm canlarım sizleria.sa.s.
senabrnwi nerelerdesın arkadesım