Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

arkadaslar hepınızın yenı yılını kutluyorum yenı yılda saglık,mutluluk,huzur,bol kazanc ve guzel dostluklar dılıyorum hepımıze.

arkadaşlar merhaba eşimde arabistana gitmek için iş araştırıyor netten umarım bulur iş imkanları nasıl bana bilği verebilirmisiniz acaba iş bulmak kolaymı oralarda cevap yazarsanız çok sewinirim saolun şimdiden.

arkadaşlar merhaba eşimde arabistana gitmek için iş araştırıyor netten umarım bulur iş imkanları nasıl bana bilği verebilirmisiniz acaba iş bulmak kolaymı oralarda cevap yazarsanız çok sewinirim saolun şimdiden.

slm nanacım esının bır meslegı varmı?..turklerın burda cogunlugun kendı ısyerı var.maaslı olanlarda var tabı.turklerın cogu lokanta,berber,mobılyacı,oto tamırcısı.bırde sırketlerle anlasmalı gelen ıscıler varmıs calısma sartları cok agır.burda bır tanıdıgınız varmı

slm senabrnwı nasılsın?a.s.:teytey:

iyiyim sagol,sen nasilsin.ben istanbuldayken daha cok gorusuyorduk sanirim:)buraya geldikten sonra nete pek giremedim.gunlerim o kadar yogun geciyor ki bir turlu gorusemedik seninle,ona uzuluyorum.zamanin nasil akip gittigini anlamiyorum valla.gorusmek uzere ...

iyiyim sagol,sen nasilsin.ben istanbuldayken daha cok gorusuyorduk sanirim:)buraya geldikten sonra nete pek giremedim.gunlerim o kadar yogun geciyor ki bir turlu gorusemedik seninle,ona uzuluyorum.zamanin nasil akip gittigini anlamiyorum valla.gorusmek uzere ...

slm senabrnwi tesekkurler bende ıyıyım.olsun canım ıns gorusuruz kıb:teytey:

arkadaşlar eşimde şu anda işsiz arabistana gelmeyi çok istiyor iş için.bana yardımcı olurmusunuz orada iş bulmak gelmek için ne yapmamaız lazım lütfen yardımcı olun .acil cawap beklıyorum

arkadaşım ilğilendiğin için çok sağol allah razı olsun senden.eşim turizm otelcilik mezunu ama türkiyede yöneticilik muhasebe satınalma vvee bilğisayar konusunda çok deneyimili.orada hiç tanıdık yok.

esının burda calısması ıcın burdan bır arap vatandasının sıze vıze gondermesı gerekır.gonderen kısının veya sırketın kefaletı altında calısıyorsun buda bıraz sans meselesı eger kefılın(yanı senı getıren arap)kotu cıkarsa burda calıstıgının cogunu alır.kefalete baglı olmadan kendı adınada calısa bılıyorsun bunun ıcınde 60 mılyar kadar bır paran olması lazım temınat ıcın.buraya gelecek bır yol bulursanız cok dıkkatlı davranın kefılınız ıyı cıkarsa kalkınırsınız yalnız para canlısı bırıne dusersenız kı o zaman kotu cunkı hersey onun elınde oluyor.

anladım bayaa zor gözüküyor bizim için.okadar paramız olsa zaten eşim yurt dışına çıkmaz.hıım çok üzüldüm.ben olur gözüyle bakıyordum eşin neişle uğraşıyor canım.

arkadaşım çok sağol hayırlısı artık.allah hepimizin hakkında hayırlsını versin.ilğilendiğin için teşekkür ederim

anladım bayaa zor gözüküyor bizim için.okadar paramız olsa zaten eşim yurt dışına çıkmaz.hıım çok üzüldüm.ben olur gözüyle bakıyordum eşin neişle uğraşıyor canım.

senı uzmek ıcın yazmadım canım bunlar umudunu kırma yerimsenibensadece buraya gelıp husranla donen cok buranın sartlarını bıldıye anlatıyorum avrupada calısanlar gıbı hıcbır guvencen yok.60 mılyar burada kendı basına kımseye baglı olmadan calısabılmen ıcın gereklı canım.baskasının kefaletınde de calısabılıyorsun bunun ıcın dortbın dolar vıze parası yeterlı oluyor.yalnız esınle bırlıkte gelemıyorsun onceonungelmesı sonra sana aile vızesı cıkarması gerekır.bunun ıcınd bır okadar para lazım.benım esımın kendı ısı dekor ve mobılya ısıyle ugrasıyor.sana verdıgım ısmı ara hem bılgı alırsınız hem vıze bulabılır sıze.

canım sadece eşim gelecekti 0raya bizim gelmemeiz mümkün diil.yok üzülmedim.hayırlısı tabi.

X