- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
-
- Konu Sahibi Benanneyiim
anem nolir burda.
araları okumadan direkt yazdım konuya. bu konudada tartışıyorsak pes diyeceğim ve dedim
85 ve 90 dediğiniz şey sırt ölçüsü, biraz daha kilolu insanların ölçüsü yani.. Her kilolu kişinin memesi var mıdır? Yoktur.
Önce meme altından ölçün sonra meme üstünden, farka göre cup ölçünüzü bulun.
Aynen öyle, özgürlük bir başkasının özgürlük sınırlarına girdiğin zaman biter.ya ÖZGECAN a bağlamak tam şizofrenik bir vaka kusura bakmayın
ben iğrenc buluyorum bu da benim tercihim
benim kocamın sevgilimin önünde açmasın
istemiyorum
bu da benim özgürlüğüm
neden saygı duymuyorsunuz
Bakın çok sevdiğim bi laf vardır "Her inancın varlığı aslında diğer tüm inançlara hakarettir" Çünkü her inanç varlığıyla bi diğerini yalanlar.Aslında ''istediğim yeri açar gezerim, ben özgürüm'' mantığı kendi içinde oldukça çelişkili. Şöyle ki, her isteyen açtığın her yerine bakabiliyor, vücudun ortalıkta. Bu nasıl özgürlük olabilir? Bu açık şekilde, kendini yabancı gözlere mahkum etmektir. Ve kimsenin kendini çıplaklıktan korumaya uğraşan adamlara bunu yapmaya hakkı yok. Tamam vücudu teşhir eden bir kıyafetle dolaşanların inancı buna izin veriyor olabilir fakat insan unutmamalıdır ki bu ülkede her türlü inanca sahip insan yaşıyor. Ve çevremizdeki insanları da düşünmeli, onları mağdur etmemeliyiz. Bu açıdan yaklaşmalıyız meseleye. Kimseyi kırmak istemedim, bu yüzden kelimeleri dikkatli seçtim. Hakkınızı helal edin.
Özgecan falan yanlış şeyler tabi.ya ÖZGECAN a bağlamak tam şizofrenik bir vaka kusura bakmayın
ben iğrenc buluyorum bu da benim tercihim
benim kocamın sevgilimin önünde açmasın
istemiyorum
bu da benim özgürlüğüm
neden saygı duymuyorsunuz
E ama herkesin inancı kendini bağlar. Kendini çıplakluktan korumaya çalışan adam bir zahmet kafasını diğer tarafa çevirsin.
İnancı bunu gerektiriyorsa çevirmeli ama öyle değil mi?
Ama benim inancımda bunu yapmak haram ama karşıma da çıkmışken bakayım derse onun inançla alakası yok bence. Diğer türlü isteyen açsın isteyen baksın, istemeyen de kafasını çevirsin, bize ne?
göz bu bazen bakmadan da görebiliyor, benimde hoşuma gitmiyor uçların ortada gezilmesiçevirmezse ya gözüne sokarsa ne olacak
az dürüst olun allah aşkına
niye çevirsin
sen gözüne sokarken o nası çevirsin
Bel mi? Bel nerden çıktı? Sizin dediğiniz çok çok çok yanlış valla.. İlk defa duydum :) Her yerde benim anlattığım gibidir. Doktorum kendisi de zaten benim dediğim ölçüyü onayladı.nasıl 75a daki 75 sırt ölçüsü olabiliyor?
75 gögüs ucuyla beraber göğüs cevresidir . ardından beli ölçersiniz ilk öçtüğünüz göğüs çevresi ile arasındaki fark sizin cup ölçünüzdür. bunlar da farka göre a b diye gider...
paylastgnz tablo dogru da siz işlemi tersten yapıyorsunuz:)
ban yetkim yok ki, hatta banlanıyorum arada. usluyum bu aralar ama:)bu sitede 7/24 tartışma var
nasıl başarıyoruz bunu bilmiyorum
mune yerinde olacağım bir gün toptan banlar kafamı dinlerim
ya bel yazmısım siz anlayın işte gögsün hemen altı sırtBel mi? Bel nerden çıktı? Sizin dediğiniz çok çok çok yanlış valla.. İlk defa duydum :) Her yerde benim anlattığım gibidir. Doktorum kendisi de zaten benim dediğim ölçüyü onayladı.
Aa siz de banlanabiliyo musunuz? Yönetici ve editörlerde miban yetkim yok ki, hatta banlanıyorum arada. usluyum bu aralar ama:)
dur nazar değdirmeyim kendime:)
Yanlış bir düşünce, bu sadece islam dinine inanları günaha sokmamak için giyiminize dikkat edin demeye varıyor. Kimsenin ne düşündüğü, nasıl bir hayata yaşadığı kimseyi ilgilendirmez. İstemeyen kişi bakmayacak, isteyen kişi de istediği gibi giyenecek.Kesinlikle yüzünü çevirmeli zaten. İslam'da eğer biliyorsanız ilk bakıştan sonra eğer kişi bakmaya devam edilirse bu günahtır. İnsan yolda yürürken etrafa bakar doğal olarak, alışveriş yapıyor, göz gezdiriyor olabilir. Ve bu sırada istemeden bir çıplaklığa şahit olursa hemen gözünü başka tarafa çevirmek zorundadır. Adam diyelim çevirdi, ama o bakış ister istemez onun hafızasına girmiş olacak ve belki adamın hanımı yok, bu onu zinaya itebilir, şeytan onu tekrar bakması için zorlayabilir. Sonuçta tüm erkekler evli değil ve böyle bir durumda akşam evinde eşiyle beraber olup bu sorunu ortadan kaldırabilecek, zihnini, bedenini zinadan koruyabilecek konumda değil. Ya da bunu düşünmeyecek hafızasından atacak kontrol edecek kadar takvalı da olmayabilir. Ben buna değinmek istedim. Yoksa elbette herkesin inancı kendinedir fakat İslam öyle bir din ki, diğer din mensuplarına karşı da İslama savaş açmadıkları sürece hoşgörüyle yaklaşmayı emreder. Biz de bu durumda hayatını İslam dışında düzenlemiş kişilerden saygı bekliyoruz. Durum bundan ibaret.
editörlüğüm boyunca 3 kere banlanma şerefine eriştimAa siz de banlanabiliyo musunuz? Yönetici ve editörlerde mi
Ayrıca sütyen takmamanın göğüs kaslarına iyi geldiğini ve sarkma olmadığını düşünüyorum .Hatta bir arkadaş sütyenin nasıl bişey demişti bende freee takılıyorum dedimSütyen denen çin işkencesini kim bulduysa bir ton beddua yedi benden.
Sütyen takmayı reddediyorum. Çok nadir, çok mecbur kalırsam takarım.
Göğüslerim büyük değil tabi ama küçük de değil. Sıradan meme işte.
Ama büyük göğüsün sıkıntı olduğunu abimin eşinden biliyorum.. Boyun fıtığına sebep olmuştu onda göğüsleri, en sonunda küçültme ameliyatı yaptırdı da rahatladı. Çok rahatsızsanız siz de düşünün bu yöntemi.
Canımcım bak kaç keredir yazıyorum.sadece inanç mı mesela
ahlak sadece mülsümanlığa mı özgü
diğer dinlerde saklamak bedeni yok mu
göze göze mi sokmalı kadın bedenini