- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
-
- Konu Sahibi Benanneyiim
sizden birşey öğrenecek kadar ne yazıkki eğitimsiz değilim...
alıntılamazsan sevinirim
benım ıkı markamdan biridir penti :)pentinin sütyenleri de pek güzel ya renkli renkli
benım ıkı markamdan biridir penti :)
canım ten markasının desteklı sutyenlerı guzel oluyor :)Yaa ben de demin diğer konuya yazdım kimse görmedi herhal
Bildiğiniz full destekli renkli sütyen modelleri olan marka var mı diye
Mesela pentidekilerin genelde içi boş ama ürünler rengarenk
Ben onları kullanamıyorumdestekli seviyorum ben
canım ten markasının desteklı sutyenlerı guzel oluyor :)
evet bende pentiden almıyorum içi boş olduklarından ama renkleri güzelYaa ben de demin diğer konuya yazdım kimse görmedi herhal
sende benım gıbı renklı sevıyosun galıba bazı renk seceneklerı var tabıkı :)Netten mi sipariş verebiliyoruz ben rastlamadım ona daha önce
Bi de renkli mi
canım ben oyle her heryerden alma taraftarı degılım acıkcası okuyoruz heryerde bazı boyalar bıle kanser yapabılıyomus ama ıyı bır markanın bıle ne kadar saglıklı oldugu tartısılır :)evet bende pentiden almıyorum içi boş olduklarından ama renkleri güzel
o yüzden loya dan alıyorum çok güzel ürünleri var
birde tedi diye bir maağaza var orda çok ucuz renk renk ve dolgulu
loya kaliteli ama .canım ben oyle her heryerden alma taraftarı degılım acıkcası okuyoruz heryerde bazı boyalar bıle kanser yapabılıyomus ama ıyı bır markanın bıle ne kadar saglıklı oldugu tartısılır :)
La SenzaYaa ben de demin diğer konuya yazdım kimse görmedi herhal
loya kaliteli ama .
benim aldığım ürünlerde en az 50 tl den baslıyor hemde solmuyor zaten kalite hemen anlaşılıyor
NBB nin kalıpları çok kötü.. Küçücük.Kalıpları nasıl?? netten sipariş vermek için soruyorum da hani dar ya da geniş mi yoksa tam bedenimizi alsak uyuyor mu
Mesela NBB bana pek rahat vermiyo nedense ya kenarlardan taşıyo ya da arkadan sıkıyo tam bedenimi alıyorum ama o marka benim yapıma uymuyo pek
Kalıpları nasıl?? netten sipariş vermek için soruyorum da hani dar ya da geniş mi yoksa tam bedenimizi alsak uyuyor mu
Mesela NBB bana pek rahat vermiyo nedense ya kenarlardan taşıyo ya da arkadan sıkıyo tam bedenimi alıyorum ama o marka benim yapıma uymuyo pek
nbb ben kullanmıyorum fiyatı açısından ucuz geliyor
hahhaaha kız ne alakası varNe yani sen şimdi bizi ezdin mi bize varoş memeliler mi dedin
anladım o zaman denemelı hemen bende sutyen takıntısı var takması benı rahatsız eder ama mecburıyetten takarım ıste cokta alısverıs yaparım bu konuda :)loya kaliteli ama .
benim aldığım ürünlerde en az 50 tl den baslıyor hemde solmuyor zaten kalite hemen anlaşılıyor