- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
-
- Konu Sahibi Benanneyiim
tam tersini biliyorum ege üni. meme bölümü hocasından duyduğum şey sütyen takmak faydalı mümkün oldukça sütyen kullanınGece sütyen takmak çok zararlı canım ya, bir araştır bak istersen. Kanser hücrelerinin artmasına, iç organ hasarlarına, omurga hasarlarına falan sebep oluyor.
burda gezemez miyiz?
naparsınız?
oğlunuza böyle gezenleri taciz etmeyi mi öğretirsiniz?
mahalledeki ayşe teyzeyle oturup böyle gezenlerin dedikodusunu mu yaparsınız?
özgecan gibi gencecik kızları böyle geziyor diye kaçırıp tecavüz edip öldürür müsünüz?
haa pardon, kadın olduğunuz için tecavüz edemezsiniz ama "o da öyle gezmeseydi, oh olsun" mu dersiniz içinizden?
Benim kaslar baya güçlenmiş demek ki.Bir araştırma okudum. Sürekli sütyen takmak da memelerin sarkmasına sebep oluyormuş. Çünkü memeleri tutan kaslarımız varmış -göğüs kasları- ve biz sürekli sütyen taktığımızda o kasların çalışmamasına sebep oluyormuşuz. O yüzden arada çıkarmak gerek.
Geceleri zaten doktorla tavsiye etmiyor, çıkarın diyorlar.
Gece takmak sakıncalı, normal şartlarda takmanın sağlık açısından bir zararı yok tabi ki.tam tersini biliyorum ege üni. meme bölümü hocasından duyduğum şey sütyen takmak faydalı mümkün oldukça sütyen kullanın
Güççük de değiller kız, b cuptan taşabiliyür.
en çokta teyzeler sütyensiz geziyor ya :)) bellerine inen memeler ve uçlar dimdik
romanlarda da çok oluyor çiçek satanlar ve fal bakanlar yürürken sağa sola giden gevşemiş memeler
ister istemez göze takılıyor memeyi kabul ediyorum ama sallayarak gezmeye hayır diyorum
tamamı ile cinsel bir obje olmamakla birlikte cinselliği çağrıştırdığını kabul etmek lazım, erkeklerinde aşırı dar pantolonlarla yada belli edecek penye eşofmanla gezmesini de doğru bulmuyorum ne diyeyim orası sadece cinsel bölge değil abartmayalım mı???
Sen durumu abartarak tepkileri üzerine çektin canımcım.bana karşı yazdıklaırnı beğenen arkadaşlar sizi de tebrik ediyorum ben memelerinin ucunu gösteren kadınları tiksinç bulduğum için ÖZGECAN ı öldüren sapığı destekledim
ne çabuk galeyana geliyorsunuz ya
milletimiz böyle kim olayı baska yöne çekerse demagoji yaparsa
alkışlar ona
banane yaa külot da giymeyin ya ne yaparsanız yapın
az uzakta yapın ama
çevirmezse ya gözüne sokarsa ne olacakE ama herkesin inancı kendini bağlar. Kendini çıplakluktan korumaya çalışan adam bir zahmet kafasını diğer tarafa çevirsin.
Yok yaw b cup candır. Bence en ideal meme ölçüsü.benimkiler de b cup ama küçük diye düşünüyorum
hatta hep büyütmek istemiştim sonra vazgeçtim
iyi misin sen ya ?
masum insanların adını meme uclarını gösteren kadınlarla denk tutma!
sınırını aşma git stresini baska yerde çıkar
Sen durumu abartarak tepkileri üzerine çektin canımcım.
Söylediklerin de pek hoş şeyler değildi kabul et.
Yok yaw b cup candır. Bence en ideal meme ölçüsü.
aynen yaa meme ucu iğrenc duruyor dedim diyeBunlar yeni çıktı ya,özgecanın adı her yerde meze.Karşi tarafın görüşü sana uymadı mı böyle hemen duygu sömürüsü.Gören de meme ucu görünen kadına tecavüz etsinler dedin sanacak.
işte ben onu gece gündüz takmalı diye biliyorum memeyi iyi tutan sütyenlerleGece takmak sakıncalı, normal şartlarda takmanın sağlık açısından bir zararı yok tabi ki.
İnancı bunu gerektiriyorsa çevirmeli ama öyle değil mi?çevirmezse ya gözüne sokarsa ne olacak
az dürüst olun allah aşkına
niye çevirsin
sen gözüne sokarken o nası çevirsin
Bana bir yardim edermisin. Cup kelimesini ilk duyuyorum.85 ve 90 dediğiniz şey sırt ölçüsü, biraz daha kilolu insanların ölçüsü yani.. Her kilolu kişinin memesi var mıdır? Yoktur.
Önce meme altından ölçün sonra meme üstünden, farka göre cup ölçünüzü bulun.
70 cm. ve altı 70
71-75 cm.arası 75
76-80 cm. arası 80
81-85 cm.arası 85
86-90 cm arası 90
91-95 cm.arası 95
96-100 cm. arası 100
Fark Cup ölçüsü...
6.5 cmden küçükse A
6.5-13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5-26 cm. arası D
26 cmden büyükse DD ...
Misal kadının sırtı 90 cm meme ucundan da 95 cm çıktı, o kişi 90 A giyer.
bana karşı yazdıklaırnı beğenen arkadaşlar sizi de tebrik ediyorum ben memelerinin ucunu gösteren kadınları tiksinç bulduğum için ÖZGECAN ı öldüren sapığı destekledim
ne çabuk galeyana geliyorsunuz ya
milletimiz böyle kim olayı baska yöne çekerse demagoji yaparsa
alkışlar ona
banane yaa külot da giymeyin ya ne yaparsanız yapın
az uzakta yapın ama