- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 42
-
- Konu Sahibi Benanneyiim
evde hep sutyensiz geziyorumm ohh mis sal gitsin ama buyuk goguslerim olsunda isterdim tabi kim istemezki dik iri memeler((
yok nbb urunleri saglamdır bana gelenler oyleydi yani :))hahhaaha kız ne alakası var
ucuz olunca çabuk gider sanıyorum
benim çok sutyen yok biraz diyorum dayanıklı olsun az olsun
bazı kıyafetler evet sutyenle guzel oluyor haklılık payın var,anlattıgın sey bana olmuyor acıkcası ama ewde hep cıkarırım ben ,bır arkadasım var uyurken bıle takıyormus yav nasıl rahat edıyor...sudyen olmadan giyilen kıyafet guzel durmuyor benim fikrimcede.. sadece adet donemine yakın goguslerim acıdıgı icin evde cıkarırım bazen ama dısarda asla olmaz hızlı yurudugunuz zaman sudyen olmayaınca canım yanıyor benim ya banamı oluyor sadece acabaki benim ne kucuk ne buyuk ortalama boyutlarda
hızlı yuruyunce hele acayip can yakıyor ben yazlıkta takmazdım bazen sıcakta sıkıyordu ama takmadıgım zamanda hafif tempoda yurumek zorunda kalıyodum..bende uyurken takıyorumbazı kıyafetler evet sutyenle guzel oluyor haklılık payın var,anlattıgın sey bana olmuyor acıkcası ama ewde hep cıkarırım ben ,bır arkadasım var uyurken bıle takıyormus yav nasıl rahat edıyor...
herkesın bır alıskanlıgı var ısteama uyurken takmaya hıc tahammulum yok ya elımden gelse dısarıda bıle takmıyacagım laf aramızda bazen dısarıda takmama gıbı kacamaklar yapıyorum aslında :)hızlı yuruyunce hele acayip can yakıyor ben yazlıkta takmazdım bazen sıcakta sıkıyordu ama takmadıgım zamanda hafif tempoda yurumek zorunda kalıyodum..bende uyurken takıyorumama bide alısmakla alakalı sanırım sen evde takmamaya alıstıgından sana fazlalık geliyordur
Saçmalıyorsun şu anda bence.Meme ucu görünen birine herkes bakar,bu burda da böyle avrupada da amerikada da.Bunun ne kıskançlıkla ne modernlikle alakası var,bakmam diyen gelip alnımı karışlasın.
demek meme kanserıned e etkısı var bak bunu yenı ogrendım.turlıyede oyle bır ımkan yokk maaleseff..Avrupada sütyen az kullanıldığı için gözler alışmış. Hele 40 yaş üstü meme kanserinden korktuğu için takmıyor
demek meme kanserıned e etkısı var bak bunu yenı ogrendım.turlıyede oyle bır ımkan yokk maaleseff..
hangı konuda rahatızkı bu ulkede sutyen konusunda rahat edelım sevmem ama renk renk alırımmEvet kanser hücrelerinin üremesine neden oluyormuş. Ergenlikte doktorum söylemişti. Beni muayene ederken sütyen taktığımı görünce. Bari büyüyene kadar takma demişti ki daha sonra da çok yerde okudum bunu. Toksinler memede birikip boşalamıyormuş tam bilemicem tıbbi açıklamasını.
Malesef türkiyede yaşıyoruz takmak zorundayız. Eve girdiğim an sütyenimi çıkartırım ben. Dışarda da sporcu sütyenlernden takıyorum. Desteksiz süngersiz gevşek. Küçük zaten rahatsız olmuyorum :)
en rahat ewde edıyoruz sanırım aslında gogsu kucuk meme ucu bellı olmayan bayanlar bazı kıyafetlerın altında sutyensız doasabılır dıye duusnuyorum ama ne bılıyım oyle alısmamısız bır kere :)
Çok rahat ve de harikalar. Hele de indirimde tadından yenmiyorlar.La Senza
kuzum hep aynı renkleri var birde yaa ne sorsam siyah beyaz tenyok nbb urunleri saglamdır bana gelenler oyleydi yani :))
Orasi oylede . Silikonsuz bikini giyince boyle dolu dolu gozukse yeterdi bana amaaa oyle olmuyoEmin ol pişman olurdun, hele bir yaşın ilerlesin çocuk yap, emzir. Memelerin dizlerine değiyor. Benim en büyük korkum.