İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen

evde hep sutyensiz geziyorumm ohh mis sal gitsin ama buyuk goguslerim olsunda isterdim tabi kim istemezki dik iri memeler ((
en rahat ewde edıyoruz sanırım aslında gogsu kucuk meme ucu bellı olmayan bayanlar bazı kıyafetlerın altında sutyensız doasabılır dıye duusnuyorum ama ne bılıyım oyle alısmamısız bır kere :)

sudyen olmadan giyilen kıyafet guzel durmuyor benim fikrimcede.. sadece adet donemine yakın goguslerim acıdıgı icin evde cıkarırım bazen ama dısarda asla olmaz hızlı yurudugunuz zaman sudyen olmayaınca canım yanıyor benim ya banamı oluyor sadece acaba ki benim ne kucuk ne buyuk ortalama boyutlarda

bazı kıyafetler evet sutyenle guzel oluyor haklılık payın var,anlattıgın sey bana olmuyor acıkcası ama ewde hep cıkarırım ben ,bır arkadasım var uyurken bıle takıyormus yav nasıl rahat edıyor...

bazı kıyafetler evet sutyenle guzel oluyor haklılık payın var,anlattıgın sey bana olmuyor acıkcası ama ewde hep cıkarırım ben ,bır arkadasım var uyurken bıle takıyormus yav nasıl rahat edıyor...
hızlı yuruyunce hele acayip can yakıyor ben yazlıkta takmazdım bazen sıcakta sıkıyordu ama takmadıgım zamanda hafif tempoda yurumek zorunda kalıyodum..bende uyurken takıyorum ama bide alısmakla alakalı sanırım sen evde takmamaya alıstıgından sana fazlalık geliyordur

herkesın bır alıskanlıgı var ısteama uyurken takmaya hıc tahammulum yok ya elımden gelse dısarıda bıle takmıyacagım laf aramızda bazen dısarıda takmama gıbı kacamaklar yapıyorum aslında :)

Saçmalıyorsun şu anda bence.Meme ucu görünen birine herkes bakar,bu burda da böyle avrupada da amerikada da.Bunun ne kıskançlıkla ne modernlikle alakası var,bakmam diyen gelip alnımı karışlasın.

Avrupada sütyen az kullanıldığı için gözler alışmış. Hele 40 yaş üstü meme kanserinden korktuğu için takmıyor

demek meme kanserıned e etkısı var bak bunu yenı ogrendım.turlıyede oyle bır ımkan yokk maaleseff..

Evet kanser hücrelerinin üremesine neden oluyormuş. Ergenlikte doktorum söylemişti. Beni muayene ederken sütyen taktığımı görünce. Bari büyüyene kadar takma demişti ki daha sonra da çok yerde okudum bunu. Toksinler memede birikip boşalamıyormuş tam bilemicem tıbbi açıklamasını.

Malesef türkiyede yaşıyoruz takmak zorundayız. Eve girdiğim an sütyenimi çıkartırım ben. Dışarda da sporcu sütyenlernden takıyorum. Desteksiz süngersiz gevşek. Küçük zaten rahatsız olmuyorum :)

hangı konuda rahatızkı bu ulkede sutyen konusunda rahat edelım sevmem ama renk renk alırımm

kızlar bu knuda o kadarr şanslymki eminonunde tanidigimz var. en karka sutyen ler yeni inciden koma kaar hepsini takim 2
en rahat ewde edıyoruz sanırım aslında gogsu kucuk meme ucu bellı olmayan bayanlar bazı kıyafetlerın altında sutyensız doasabılır dıye duusnuyorum ama ne bılıyım oyle alısmamısız bır kere :)

aynenn evde cok rahatzzz canm. valla salina salina gezz. dsarda takmasak da olur ama aliskanlikk

mesajm yarm gelmisss... kızlar bu knuda o kadarr şanslymki eminonunde tanidigimz var. en karka sutyen ler yeni inciden koma kaar hepsini takim 25 tl ye alyrum. takim jartiyerler sexsi seyler 30 35 ama 1 numara markalari. gelin sizide gturiyim.

Yazılanları yeni okuyabildim
Bence de kimse kimseye karışamaz,özgürlüğünü kısıtlayamaz
Herkes ne istiyosa giyer veya giymez
Bana göre iyidir kötüdür beğenirim beğenmem ama yorum yapma hakkı düşmez
Kimse hava yastığı gibi rahatsız sütyenleri takmak zorunda değil,kendi istemediği sürece,istemezse takmaz
Sütyen giyse de çok dikkat çeker bazıları
Bazısı sütyen giymez ama dikkat de çekmez kişiye bağlı bi durum bence

Emin ol pişman olurdun, hele bir yaşın ilerlesin çocuk yap, emzir. Memelerin dizlerine değiyor. Benim en büyük korkum.
Orasi oylede . Silikonsuz bikini giyince boyle dolu dolu gozukse yeterdi bana amaaa oyle olmuyo evlendigimde utanirim yani. Malum erkekler gogus seviyor olsa gerek :) off ya en hassas noktam goguss

Dolar almış Basını gitmiş :) işsizlik tavan ama
En önemli sorunumuz meme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…