İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen

Tamam işte o 75 sırt ölçüsü oluyor. Meme forumunda ayrıntılı konular var bununla ilgili..
ben ders çalışmaktan beyni sulandırmışım galiba inan algılayamadım akşam yazdıklarını tekrar okuyacagım galiba senin yazdıkların dogru olan ben tersden yapıyor muşum sanki:)))))

ay çok güldüm kendime ya:)

Olsun olabilir, çoğu kişinin karıştırdığı bir konu zaten, o yüzden doğru bedeni giymiyor kadınların çoğundan fazlası, kolay gelsin :)

milletin göğsüne de giyimine de karışmayınız hanımlar..

ve sizin tasvip etmediğiniz şekilde giyinen insanları dış görünüşleri ile yargılayıp hakaret edip üstüne sıfatlar yapıştırmayınız.
kimsenin karakterini sütyen takıp takmamakla ölcemezsiniz değil mi?

herkes kendi önüne kendi işine kendi hayatına bakarsa sorun kalmaz. herkes çoğunluğun kurallarına ve dinine tabi değil olmak zorunda da değil bunları göz ardı etmezseniz dünya hepimiz için daha yaşanılası olur.

Dikkat etmezsen sütyenli de gösterilir dikkat edersen sütyensizde gösterilmez .Giydiğin şeye bağlı küçük olması şart değil.

Tüm bunların sorumlusu vacayna
Varlığı bile yetiyor kadının kadından nefretine.

Mesele "bana ne" diyebilmek aslında. Türk milletinın bazı kelimeler alerjisi var. Özür dilerim, bilmiyorum vb. kelimeleri söylemekte çok zorlanıyoruz. "Bana ne" de bunlardan biri... Benim gibi giyinmiyor, çoğunluk gibi davranmıyor, göze batıyor, böyle olmamalı demek yerine "onun hayatı, onun tercihi, bana ne" diyebilsek hiç bir sorun kalmayacak aslında.

gez oky niye yani kücük olunca oluyorda büyük neden olmasın bence fark yok
ucu gözükmedikten sonra her sekilde olur
Fark yokmu. büyük göğüs diklkat çeker. birde sütyensiz .
ha ucun her halikarda görünmemesinden yanayım. kalın kumaşlarla kamufle edersek sütyensiz giyilir,tabi küçük göğüs olanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…