İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen

aynen bende bunu anlamıyorum
çıplak gezsin yeminle daha az ayıp durur
meme uçlarını yarıdan yarıya göstermek de ne demek
kimi ne diye şehvete davet ediyorsun
gidin rusyaya ukrayna ya o zaman ya orda gezin burada gezemezsiniz

burda gezemez miyiz?
naparsınız?
oğlunuza böyle gezenleri taciz etmeyi mi öğretirsiniz?
mahalledeki ayşe teyzeyle oturup böyle gezenlerin dedikodusunu mu yaparsınız?
özgecan gibi gencecik kızları böyle geziyor diye kaçırıp tecavüz edip öldürür müsünüz?
haa pardon, kadın olduğunuz için tecavüz edemezsiniz ama "o da öyle gezmeseydi, oh olsun" mu dersiniz içinizden?

Zaten takmazsanız sarkar yani,sarkan meme de terler ve pişik yapar.Ayrıca ben sütyenin memeyi topladığı için kıyafetlerin daha çok oturduğunu düşünüyorum.
Ortalama 13 -14 yaşında meme sahibi oldum desek yaklaşık 16-17 yıldır sütyen kullanmam gerekiyor.benim sütyen taktığım süre toplamda en fazla bir yıldır. Hala dimdik karşıya bakıyorlar.

tamamen katılıyorum
nasıl rahat ediyorlar resmen sapıklara davet yani
en çokta teyzeler sütyensiz geziyor ya :)) bellerine inen memeler ve uçlar dimdik
romanlarda da çok oluyor çiçek satanlar ve fal bakanlar yürürken sağa sola giden gevşemiş memeler
ister istemez göze takılıyor memeyi kabul ediyorum ama sallayarak gezmeye hayır diyorum
tamamı ile cinsel bir obje olmamakla birlikte cinselliği çağrıştırdığını kabul etmek lazım, erkeklerinde aşırı dar pantolonlarla yada belli edecek penye eşofmanla gezmesini de doğru bulmuyorum ne diyeyim orası sadece cinsel bölge değil abartmayalım mı???

yapmayın ya
insanların zorla dikkatini çekin sonra erkekler davete iştirak etmiş

yazmayacağım artık bu kadar ÖZGÜR ve MODERN kaıdn olduğunu bilmiyordum

Prtalama 13 -14 yaşında meme sahibi oldum desek yaklaşınil-17 yıldır sütyen kullanmam gerekiyor.benim sütyen taktığım süre toplamda en fazla bir yıldır. Hala dimdik karşıya bakıyorlar.

Valla benim sarkacak yapıda olduğunu biliyorum ve sarkarsa kötü görüneceğini bildiğim için takarım gece bile.Ayrıca kim ne derse desin bodylerden çıkan meme ucu da irrite ediyor beni.

Valla benim sarkacak yapıda olduğunu biliyorum ve sarkarsa kötü görüneceğini bildiğim için takarım gece bile.Ayrıca kim ne derse desin bodylerden çıkan meme ucu da irrite ediyor beni.
Gece sütyen takmak çok zararlı canım ya, bir araştır bak istersen. Kanser hücrelerinin artmasına, iç organ hasarlarına, omurga hasarlarına falan sebep oluyor.

Gece sütyen takmak çok zasarkmaxanım ya, bir araştır bak istersen. Kanser hücrelerinin artmasına, iç organ hasarlarına, omurga hasarlarına falan sebep oluyor.

Gerçekten mi,bilmiyordum valla.Çıkarırız canım nolacak,bi gece takmamakla sarkmaz herhalde.:KK45:

yapmayın ya
insanların zorla dikkatini çekin sonra erkekler davete iştirak etmiş

yazmayacağım artık bu kadar ÖZGÜR ve MODERN kaıdn olduğunu bilmiyordum
Zorla dikkatini çekin de ne demek? Hani derler ya bakmayanı dövüyorlar mı? Nasıl bi zorlama bu?

Ben begenmedigim bi görüntüyle karşılaştığımda gözümün açısını değiştiriveriyorum geçip gidiyo mesela.

Aslında ''istediğim yeri açar gezerim, ben özgürüm'' mantığı kendi içinde oldukça çelişkili. Şöyle ki, her isteyen açtığın her yerine bakabiliyor, vücudun ortalıkta. Bu nasıl özgürlük olabilir? Bu açık şekilde, kendini yabancı gözlere mahkum etmektir. Ve kimsenin kendini çıplaklıktan korumaya uğraşan adamlara bunu yapmaya hakkı yok. Tamam vücudu teşhir eden bir kıyafetle dolaşanların inancı buna izin veriyor olabilir fakat insan unutmamalıdır ki bu ülkede her türlü inanca sahip insan yaşıyor. Ve çevremizdeki insanları da düşünmeli, onları mağdur etmemeliyiz. Bu açıdan yaklaşmalıyız meseleye. Kimseyi kırmak istemedim, bu yüzden kelimeleri dikkatli seçtim. Hakkınızı helal edin.

Ortalama 13 -14 yaşında meme sahibi oldum desek yaklaşık 16-17 yıldır sütyen kullanmam gerekiyor.benim sütyen taktığım süre toplamda en fazla bir yıldır. Hala dimdik karşıya bakıyorlar.
Bir araştırma okudum. Sürekli sütyen takmak da memelerin sarkmasına sebep oluyormuş. Çünkü memeleri tutan kaslarımız varmış -göğüs kasları- ve biz sürekli sütyen taktığımızda o kasların çalışmamasına sebep oluyormuşuz. O yüzden arada çıkarmak gerek.
Geceleri zaten doktorla tavsiye etmiyor, çıkarın diyorlar.

nasıl yok gibidir a cup....

85in a cup ve ya 95in a cup u nasıl yok gibi olabilir ki:)
85 ve 90 dediğiniz şey sırt ölçüsü, biraz daha kilolu insanların ölçüsü yani.. Her kilolu kişinin memesi var mıdır? Yoktur.

Önce meme altından ölçün sonra meme üstünden, farka göre cup ölçünüzü bulun.

70 cm. ve altı 70
71-75 cm.arası 75
76-80 cm. arası 80
81-85 cm.arası 85
86-90 cm arası 90
91-95 cm.arası 95
96-100 cm. arası 100

Fark Cup ölçüsü...
6.5 cmden küçükse A
6.5-13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5-26 cm. arası D
26 cmden büyükse DD ...

Misal kadının sırtı 90 cm meme ucundan da 95 cm çıktı, o kişi 90 A giyer.

Aslında ''istediğim yeri açar gezerim, ben özgürüm'' mantığı kendi içinde oldukça çelişkili. Şöyle ki, her isteyen açtığın her yerine bakabiliyor, vücudun ortalıkta. Bu nasıl özgürlük olabilir? Bu açık şekilde, kendini yabancı gözlere mahkum etmektir. Ve kimsenin kendini çıplaklıktan korumaya uğraşan adamlara bunu yapmaya hakkı yok. Tamam vücudu teşhir eden bir kıyafetle dolaşanların inancı buna izin veriyor olabilir fakat insan unutmamalıdır ki bu ülkede her türlü inanca sahip insan yaşıyor. Ve çevremizdeki insanları da düşünmeli, onları mağdur etmemeliyiz. Bu açıdan yaklaşmalıyız meseleye. Kimseyi kırmak istemedim, bu yüzden kelimeleri dikkatli seçtim. Hakkınızı helal edin.
E ama herkesin inancı kendini bağlar. Kendini çıplakluktan korumaya çalışan adam bir zahmet kafasını diğer tarafa çevirsin.

X