- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Benanneyiim
aynen bende bunu anlamıyorumevde sütyen takmayı hiç sevmiyorumda
göğsüm büyük olsun küçük olsun dışarıda sütyensiz dolaşamam
bir ara ünlü mankenler falan sütyen takmazdı öyle saçma bir moda uydurmuşlardı kendilerince hiç hoş değil çıplak gez daha iyi
İlk sayfalardan birinde verdiğim bir tablo var. Göğüs altından ölç tabloda karşılığına bak bu beden ölçün. Tam göğüs üzerinden ölç tabloda
karşılığına bak, bu da cup ölçün. Sonra git istediğin markaya bedenini ve cup ölçünü söyle istediğin sütyeni al.
Canımcım meme ucunun belli olmasını umursamıyor demek ki. Bize ne kadının meme ucundan? Sen sadece şu an içinde bulunduğun toplumun düşüncelerini ve bakış açısını benimsediğin için böyle hissediyorsun. Daha çok sütyensiz gezen kadın olsaydı o görüntüye alışmış olacaktın, farketmeyecektin bile. Çıplak gezmekle sütyen takmamak bambaşka şeyler. Elmalarla armutları karıştırmayalım. Bu kadar sert tepkiye gerek yok, kimse sana sütyensiz çıkmak zorundasın demedi ama aynı şekilde sütyen takmadan sokağa çıkmak da yasak değil, öyle değil mi?bana göre iğrenc işte gözüme batıyor iğreniyorum yani
neden böyle birşey yapılıyor ki amacı merak ediyorum
eğer rahatlıksa
meme ucuı belli biri ne manada rahat
o zaman çıplak gezsin daha az tiksinirim gerçekten
hele yanımda bir erkek varken öyle briini görmek insanı utandıyor edep ya azcık
aynen bende bunu anlamıyorum
çıplak gezsin yeminle daha az ayıp durur
meme uçlarını yarıdan yarıya göstermek de ne demek
kimi ne diye şehvete davet ediyorsun
gidin rusyaya ukrayna ya o zaman ya orda gezin burada gezemezsiniz
kolla bacakla aynı demek
o zaman üstsüz gezsin herkes ya
sırf eleştirmek için kendiniz dahil inanmadığınız birşeyi savunmayın
iğtenc evet erkeklerin gözüne meme uçlarını sokmak her yönden iğrenc
kaka yapsa daha masum
kadınlığımdan utanmamak meme açmakla mı oluyor allah aşkına yakomiksiniz
Aradaki fark 14 cm, benim de 14 cm ama benim ölçülerim 72-86, 75 C tam oluyor. Size de 75 B ya da 75 C olabilir. 85i de doldurur tabi çünkü o da B cuptır ama sırttan bol gelir.Telefondan giriyorum da net gozukmuyor. alti 69 cevresi 83 cikiyor. buna gore A cup 70 diyor eee ama benim memelerim 85i dokduruyor ki
evet çok memnunum, hiçbir sıkıntım yok çok şükür iyiki diyorum hepSizi ameliyat oldunuz dönemde takip etmiştim şimdi nasılsınız memnunmusunuz????
85 aldığınız sütyenin cup ölçüsü ne ama önemli olan o. 85 a alıyorsunuzdur cupları doldurur sırttan bol gelir. Meme ölçünüzle 85 kısmının alakası yok.Telefondan giriyorum da net gozukmuyor. alti 69 cevresi 83 cikiyor. buna gore A cup 70 diyor eee ama benim memelerim 85i dokduruyor ki
Kim nerede nasıl isterse öyle gezer, bu sizin ya da benim tasarrufumda olan bi şey değil.aynen bende bunu anlamıyorum
çıplak gezsin yeminle daha az ayıp durur
meme uçlarını yarıdan yarıya göstermek de ne demek
kimi ne diye şehvete davet ediyorsun
gidin rusyaya ukrayna ya o zaman ya orda gezin burada gezemezsiniz
saçma fikrim evet birgün kocanızın gözüne biri meme uçlarını böyle sokarsa o zaman görüşelim sizle
Aradaki fark 14 cm, benim de 14 cm ama benim ölçülerim 72-86, 75 C tam oluyor. Size de 75 B ya da 75 C olabilir. 85i de doldurur tabi çünkü o da B cuptır ama sırttan bol gelir.
ayyy kocanızı kıskanmışsınız geçmişte...
pardon, böyle bir yaranız olduğıunu bilmiyordum..
çok mu bakıyordu başkalarına?
farkettim onu. bir dogru sutyenim olmamis su yasima kadar kiniyorum kendimi85 aldığınız sütyenin cup ölçüsü ne ama önemli olan o. 85 a alıyorsunuzdur cupları doldurur sırttan bol gelir. Meme ölçünüzle 85 kısmının alakası yok.
Madem şehvete davet ettiklerini düşünüyorsunuz o davete iştirak etmeyiversin bi zahmet görenler. Kimse kimsenin gözüne, sözüne göre yaşamaya mecbur değil.