İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen

aynen bende bunu anlamıyorum
çıplak gezsin yeminle daha az ayıp durur
meme uçlarını yarıdan yarıya göstermek de ne demek
kimi ne diye şehvete davet ediyorsun
gidin rusyaya ukrayna ya o zaman ya orda gezin burada gezemezsiniz

Telefondan giriyorum da net gozukmuyor. alti 69 cevresi 83 cikiyor. buna gore A cup 70 diyor eee ama benim memelerim 85i dokduruyor ki

Canımcım meme ucunun belli olmasını umursamıyor demek ki. Bize ne kadının meme ucundan? Sen sadece şu an içinde bulunduğun toplumun düşüncelerini ve bakış açısını benimsediğin için böyle hissediyorsun. Daha çok sütyensiz gezen kadın olsaydı o görüntüye alışmış olacaktın, farketmeyecektin bile. Çıplak gezmekle sütyen takmamak bambaşka şeyler. Elmalarla armutları karıştırmayalım. Bu kadar sert tepkiye gerek yok, kimse sana sütyensiz çıkmak zorundasın demedi ama aynı şekilde sütyen takmadan sokağa çıkmak da yasak değil, öyle değil mi?

peki benim gibi sütyenindeki telleri çıkartan var mı?
çok rahatsız ediyor beni sütyeni alırım tellerini çıkarır yıkar sonra da giyerim, hiç dolgulu sütyende almadım ama aklımda balkonet var bir tanecik olsun bari çekmecemde :)

tamamen katılıyorum
nasıl rahat ediyorlar resmen sapıklara davet yani

yahu memesini açsın mı diyoruz. söz konusu kadınlar memesini açmıyor ki zaten.
önce okuduğunuzu anlayın.
giydiği kıyafetten bazen elinde olmasa da belli olabilir. ya da sütyen takmadığı için, ya da üşüdüğünde...
neden meme ucundan utansın ki diyoruz.
iğrenç olması sizin subjektif ve saçma fikriniz.
bana göre ve pek çok insana göre değil.

Telefondan giriyorum da net gozukmuyor. alti 69 cevresi 83 cikiyor. buna gore A cup 70 diyor eee ama benim memelerim 85i dokduruyor ki
Aradaki fark 14 cm, benim de 14 cm ama benim ölçülerim 72-86, 75 C tam oluyor. Size de 75 B ya da 75 C olabilir. 85i de doldurur tabi çünkü o da B cuptır ama sırttan bol gelir.

Zaten takmazsanız sarkar yani,sarkan meme de terler ve pişik yapar.Ayrıca ben sütyenin memeyi topladığı için kıyafetlerin daha çok oturduğunu düşünüyorum.

85 aldığınız sütyenin cup ölçüsü ne ama önemli olan o. 85 a alıyorsunuzdur cupları doldurur sırttan bol gelir. Meme ölçünüzle 85 kısmının alakası yok.

Kim nerede nasıl isterse öyle gezer, bu sizin ya da benim tasarrufumda olan bi şey değil.

Madem şehvete davet ettiklerini düşünüyorsunuz o davete iştirak etmeyiversin bi zahmet görenler. Kimse kimsenin gözüne, sözüne göre yaşamaya mecbur değil.

ayyy kocanızı kıskanmışsınız geçmişte...
pardon, böyle bir yaranız olduğıunu bilmiyordum..
çok mu bakıyordu başkalarına?

Saçmalıyorsun şu anda bence.Meme ucu görünen birine herkes bakar,bu burda da böyle avrupada da amerikada da.Bunun ne kıskançlıkla ne modernlikle alakası var,bakmam diyen gelip alnımı karışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…