sütyen giymeli mi giymemeli mi?

prensesperii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
33
4
bazi doktorlar sürekli sütyen giyerseniz meme kaslarinda tembellik olur sürekli giymeyin diyor bazilari sütyen giymezseniz sarkma olur diyor sizin deneyimleriniz tavsiyeleriniz neler giysem mi cıkarsam mı kararsız kaldım hangisi iyi hangisi kötü

ben giymiyorum çünkü hic sevmiyorum:) ilk zamanlar yadirgiyordum artık alistim. mesela bugün kazak giymistim yeterince kalın ve toktu giymedim:) bazen de bazi elbiselerin altina braler giyiyorum. cok cok mecbur kalirsam da straplez bir sudyen var onu takiyorum

ben giymiyorum çünkü hic sevmiyorum:) ilk zamanlar yadirgiyordum artık alistim. mesela bugün kazak giymistim yeterince kalın ve toktu giymedim:) bazen de bazi elbiselerin altina braler giyiyorum. cok cok mecbur kalirsam da straplez bir sudyen var onu takiyorum
ya ben uyurken bile cikaramiyorum 12-13 yaşımdan beri hep takiyorum şimdide düşünüyorum acaba kaslarda tembellik mi yapıyor cidden diye

ya ben uyurken bile cikaramiyorum 12-13 yaşımdan beri hep takiyorum şimdide düşünüyorum acaba kaslarda tembellik mi yapıyor cidden diye
neden??? nasil rahat ediyorsun ya yazik günah valla. sudyen yararli bir sey degil ki biraz arastirsan pekcok zarari var.
bence cikar yat rahat rahat. özgürlük ver biraz garibanlara
hangi kasi ne yapar bilmiyorum ama ben yerinde olsam sudyen takmak yerine her gun göğüs kasi çalıştıracak basit egzersizler yaparim evde daha iyi

neden??? nasil rahat ediyorsun ya yazik günah valla. sudyen yararli bir sey degil ki biraz arastirsan pekcok zarari var.
bence cikar yat rahat rahat. özgürlük ver biraz garibanlara
hangi kasi ne yapar bilmiyorum ama ben yerinde olsam sudyen takmak yerine her gun göğüs kasi çalıştıracak basit egzersizler yaparim evde daha iyi

iste bende o konuda kararsız kaldım doktorlar takmak göğüs kası tembelliği yapar diyorlar annemlerde yıllarca hep takmazsan sarkar derlerdi bende de aliskanlik oldu

bazi doktorlar sürekli sütyen giyerseniz meme kaslarinda tembellik olur sürekli giymeyin diyor bazilari sütyen giymezseniz sarkma olur diyor sizin deneyimleriniz tavsiyeleriniz neler giysem mi cıkarsam mı kararsız kaldım hangisi iyi hangisi kötü
Ben sütyen degılde ona yakın giyiyorum dışarı çıkınca o da medikalden almıştım vesıle sayesınde öyle gıyıorum giyince de agrı yapıyor ztn öyle alışmışım sütyensız olmaya bana deselerdi yapabılır mıydın hayır derdım şimdi ki rahatlık ayrı güzel özgürlük😅

Evin içinde asla giymem. Daha önce ben de sütyenle yatardım, bir yaz dayanamadım çıkardım, o kadar rahatladım ki şu an dışarı çıkarken sütyen takmak bile işkence geliyor.
Sarkma için de spor öneriyorum. Ayrıca en kötü estetik yaptırılır biraz dik durması için, sırf bunun için sütyen takıp duramam her gün valla.

X