4 gün kadar hiç sütüm gelmedi. Mamaya başladı hastanede direk. Benim sezeryanda miyom ameliyatım da oldu, belki ondan belki bünye bi haftaya yakın kendimi toparlayamadım, çok ağrım sızım oldu. Kayınvalidem yanımdaydı ne yazık ki. Kendinin de hiç sütü yokmuş eşimi full mama ile büyütmüş. Tam bir emzirme düşmanı. 4-5 gün verdik mamayı bebek uyudu 4 saat. Alıp memeye tutucam, kaynanam panter gibi önümde sakın elleme, uyandırma diye. 5-6 günlüktü bebeğim kendimi toparlayıp itiraz etmeye başladım. İki saatte bir alıp emzirmeye başladım. Süt sağma yapıyorum emmediğini. Böyle böyle sütüm artmaya başladı bi haftadır az az. Şimdide kaynanam çok emziriyorsun oyuncak ettin çocuğu diyor sürekli tepemde. Kucağıma alıp alıp emzirerek kemiklerine zarar veriyormuşum. Emzirirken sürekli tepeme dikilip yeter artık biberon ver diyor. Ya da emzirirken yeter artık kucağımdan çekmeye çalışıyor sürekli. Çok cepheli bi savaştayım resmen. Doktor da 15-20 dakikadan fazla emzirme. 15-20 dakikada doymazsa mama ver uyusun dedi. Doğrusu doyana kadar memelerde tur attırmak mı uyutup yatırmak mı emin olamıyorum. Kafam karışıyor arkadaşım. Acemilik, uykusuzluk, yorgunluk tam kafayı toplayamıyorum.