• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm yetiyor mu?

altunn94

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
26
12
3
30
Merhabalar, 2.5 aylık bebeğim var emziriyorum. Ancak her anne gibi bende sütümün yetip yetmediğni görebilmek için sağım da yapıyorum genl olarak 110-120 ml çıkıyor acaba az mı yoksa bu aylar için normal mi?
Çok araştırdım aslında sağılan süt bizim gerçekte ürettiğimiz sütü göstermezmiş ama yine de bilgi almak istiyorum.

Ml olarak bakma canım bebeğini emizirdikten sonra bebeğin rahatlıyor ellerini açıyor duyduğunu sana gösteriyorsa evet yeterlidir
Emzirirken fln bol bol su iç hem aklın da takılmaz icebildigin kadar iç canm

Merhabalar, 2.5 aylık bebeğim var emziriyorum. Ancak her anne gibi bende sütümün yetip yetmediğni görebilmek için sağım da yapıyorum genl olarak 110-120 ml çıkıyor acaba az mı yoksa bu aylar için normal mi?
Çok araştırdım aslında sağılan süt bizim gerçekte ürettiğimiz sütü göstermezmiş ama yine de bilgi almak istiyorum.

Kilosu normal aralıkta ve çişli bezinde azalma yoksa yetiyordur. Emziriyorsanız sürekli göğsü boşaltacak kadar sağım yapmak da mastit sebebi bilginiz olsun. Bol su tüketin gerisini düşünmeyn

Evet 3 saatte bir 120 çıkıyorsa çooook yeterli midesi ufacık zaten daha. Zamanla öğün araları açılacak tek seferde gelen süt miktarı artacak ❤️

Bebek emdikçe memelere süt inmeye devam eder . Ben saginca en fazla 120 gelmişti ki bu çok az olurdu genelde 70 CC kadar gelirdi. Ben de hem emzirip hem sagardim. İçiniz rahat olsun sütünüz başkalarına yetmez ama bebeğinize yeter. Sütün az diyene evet sana yetmez cocuguma yetwsiye var diyip susturun😁

Kilosu normal aralıkta ve çişli bezinde azalma yoksa yetiyordur. Emziriyorsanız sürekli göğsü boşaltacak kadar sağım yapmak da mastit sebebi bilginiz olsun. Bol su tüketin gerisini düşünmeyn
Evet kilosu normal çişli bezinde de azalma yok sma işte annelik eşitir delilik sürekli acaba soruları bitmiyor :)

Bebek emdikçe memelere süt inmeye devam eder . Ben saginca en fazla 120 gelmişti ki bu çok az olurdu genelde 70 CC kadar gelirdi. Ben de hem emzirip hem sagardim. İçiniz rahat olsun sütünüz başkalarına yetmez ama bebeğinize yeter. Sütün az diyene evet sana yetmez cocuguma yetwsiye var diyip susturun😁
Evet hem etrafı hemde beynimizin içini pek duymamak lazım yoksa sonu iyi olmuyor :)

Evet su tüketimine çok dikkat etmeye çalışıyorum umarım yetiyorumdur kendisne, zaten doğdu doyalı acaba ona her anlamda yetiyor muyum sorusu bi çıksa aklımızdan 🤦🏻‍♀️

Kakası çişi normalse yetiyordur. Kilosu normalse yetiyordur.
Makina ile bebeğin çekişi farklı. Ayrıca bebeğin tükürüğü memeye geldiğinde anne beynine bu vasıtayla iletim oluyor. Bebeğin ihtiyacına göre anlık süt üretiliyor. Sütün içeriği o anda bebeğin ihtiyacına göre oluyor üstelik.

Benim saginca iki memeden 10 ml çıkıyor bebişim doymuyor ağlıyor necburen mama destekli gidiyorum:(((

Back