- 18 Şubat 2010
- 391
- 4
- Konu Sahibi white_dreams87
arkadaşlar bebeğim 28 kasım tarihinden beri çok öksürüyordu ve burun tıkanıklığı vardı bizde bebeğimizi her zaman gittiğimiz doktora kontrole götürmeye karar verdik ve pazartesi günü için randevu aldık.doktor baktı ve sadece nezle önemli bir şey değil dedi.evde biz griptik zaten bizden geçmiş.sadece burnunu temizle ve bol bol emzir dedi.sütüm çok boldu bende aynen değini yaptım doktorun.daha sonra ertesi gün çok fazla öksürmeye ve hapşurmaya başladı bunu doktora sölylemek içni aradım ateşide 37,8 civarlarındaydı bana normal calpol alıp günde 2 kez yarım ölçek ver dedi.dedğii yaptım fakat herhangi bir gelişme olmadı perşembe günü tekrar kendisi aradım bana cumartesiye kadar beklememi eğer bir düzelme olmazsa kontrole getirememi söyledi.bekledik ve burun tıkanıklığı iyice arttı öksürüyordu da.resmen ciğerlerinden hırıltı sesi geliyordu ben çok korktum ve eşime bunu söyledim ama cahillik işte ve tecrübesizlik.doktor çok iyi gözüküyordu ve çok iligiliydi.neyse cumartesi tekrar götürdük ve kadın dinledi ciğerlerini baktı baktı bir hırıltı var ama burundan kaynaklı olabilir dedi.isterseniz birde devlet hastanesine götürün çok küçük ben tek başıma antibiotik vermiş olmıyım dedi.bebeğim o gün 47 günlüktü.hemen kartal araştırma acil çocuk bölümüne gittik içim rahat değildi zaten.aman allahım doktor ilk dinlemesinde hemen yatış damar yolunu açın hava verin demez mi beynimden vurulmuşa döndüm resmen bu çocuk zatüürre hiç mi doktora gitmedi çok ilerlemiş dedi.durumu anlattım ve doktor resmen doktora küfür etti.2 saat boyunca hava aldı miniğim ciğer filmi çekildi kan tahlili derken kanında lökosit çıktı hastaşığa bağlı düşünün kanına geçmiş artık ve ciğerlerine inmiş yatış dedi ama maalesef hastanede yer yoktu durmunuz varsa özele sevk edelim dedi bizde tabiki dedik hemen.evlat sonuçta durum olmasada yaratılır dedim.civar hastaneler arandı hepsi dolu dendi.en sonunda benim evime yakın bir hastane var orayı söyledim nihayet kabul edildik.ambulansla sevk edicez dedi doktor dedim arabayla geldik biz götürsek hayır ben o sorumluluğu alamam çocuk tıkanabilir yolda dedi beynimden aşağı kaynar sular döküldü minik prensesim çok ağırmış allahın cezası doktor yüzünden ne hale gelmiş ağlamaktan her yerim şişmişti.emizrmemede izin yoktu tıkanır diye yavrum aç açına sabahtan beri onca acı çekti neyse ambulansla sevk edildik siren sesi derken iyice allak bullak oldum aklımdan milyonlarca kötü şey geçti anlatamam size.uzun yazdım kusuruma bakmayın ama çok doluyum.sonra sütüm o gün vardı ama minğim tınkanır diye ve bende girp olduğum için yasaktı emzirmem mama verdik akşam.o günden sonraki gün sütüm resmen azaldı göğüslerim söndü normalde 2 saatte bir 90 cc sağarken şimdi 7-8 saatte 30-40 cc ancak çıkıyor kızlar ve bebeğime yetmiyor mama veriyorum mecburen daha çok küçük ve emmeyi çok seven bir bebekti kızım artık acıkınca elini emiyor dayanamıyorum onu öyle görmeye nolur yardım edin bir çaresi varmı nasıl sütümü geri getirebilirim.hemşireler çok zor artık dediler ama umudum var hala benim.burada 5 g
ün kaldık çok şükür çıktık hastaneden ama size anlatamam o 5 günü minicik bebeğim sürekli kolunda serum ve bitkin psikolojim çok bozuldu.şükür şuan iyi ama dediğim gibi sütüm yokkkk..ne yapıcağımı şaşırdım..
ün kaldık çok şükür çıktık hastaneden ama size anlatamam o 5 günü minicik bebeğim sürekli kolunda serum ve bitkin psikolojim çok bozuldu.şükür şuan iyi ama dediğim gibi sütüm yokkkk..ne yapıcağımı şaşırdım..