- 17 Nisan 2022
- 49
- 26
- 36
- Konu Sahibi ugurbocegig
merhaba anneler bebeğim 20 günlük. 2 gün öncesine kadar herşey sorunsuzdu. tek problem sürekli memede kalmak istemesiydi. doktor kontrolünde yeterli kilo alıyordu. ne olduysa kontrol gününün akşamı oldu. memelerim gece yumuşadı bebeğim mememle kavga edip ağlamaya başladı. diğer memeye geçirdim bir süre sonra ona da aynısını yaptı. hiç olmamıştı daha önce. sanırım uzun süre emdiği için memede süt kalmadı. sağıp bakmak istedim 10cc bile çıkmadı ama dediğim gibi iki memeyi de emmişti. elimle ucunu sıkınca süt sızıntısı görüyordum. bir süre sonra emdi ve uyuyakaldı. 3 saat sonra gece uyandığımda göğüslerim dolmuştu. sütüm mü azalıyor sizce? bu akşam yine o emdikten sonra sağdım birkaç damla çıktı sadece. günde 6 kere fln çiş 3 kere kaka yapıyor. doktor memede sürekli kalmasın 2 saatte bir emzir kalan zamanda emzik ver dedi ama emziği almıyor. 1 saat zor oyalıyorum sonra yine meme istiyor. emip uyuyor sonra yine uyanıyor ve meme istiyor. yardım edin anlayamıyorum bebeğimi. sütüm azalıyor gibi hissediyorum beslenmem falan çok iyi.