sütten kesme tecrübeleriniz

benım kızım yakında 3 yasına gırecek.2 yasındayken ayırmıstım.ben kesın bu cocugu memeden ayıramayacam dıe karalar baglamıstım cnk okadar duskundu kı anlatamam.yaka ıgnem dıyodum ben ona gerısını sız dusunun:)otururken gormesı yeterdı hemen yanıma oturur bı guzel gorurdu ısını oturarak hemde baska yerde de ısterdı oturarak emmeyı e her yerde musaıt olmuo tabı:)ama bı ıyı huyu wardı dısarda asla ıstemezdı.neyse bı gun dr a goturdum ben bunu aksamı dr emmesın dedı demıstım gece nedense dr lardan cekınırdı bıraz ama ben bunu asla memeden ayırmak ıcın yapmamıstım olesıne bı cumleydı ıste.o gece uyuduk bı uyandım saat sabah 6 ve benım kız ılk defa uyanıo sok olmustum ıstedı bende wermıstım 2 gece bole emmedı ondan sonra yara bandı yapıstırmıstım ve dr kestı kızım demıstım 1 gr bıle aglamadı huysuzlanmadı o gun sadece ara ara geldı kontrol ettı.bukadar olgunlukla karsılamıstı yanı:)ummadıgım kadar kolay olmustu yanı.ins hepınız benım kadar kolay ayırırsınız.

çok hoşşşş.....:1hug:yerim ben o kızını

merhabalar.benim 14,5 aylık bir oğlum var.tam bi meme hastası hiç ayrılmıyo.2 yaşına kadar emzirmeyi çok istiyodum ama meme ucum yara oldu dayanılacak gibi değil.annemlerde bıraktır artık yeter diyolar ama nasıl olur bilmiyorum.hem kıyamıyorum hemde bırakmaz gibime geliyo.mecburen kararlı olup azaltarak bıraktırıcam.nasıl emzireceksem artık çok acıyo.

aydencim bendede seninki gibi sorun var oğlumun iştahı maşallah yerinde herşeyi eyrım yapmadan yiyor(15aylık)bide üstüne beni emiyor meme meme diye ağlıyo bitmiş meme yok diyorum elini sokup bakıyo :) gecede emiyoo herkes yeter kes diyoo ne yapcam bilmiyorum kıyamıyorumda yazık ama....

merhabalar.benim 14,5 aylık bir oğlum var.tam bi meme hastası hiç ayrılmıyo.2 yaşına kadar emzirmeyi çok istiyodum ama meme ucum yara oldu dayanılacak gibi değil.annemlerde bıraktır artık yeter diyolar ama nasıl olur bilmiyorum.hem kıyamıyorum hemde bırakmaz gibime geliyo.mecburen kararlı olup azaltarak bıraktırıcam.nasıl emzireceksem artık çok acıyo.

kızlar benim oğlum tam 14 gün sonra 2 yaşını bitirecek ve Allah izin verirse 14 gün sonra keseceğim...
lütfen emzirmeyi bırakmayın.onun için ne kadar yararlı olacağını bilemessiniz.doğal antibiyotik veriyorsunuz resmen ya,daha ötesi varmı?
yaralar için artık envai çeşit krem var.bunu bahane yapmayın.
bende nası bıraktırıcam bilmiyorum zira bütün gece yatay vaziyetteyiz ve o benim üstümde meme emiyor.
ama olsun kararlıyım ve 14 gün daha sabredeceğim..:dilcikar:

Arkadaşlar gerçekten zorlamayla olmuyo ben kızım 15aylıkken denedim çok ağladı üstelik sadece gece emiyodu 12aylık olduktan sonra pek emmedi ama yinede 2akşamda bir uyanıp istiyodu gece uyumadan 1saat önce besliyodum yinede uyanıyodu sonra 16aylıkken bir baktım 3gece üstüste hiç uyanmadan uyudu gündüzde emmiyodu zaten ve sonraki uyandığı akşamlarda sadece biberonla su verdim içip tekrar uyudu şimdi 18.ayını doldurdu hiç zorlamadım ve bıraktı doktor normal olduğunu söyledi yani o isteyince problem olmuyomuş işte böyle bizim hikayemiza.s.

çok zor iş gerçekten benim kızımda çok düşkündü ya sabaha kadar agzında olurdu ve herşekilde emerdi emerken gülerdik biz yazın meyveler bolkn bıraktırırız dedik ama nerde kahve sürdük sakız yapıştırdıkhiç bi şekilde bıraktıramadık sonra mecburen 2 gün anneme bıraktık 2 gece onsuz uyudum ama sen bana sor sürekli aradım napıo die bizimkiler herdakka bişeylerle oyalamışlar ve bıraktı beni gördügünde 2 gün sonra hemen istedi tabi annem siyah yün getirmiş mememe koydum ve igrenç falan dedim ölece bıraktı ama hala arada bir memeni bi öpeyim anne der 20 aylıktı bıraktıgımda şimdi 29 aylık

X