merocn Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2017 25 12 3 30 29 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.961 shapes .!.: Oy vermeyenler utansın dimi Begendiysen ne mutlu bana Genişletmek için tıkla... cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :)
shapes .!.: Oy vermeyenler utansın dimi Begendiysen ne mutlu bana Genişletmek için tıkla... cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :)
evlaefe Guru Pro Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2013 9.605 12.975 498 29 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.962 merocn .!.: cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :) Genişletmek için tıkla... Eee bosuna denmiyor Renkler ve zevkler tartisilmaz. Burada zevk yaristirmiyoruz. Aramizlada egleniyoruz
merocn .!.: cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :) Genişletmek için tıkla... Eee bosuna denmiyor Renkler ve zevkler tartisilmaz. Burada zevk yaristirmiyoruz. Aramizlada egleniyoruz
shapee Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 7.358 25.438 548 29 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.963 merocn .!.: cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :) Genişletmek için tıkla... Şimdi öyle dememek lazım Sonuçta zevk meselesi kişisel bir tercih bu. Benim beğendiğim sana hoş gelmez Senin beğendiğin bana :) 1000 küsür oy kullanıldı 30 u benim tatlımi en çok beğendi ki oy verdi Geri kalan 900 küsür de kendi begendiklerine gibi... Dedigim gibi ne mutlu bana ki Seni etkileyebilmisim Tekrar çok teşekkürler
merocn .!.: cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :) Genişletmek için tıkla... Şimdi öyle dememek lazım Sonuçta zevk meselesi kişisel bir tercih bu. Benim beğendiğim sana hoş gelmez Senin beğendiğin bana :) 1000 küsür oy kullanıldı 30 u benim tatlımi en çok beğendi ki oy verdi Geri kalan 900 küsür de kendi begendiklerine gibi... Dedigim gibi ne mutlu bana ki Seni etkileyebilmisim Tekrar çok teşekkürler
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 29 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.964 merocn .!.: cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :) Genişletmek için tıkla... Şimdi neye göre kime göre? Sen bunu dersen sanada derler ki şimdi çilek zamanı mı? Kendi fikrinin bu olması başkasını zevksiz yapmaz. Yani yapmamalı. Birini övmek içinde başkalarını görmeye gerek yok
merocn .!.: cıdden begendım aynen oy vermeyenlerın görsel zevkı sıfır bence özellıkle bakdımda en cok szın tatlınız hosuma gttı :) Genişletmek için tıkla... Şimdi neye göre kime göre? Sen bunu dersen sanada derler ki şimdi çilek zamanı mı? Kendi fikrinin bu olması başkasını zevksiz yapmaz. Yani yapmamalı. Birini övmek içinde başkalarını görmeye gerek yok
Daydream- Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2013 10.903 30.664 798 29 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.965 Ay simdi baktimda acik ara sonuncuyum
cimcimegfb Nami deger #cimcimegfb Kayıtlı Üye 6 Şubat 2013 18.040 40.754 798 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.966 N Nana im bu sefer seytan in bacağını kırdın
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.699 105.667 598 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.967 NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yeni kategoriye ne zaman geçilecek Sözde hafta sonu yapacaktım ,misafirdi,mevlitti,nişandı derken zaman bulamadım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yeni kategoriye ne zaman geçilecek Sözde hafta sonu yapacaktım ,misafirdi,mevlitti,nişandı derken zaman bulamadım
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.968 cimcimegfb .!.: N Nana im bu sefer seytan in bacağını kırdın Genişletmek için tıkla... Evet cimcimem , oldu bu sefer deynepnaz .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yeni kategoriye ne zaman geçilecek Sözde hafta sonu yapacaktım ,misafirdi,mevlitti,nişandı derken zaman bulamadım Genişletmek için tıkla... Ne yapcan kız bana çıtlatabilirsin
cimcimegfb .!.: N Nana im bu sefer seytan in bacağını kırdın Genişletmek için tıkla... Evet cimcimem , oldu bu sefer deynepnaz .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yeni kategoriye ne zaman geçilecek Sözde hafta sonu yapacaktım ,misafirdi,mevlitti,nişandı derken zaman bulamadım Genişletmek için tıkla... Ne yapcan kız bana çıtlatabilirsin
Azra910 Junior Meg Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 8.287 25.071 498 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.969 Sebze yemeklerinde de umutsuzum biran once digerine atlayalim
shapee Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 7.358 25.438 548 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.970 ABREKA .!.: Sebze yemeklerinde de umutsuzum biran once digerine atlayalim Genişletmek için tıkla... Bende vazgeçtim galiba, bir sonraki kategoriye göre bakarız artık
ABREKA .!.: Sebze yemeklerinde de umutsuzum biran once digerine atlayalim Genişletmek için tıkla... Bende vazgeçtim galiba, bir sonraki kategoriye göre bakarız artık
Azra910 Junior Meg Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 8.287 25.071 498 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.971 shapes .!.: Bende vazgeçtim galiba, bir sonraki kategoriye göre bakarız artık Genişletmek için tıkla... Neye oy vermeyi dusunuyorsun orgutlenelim de istedigimiz kategori secilsin
shapes .!.: Bende vazgeçtim galiba, bir sonraki kategoriye göre bakarız artık Genişletmek için tıkla... Neye oy vermeyi dusunuyorsun orgutlenelim de istedigimiz kategori secilsin
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.972 shapes .!.: Bende vazgeçtim galiba, bir sonraki kategoriye göre bakarız artık Genişletmek için tıkla... Kız hani yapacaktın ya bi tane niye değiştirdin fikrini
shapes .!.: Bende vazgeçtim galiba, bir sonraki kategoriye göre bakarız artık Genişletmek için tıkla... Kız hani yapacaktın ya bi tane niye değiştirdin fikrini
shapee Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 7.358 25.438 548 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.973 ABREKA .!.: Neye oy vermeyi dusunuyorsun orgutlenelim de istedigimiz kategori secilsin Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki, kategorilere bakalım daha çok var O zaman sen neye oy atarsan bende ona atarım
ABREKA .!.: Neye oy vermeyi dusunuyorsun orgutlenelim de istedigimiz kategori secilsin Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki, kategorilere bakalım daha çok var O zaman sen neye oy atarsan bende ona atarım
shapee Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 7.358 25.438 548 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.974 nananais .!.: Kız hani yapacaktın ya bi tane niye değiştirdin fikrini Genişletmek için tıkla... Ya kuzum bu kadar hamarat kadının arasında sebze yemeği yapmak benim neyime diye şey edemedim
nananais .!.: Kız hani yapacaktın ya bi tane niye değiştirdin fikrini Genişletmek için tıkla... Ya kuzum bu kadar hamarat kadının arasında sebze yemeği yapmak benim neyime diye şey edemedim
Azra910 Junior Meg Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 8.287 25.071 498 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.975 Benim bir sebze yemegim var da karniyariklar kebaplar yapilacak utanirim ben benimkiyle
shapee Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 7.358 25.438 548 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.976 ABREKA .!.: Benim bir sebze yemegim var da karniyariklar kebaplar yapilacak utanirim ben benimkiyle Genişletmek için tıkla... ahahha aynen Dolmalar, karnıyarıklar yapılacak Kim napsın ıspanağı
ABREKA .!.: Benim bir sebze yemegim var da karniyariklar kebaplar yapilacak utanirim ben benimkiyle Genişletmek için tıkla... ahahha aynen Dolmalar, karnıyarıklar yapılacak Kim napsın ıspanağı
Azra910 Junior Meg Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 8.287 25.071 498 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.977 shapes .!.: ahahha aynen Dolmalar, karnıyarıklar yapılacak Kim napsın ıspanağı Genişletmek için tıkla... İspanak mi yapcaktin balım Tarifimi paylasip bir dahaki kategoriye kadar girmemeyi dusunuyorum utancimdan
shapes .!.: ahahha aynen Dolmalar, karnıyarıklar yapılacak Kim napsın ıspanağı Genişletmek için tıkla... İspanak mi yapcaktin balım Tarifimi paylasip bir dahaki kategoriye kadar girmemeyi dusunuyorum utancimdan
shapee Nirvana Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 7.358 25.438 548 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.978 ABREKA .!.: İspanak mi yapcaktin balım Tarifimi paylasip bir dahaki kategoriye kadar girmemeyi dusunuyorum utancimdan Genişletmek için tıkla... Ispanak deyince bu emoji cuk oturmuş Sen ne düşünüyordun ki
ABREKA .!.: İspanak mi yapcaktin balım Tarifimi paylasip bir dahaki kategoriye kadar girmemeyi dusunuyorum utancimdan Genişletmek için tıkla... Ispanak deyince bu emoji cuk oturmuş Sen ne düşünüyordun ki
Azra910 Junior Meg Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 8.287 25.071 498 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.979 shapes .!.: Ispanak deyince bu emoji cuk oturmuş Sen ne düşünüyordun ki Genişletmek için tıkla... Yarin basliyor dimi yarin hemen paylasip etiketlerim seni benim emojim bu herkes bununla beni hatirlar
shapes .!.: Ispanak deyince bu emoji cuk oturmuş Sen ne düşünüyordun ki Genişletmek için tıkla... Yarin basliyor dimi yarin hemen paylasip etiketlerim seni benim emojim bu herkes bununla beni hatirlar
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 30 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.980 shapes .!.: Ya kuzum bu kadar hamarat kadının arasında sebze yemeği yapmak benim neyime diye şey edemedim Genişletmek için tıkla... Kız beni feyz al , bir zamanlar sütlü tatlı muhabbeti vardı Nevroş a dedim ben bilmiyorum pek, ama bak şimdi önde götürüyorum
shapes .!.: Ya kuzum bu kadar hamarat kadının arasında sebze yemeği yapmak benim neyime diye şey edemedim Genişletmek için tıkla... Kız beni feyz al , bir zamanlar sütlü tatlı muhabbeti vardı Nevroş a dedim ben bilmiyorum pek, ama bak şimdi önde götürüyorum