Yarin basliyor dimi yarin hemen paylasip etiketlerim senibenim emojim bu herkes bununla beni hatirlar
Herkes geri çekilsin, bende kapuska yapıp birinci olayımBende mi geri adım atsam ne yapsam ,kebaplardan ,karnıyarıklardan bahsediliyor,evet evet ben de başka kategoriyi bekyeyeyim
Kız beni feyz al , bir zamanlar sütlü tatlı muhabbeti vardı Nevroş a dedim ben bilmiyorum pek, ama bak şimdi önde götürüyorum
Kapuskayla 1.lik zor birazHerkes geri çekilsin, bende kapuska yapıp birinci olayım
Bende mi geri adım atsam ne yapsam ,kebaplardan ,karnıyarıklardan bahsediliyor,evet evet ben de başka kategoriyi bekyeyeyim
Yahu biz hani şey demiştik, yapacaktın yüksek oy alacaktın birinciliğe oynayacaktın ya, ıspanak nerden çıktı
Tatlın çok minnoştu ama.. sonuçta sütlacın kendine has bir namı var..
Ispanağın neyi var
Kategori açıklanır açıklanmaz aklıma ilk gelen sütlaçtı.Yine bilinen tatlar 1.oluyor tezi doğrulandı.Ona göre sizin aklınıza karnıyarık kebap geliyormuş ama keşke kimsenin aklına kebap gelmese ,daha kolay şeyler gelse.
Tatlın çok minnoştu ama.. sonuçta sütlacın kendine has bir namı var..
Ispanağın neyi var
Kebap yapan olmazsasende mi pürütüshani iddialıydın
Sen katilamazsan, o katilmazsa , bu katilmasa kesin birinciyimKapuskayla 1.lik zor biraz
Yahu biz hani şey demiştik, yapacaktın yüksek oy alacaktın birinciliğe oynayacaktın ya, ıspanak nerden çıktı
Benim de aklıma birinci olabilecek tarif geliyor, kebaplara pek sans vermiyorumKategori açıklanır açıklanmaz aklıma ilk gelen sütlaçtı.Yine bilinen tatlar 1.oluyor tezi doğrulandı.Ona göre sizin aklınıza karnıyarık kebap geliyormuş ama keşke kimsenin aklına kebap gelmese ,daha kolay şeyler gelse.Benim aklıma daha basit şeyler geliyor
Kategori açıklanır açıklanmaz aklıma ilk gelen sütlaçtı.Yine bilinen tatlar 1.oluyor tezi doğrulandı.Ona göre sizin aklınıza karnıyarık kebap geliyormuş ama keşke kimsenin aklına kebap gelmese ,daha kolay şeyler gelse.Benim aklıma daha basit şeyler geliyor
Kaç gündür şöyle yaparım böyle yaparım diyordum,hafta sonunun yorgunluğundan mıdır nedir,yerimden kalkmak istemiyorumtotom yemedi diyim kısaca
Söylemem,büyüsü bozulur,bir ayağa kalksam ,kimse yapmadan yapsam iyi olacakkebap olmaz bence zaten sebze kategorisine kabul edilmemesi lazım :)
Ne geliyor yaaa aklınıza
Bir ben düşünemiyorum herhal
Niyeçok kolay aslında
Söylemem,büyüsü bozulur,bir ayağa kalksam ,kimse yapmadan yapsam iyi olacak2 kişiye dedim iyi fikir dedi
Değişiklik iyidirHiç yapmadığım bir şey yaa
Cesaret edemiyorum
Aslında süprüs değil pekİyi bakalım süprüs olsunn
Herkesin aklına gelebilecek bir şeyse kaldır totoyu
hemen eklemen lazım, kaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?