- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Hayır, sanki ortada uçuk fark varmış gibi..Belli değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır, sanki ortada uçuk fark varmış gibi..Belli değil mi
Hiçbirşey anlamadımKızlar ya gizli dolaşıyorum ya avatardaki sol tarafta yeşil varya o bellimi bende,ayarlardan yapmıştım gerçi..
İlk cumlenle sen başladın , hayatta opmemAsıl sen beni harcadınelimi öp te barışalım
Bana göre, mazikeene göre,shapese göreKime göre, neye göre
Madalyanın yarısınıPardon neyi boluselim
Yok abla, çevrim içi durumun görünmüyorKızlar ya gizli dolaşıyorum ya avatardaki sol tarafta yeşil varya o bellimi bende,ayarlardan yapmıştım gerçi..
Makarnada bolustuk mu , ben hatırlamıyorumMadalyanın yarısını
Görünmüyor ablacımKızlar ya gizli dolaşıyorum ya avatardaki sol tarafta yeşil varya o bellimi bende,ayarlardan yapmıştım gerçi..
Benim ne amaçla yazdığımı anlamadığından,seni sevdiğimi ,takıldığımı anlamadığından asıl sanaİlk cumlenle sen başladın , hayatta opmem
Hiçbirşey anlamadım
Hislerim o yönde bebişim, senin alacağını düşünüyorumHayır, sanki ortada uçuk fark varmış gibi..
Yok abla, çevrim içi durumun görünmüyor
Görünmüyor ablacım
Asıl sen beni anlamadığıdan sanaBenim ne amaçla yazdığımı anlamadığından,seni sevdiğimi ,takıldığımı anlamadığından asıl sana
Hazal pesimi bıraksa umutlanacagim iyice de hemen peşindeHislerim o yönde bebişim, senin alacağını düşünüyorum
Ravioliye bayılırım, çok kıskandım tarifini benim de aklımdaydı eğer diğerini yapmasaydımMakarnada bolustuk mu , ben hatırlamıyorum
Yaş şeyyy işteRavioliye bayılırım, çok kıskandım tarifini benim de aklımdaydı eğer diğerini yapmasaydım
Madalya mı şeyyy,ımmm
Hakeden kazansınHazal pesimi bıraksa umutlanacagim iyice de hemen peşinde
Nanayla pek fark yok aralarında ablacım,ikiside madalyaya göz kırpıyorHazalmı önde şimdi.
Hiç hoş bir duygu değilHakeden kazansın
Bilirim o duyguyu eses07 benim ardımdaydı