Hayır, sanki ortada uçuk fark varmış gibi..Belli değil mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, sanki ortada uçuk fark varmış gibi..Belli değil mi![]()
Hiçbirşey anlamadımKızlar ya gizli dolaşıyorum ya avatardaki sol tarafta yeşil varya o bellimi bende,ayarlardan yapmıştım gerçi..
İlk cumlenle sen başladın , hayatta opmemAsıl sen beni harcadınelimi öp te barışalım
![]()
Bana göre, mazikeene göre,shapese göreKime göre, neye göre![]()
Madalyanın yarısınıPardon neyi boluselim![]()
Yok abla, çevrim içi durumun görünmüyorKızlar ya gizli dolaşıyorum ya avatardaki sol tarafta yeşil varya o bellimi bende,ayarlardan yapmıştım gerçi..
Makarnada bolustuk mu , ben hatırlamıyorumMadalyanın yarısını![]()
Görünmüyor ablacımKızlar ya gizli dolaşıyorum ya avatardaki sol tarafta yeşil varya o bellimi bende,ayarlardan yapmıştım gerçi..
Benim ne amaçla yazdığımı anlamadığından,seni sevdiğimi ,takıldığımı anlamadığından asıl sanaİlk cumlenle sen başladın , hayatta opmem![]()
Hiçbirşey anlamadım![]()
Hislerim o yönde bebişim, senin alacağını düşünüyorumHayır, sanki ortada uçuk fark varmış gibi..
Yok abla, çevrim içi durumun görünmüyor![]()
Görünmüyor ablacım![]()
Asıl sen beni anlamadığıdan sanaBenim ne amaçla yazdığımı anlamadığından,seni sevdiğimi ,takıldığımı anlamadığından asıl sana![]()
Hazal pesimi bıraksa umutlanacagim iyice de hemen peşindeHislerim o yönde bebişim, senin alacağını düşünüyorum![]()
Ravioliye bayılırım, çok kıskandım tarifini benim de aklımdaydı eğer diğerini yapmasaydımMakarnada bolustuk mu , ben hatırlamıyorum![]()
Yaş şeyyy işteRavioliye bayılırım, çok kıskandım tarifini benim de aklımdaydı eğer diğerini yapmasaydım
Madalya mı şeyyy,ımmm![]()
Hakeden kazansınHazal pesimi bıraksa umutlanacagim iyice de hemen peşinde![]()
Nanayla pek fark yok aralarında ablacım,ikiside madalyaya göz kırpıyorHazalmı önde şimdi.
Hiç hoş bir duygu değilHakeden kazansın
Bilirim o duyguyu eses07 benim ardımdaydı![]()