• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
  • Yazdığından onu anladım :63:
  • Yanlışlıkla vermiş olabilirsin :63:
  • Sonuçta gösterdin :63:
  • Neden istedin, çünkü benim yaptığımı beğenmedin :63:
:süslü::süslü:
Yanlış anlamışsın:63:
Yanlışlıkla vermedim ,oylamanın en başında röportajlarda çoğu kişi samimi olduklarına oy veriyor yazmıştı birkaç kişi,o yüzden çekindiğimi ,en sevdiğim sütlü tatlı olduğunu yazmıştım:63:
Yaptığını beğenmesem buraya eklerdim,yanlış anlamanı istemedim ,ama yine yanlış anladın:63:
Senin yaptığını neden beğenmeyeyim:63:,benim yaptığımdan daha iyi:63:her zaman resim eklemiyorum ,eklemişken görün istedim :63:

Ne oldu yahuuu kimler üzdü söyleyin anında topuğuna sıkayım keleşimlen :silah:
N Nana in topuğuna sık:63:

Yanlışlıkla vermedim ,oylamanın en başında röportajlarda çoğu kişi samimi olduklarına oy veriyor yazmıştı birkaç kişi,o yüzden çekindiğimi ,en sevdiğim sütlü tatlı olduğunu yazmıştım:63:
Yaptığını beğenmesem buraya eklerdim,yanlış anlamanı istemedim ,ama yine yanlış anladın:63:
Senin yaptığını neden beğenmeyeyim:63:,benim yaptığımdan daha iyi:63:her zaman resim eklemiyorum ,eklemişken görün istedim :63:

Nanacan ne yaptı peki :KK53:

Hemencecik de harca beni :63:

Back