• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Eşim de tam tersi dalga geçiyor kim ıspanaga oy verir diye :KK45:

E bende düşünüyorum öyle çok bildiğim yemek yok zaten.
Bir adam gibi ıspanağım güzel oluyor :KK53:
Katılmakta istiyorum, aklıma başka bir şey gelmiyor:hamarat:
Varsa kolay, güzel tarifleriniz özelden el atabilirsiniz bana :KK53: :KK70:
kapuska yapılabilir pırasada olabilir bak
bunlarında ana fikri aynı ıspanak gibi zaten pırasaya havuc falanda koyarsın renk olur:KK53:

Evet karnıyarık,onu es geçmeyelim :KK45:
kesin benim yaptıgım kazanmıycak :KK53: ya olay ne biliyormusun ben karnıyarıkta yapıyorum fasulyede kabak yemegide vs vs ama yarısmaya herkesin bildigi bir tarifle katılmak bana dogru gelmiyor ya:KK53: biraz farklılık az biraz degisiklik yapalım sunumu farklılastıralım istiyorum yoksa gunluk herkesin yaptıgı seyler basit yahu:KK53:

ıspanak yapıcaksan ust sıralarda olma ihtimalin yuksek:KK45: birde karnıyarık vardı fasulye yapanda kazanabilir :KK53:
Kafalarımız hep aynı çalışıyor demek ki?:KK53:

Bende 2-3 kilo alıp, yemeklik bölüştürüp ,derin dondurucuya atıp işin içinden bi seferde çıkıyorum :KK66:
Şu buzluğa konulan yiyecekleri sevemedim gitti:bicak:Ne yaparsan yap,tazesi gibi olmuyor:kk77:Şimdi buzluktan fasulye çıkardım ,şimdi tazesi olsaydı daha iyi olmaz mıydı?:olamaz:

Evet karnıyarık,onu es geçmeyelim :KK45:
Görüntüsü yine yetiyor :KK45:

kesin benim yaptıgım kazanmıycak :KK53: ya olay ne biliyormusun ben karnıyarıkta yapıyorum fasulyede kabak yemegide vs vs ama yarısmaya herkesin bildigi bir tarifle katılmak bana dogru gelmiyor ya:KK53: biraz farklılık az biraz degisiklik yapalım sunumu farklılastıralım istiyorum yoksa gunluk herkesin yaptıgı seyler basit yahu:KK53:

Sonunda benimle aynı fikirde olan birini bulabildim, gel sarılalım :KK19::KK74:

Kafalarımız hep aynı çalışıyor demek ki?:KK53:

Şu buzluğa konulan yiyecekleri sevemedim gitti:bicak:Ne yaparsan yap,tazesi gibi olmuyor:kk77:Şimdi buzluktan fasulye çıkardım ,şimdi tazesi olsaydı daha iyi olmaz mıydı?:olamaz:

Görüntüsü yine yetiyor :KK45:

Sürekli uğraşmaktansa, böylesi daha güzel çalışan insan için çok pratik oluyor 20 dakikada yemek hazır ;)

Karnıyarık mı yapsam ne yapsam(sanki başka sebze kalmamış gibi) :KK30:

Hiç farketmedim bu düşünceye katıldığını :dondurma:
Haydi bakalım 3 kişi olduk varmı arttıran :cool:
Ben bu yarışmaya ilk katildigimda yarışma için kendi uydurdugumuz yemeği yapacağiz sanıyordum öyle bir tarifle katılmıştım :D
Hep kendi istediğim şeyleri yaptigimdan kaybettim :D

Ben bu yarışmaya ilk katildigimda yarışma için kendi uydurdugumuz yemeği yapacağiz sanıyordum öyle bir tarifle katılmıştım :KK70:
Hep kendi istediğim şeyleri yaptigimdan kaybettim :KK70:

Ay Allah iyiliğini vermesin emi :KK70:

Bilindik tarifler yer aldığı zaman da sunumuyla ve eklediği malzemeyle tarife fark katmalı diye düşünüyorum. :süslü:

Back