- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Ne haber güzeller herkesler iydir demi
iyiyiz ablacım sayılır yani ,sonuçlar hüsran,gönüller kırık bedbaht
Oylama pek iç açıcı değilNe oldu yahuuu kimler üzdü söyleyin anında topuğuna sıkayım keleşimlen
Oylama pek iç açıcı değil
Sonuç belli sayılır ablacımDaha vakit var nasılsa, h,ç belli olmaz..
nasıl üzülmeyeyim, gittti güzelim oyumolsun betüşşüm oyun yabancıya gitmemiş
Sonuç belli sayılır ablacım
Keleşinle tehdit edip bana 64 oy getirebilirsen garanti birinciyim
Aşk olsunOylama pek iç açıcı değil
Yanlış anlamışsın
- Yazdığından onu anladım
- Yanlışlıkla vermiş olabilirsin
- Sonuçta gösterdin
- Neden istedin, çünkü benim yaptığımı beğenmedin
N Nana in topuğuna sıkNe oldu yahuuu kimler üzdü söyleyin anında topuğuna sıkayım keleşimlen
Neresi belli kız aynı oylamayı mı takip ediyoruzSonuç belli sayılır ablacım
Keleşinle tehdit edip bana 64 oy getirebilirsen garanti birinciyim
Evet canım , böyle daha iyi oldu amanasıl üzülmeyeyim, gittti güzelim oyumGeçen sefer değişiklik yapmıştım yaw , bu kural yeni galiba
Kime göre, neye göreOylama pek iç açıcı değil
Yanlış anlamışsın
Yanlışlıkla vermedim ,oylamanın en başında röportajlarda çoğu kişi samimi olduklarına oy veriyor yazmıştı birkaç kişi,o yüzden çekindiğimi ,en sevdiğim sütlü tatlı olduğunu yazmıştım
Yaptığını beğenmesem buraya eklerdim,yanlış anlamanı istemedim ,ama yine yanlış anladın
Senin yaptığını neden beğenmeyeyim,benim yaptığımdan daha iyi her zaman resim eklemiyorum ,eklemişken görün istedim
N Nana in topuğuna sık
Hemencecik de harca beniYanlış anlamışsın
Yanlışlıkla vermedim ,oylamanın en başında röportajlarda çoğu kişi samimi olduklarına oy veriyor yazmıştı birkaç kişi,o yüzden çekindiğimi ,en sevdiğim sütlü tatlı olduğunu yazmıştım
Yaptığını beğenmesem buraya eklerdim,yanlış anlamanı istemedim ,ama yine yanlış anladın
Senin yaptığını neden beğenmeyeyim,benim yaptığımdan daha iyi her zaman resim eklemiyorum ,eklemişken görün istedim
N Nana in topuğuna sık
Bir de şöyle düşün,önceki oy verdiğinin oyu eksiliyor,morali bozuluyor verilen oy geri alınıncanasıl üzülmeyeyim, gittti güzelim oyumGeçen sefer değişiklik yapmıştım yaw , bu kural yeni galiba
Asıl sen beni harcadınHemencecik de harca beni
Neresi belli kız aynı oylamayı mı takip ediyoruz
Pardon neyi boluselimBölüşek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?