kapuska yapılabilir pırasada olabilir bakEşim de tam tersi dalga geçiyor kim ıspanaga oy verir diye
E bende düşünüyorum öyle çok bildiğim yemek yok zaten.
Bir adam gibi ıspanağım güzel oluyor
Katılmakta istiyorum, aklıma başka bir şey gelmiyor
Varsa kolay, güzel tarifleriniz özelden el atabilirsiniz bana
kesin benim yaptıgım kazanmıycakEvet karnıyarık,onu es geçmeyelim
kapuska yapılabilir pırasada olabilir bak
bunlarında ana fikri aynı ıspanak gibi zaten pırasaya havuc falanda koyarsın renk olur
Hemen de yanlış anlasen gece o yüzden mi sütlaç yaptığını gösterdin , beğenmediğin için mı
Kafalarımız hep aynı çalışıyor demek ki?ıspanak yapıcaksan ust sıralarda olma ihtimalin yuksekbirde karnıyarık vardı fasulye yapanda kazanabilir
Şu buzluğa konulan yiyecekleri sevemedim gittiBende 2-3 kilo alıp, yemeklik bölüştürüp ,derin dondurucuya atıp işin içinden bi seferde çıkıyorum
Görüntüsü yine yetiyorEvet karnıyarık,onu es geçmeyelim
of ya, ben arkadaşları tek tek dolaşacaktımHayır değiştirme olmuyor,oylamadan önce konuşuldu,değiştirme olsun mu diye çoğumuz olmasın demiştik.
Hemen de yanlış anla,beğenmesem oy verir miyim? Buraya mı koydum ben? Benim yaptığımı da görün istedim
of ya, ben arkadaşları tek tek dolaşacaktımoyumu en son kullanacaktım Olmadı böyle
kesin benim yaptıgım kazanmıycakya olay ne biliyormusun ben karnıyarıkta yapıyorum fasulyede kabak yemegide vs vs ama yarısmaya herkesin bildigi bir tarifle katılmak bana dogru gelmiyor ya biraz farklılık az biraz degisiklik yapalım sunumu farklılastıralım istiyorum yoksa gunluk herkesin yaptıgı seyler basit yahu
Kafalarımız hep aynı çalışıyor demek ki?
Şu buzluğa konulan yiyecekleri sevemedim gittiNe yaparsan yap,tazesi gibi olmuyor Şimdi buzluktan fasulye çıkardım ,şimdi tazesi olsaydı daha iyi olmaz mıydı?
Görüntüsü yine yetiyor
Sonunda benimle aynı fikirde olan birini bulabildim, gel sarılalım
Bilindik tarif kazanacak, biri çıkıp sunumuyla fark atmazsa şayetsarılalım canımm en cok sebze yarısmasının sonucunu bekliyorum ya ne olcak acaba
Kız sonunda ne demekSonunda benimle aynı fikirde olan birini bulabildim, gel sarılalım
Kız sonunda ne demekbeni nasıl unutursun
Ben bu yarışmaya ilk katildigimda yarışma için kendi uydurdugumuz yemeği yapacağiz sanıyordum öyle bir tarifle katılmıştımHiç farketmedim bu düşünceye katıldığını
Haydi bakalım 3 kişi olduk varmı arttıran
Çok şükür , sen nasılsın?Ne haber güzeller herkesler iydir demi
Ben bu yarışmaya ilk katildigimda yarışma için kendi uydurdugumuz yemeği yapacağiz sanıyordum öyle bir tarifle katılmıştım
Hep kendi istediğim şeyleri yaptigimdan kaybettim
Çok şükür , sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?