Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
kapuska yapılabilir pırasada olabilir bak
bunlarında ana fikri aynı ıspanak gibi zaten pırasaya havuc falanda koyarsın renk olur

Evet karnıyarık,onu es geçmeyelim
kesin benim yaptıgım kazanmıycak ya olay ne biliyormusun ben karnıyarıkta yapıyorum fasulyede kabak yemegide vs vs ama yarısmaya herkesin bildigi bir tarifle katılmak bana dogru gelmiyor ya biraz farklılık az biraz degisiklik yapalım sunumu farklılastıralım istiyorum yoksa gunluk herkesin yaptıgı seyler basit yahu

ıspanak yapıcaksan ust sıralarda olma ihtimalin yuksek birde karnıyarık vardı fasulye yapanda kazanabilir
Kafalarımız hep aynı çalışıyor demek ki?

Bende 2-3 kilo alıp, yemeklik bölüştürüp ,derin dondurucuya atıp işin içinden bi seferde çıkıyorum
Şu buzluğa konulan yiyecekleri sevemedim gittiNe yaparsan yap,tazesi gibi olmuyorŞimdi buzluktan fasulye çıkardım ,şimdi tazesi olsaydı daha iyi olmaz mıydı?

Evet karnıyarık,onu es geçmeyelim
Görüntüsü yine yetiyor

Sonunda benimle aynı fikirde olan birini bulabildim, gel sarılalım

Sürekli uğraşmaktansa, böylesi daha güzel çalışan insan için çok pratik oluyor 20 dakikada yemek hazır

Karnıyarık mı yapsam ne yapsam(sanki başka sebze kalmamış gibi)

Hiç farketmedim bu düşünceye katıldığını
Haydi bakalım 3 kişi olduk varmı arttıran
Ben bu yarışmaya ilk katildigimda yarışma için kendi uydurdugumuz yemeği yapacağiz sanıyordum öyle bir tarifle katılmıştım
Hep kendi istediğim şeyleri yaptigimdan kaybettim

Ben bu yarışmaya ilk katildigimda yarışma için kendi uydurdugumuz yemeği yapacağiz sanıyordum öyle bir tarifle katılmıştım
Hep kendi istediğim şeyleri yaptigimdan kaybettim

Ay Allah iyiliğini vermesin emi

Bilindik tarifler yer aldığı zaman da sunumuyla ve eklediği malzemeyle tarife fark katmalı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…