En iyisi sağol diyeyimKız abla bu der ki sonra çiğdem bitmiş gazoz verim der aboooww
Maşaallah suphanallah tü tü tüİlaç mı yoooo
Ya şimdi ayiptır solemesi hiç bir zaman sivilce derdim olmadı çakma dr ayşenin tabiriyle mermer gibi cildim var
Dağıt dağıt nereye kadarKola var enerji içeceği içen migazoz bitmiş ne kadar dağittıysam artık
Ya şimdi ayiptır solemesi hiç bir zaman sivilce derdim olmadı çakma dr ayşenin tabiriyle mermer gibi cildim var
Aha simdik çay ictim yoksa senin elinden ne olursa içerim değil gazozKola var enerji içeceği içen migazoz bitmiş ne kadar dağittıysam artık
Emin misinAha simdik çay ictim yoksa senin elinden ne olursa içerim değil gazoz
Aynen aynen bende öyle yaptımEn iyisi sağol diyeyimTokum deyip konuyu kapaytayım
Aha simdik çay ictim yoksa senin elinden ne olursa içerim değil gazoz
Duy duyEmin misin
Seni görünce dayanamıyoruzYa benim girdiğim topik nasıl buralara geliyoraynı çakma dr ayşe gibiyim onun konuları güzelliğe benim konularım libidoya geliyor
Bana yıllardır bir gazoz içiremedinTamam gözüm üzerinde en kısa zamanda inş.
Duy duy
Bakalım trilece yapıcak gibiyimSeni görünce dayanamıyoruzDaha sık bekliyoruz Burada illa yemek yapman şart değil Ama bizden etkilenip kendini mutfakta resim çekerken bulursan mani olmuyoruz
Tamam gözüm üzerinde en kısa zamanda inş.
Duy duy
Vayyyy çok iddialıBakalım trilece yapıcak gibiyim
Gördüğün gibi hiç peşini bırakmıyorum ama kaçabilirsin ama saklanamazsınBana yıllardır bir gazoz içiremedin
Geldi enerji tabiBakalım trilece yapıcak gibiyim
Biz seninle aynı yaşta değilmiydik[
Ben nevos ablamsiz bisey içmem ama ilk ona göz koymak lazım ben kolay lokmayim
Ben hep buralardayımGördüğün gibi hiç peşini bırakmıyorum ama kaçabilirsin ama saklanamazsın
Ay evet ya hep bu liboducunun yüzünden pardon beybisiBiz seninle aynı yaşta değilmiydikNe ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?