- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Lahmacunu ben endim normal evdeki fırınımda yapıyorum,içine maydonoz,sarımsak,soğan,pul biber,karabiber baharatlarını koyup fırında yapıyorum güzel oluyor.Vallai canımı çektirdiniz gece gece,yarın yemeğim var ama cumartesiye lahmacun yapmalıyım kesinEllerine sağlık becerikli arkadaşım benim
Mesela burada lahmacun yaparız iç harcı hazırlanır ekmek fırınlarında pişirilir...
Burada hiç soğan koymazlar..Bol sarımsak ve sebze ve kıyma konuyor..Sahiden tadı bir başka oluyor ve soğan gibi kalınca kokmuyor yada tadı değişmiyorYeşil sarımsaktan bile yemek yapılıyor..Ayyy gece gece neler geldi aklımıza
Öyle mi haberim yokNana bıraktı sanki orayı
Birde soğan koymadan dene o zamanLahmacunu ben endim normal evdeki fırınımda yapıyorum,içine maydonoz,sarımsak,soğan,pul biber,karabiber baharatlarını koyup fırında yapıyorum güzel oluyor.Vallai canımı çektirdiniz gece gece,yarın yemeğim var ama cumartesiye lahmacun yapmalıyım kesin
Fırında çok oyalıyor yav.En iyisi benim yaptığım ,çok pratik.Sadece eşime diyorum arıyor ,eve getiriyorlarLahmacunu ben endim normal evdeki fırınımda yapıyorum,içine maydonoz,sarımsak,soğan,pul biber,karabiber baharatlarını koyup fırında yapıyorum güzel oluyor.Vallai canımı çektirdiniz gece gece,yarın yemeğim var ama cumartesiye lahmacun yapmalıyım kesin
Nevroş ben Nisan'da mezun oldum ya ne cuma sıkıntı ne tartı günüAyyy yarın Cuma tartı günüAman sakın bu saate birşey yeme
Her zaman açım her yerde açımBen akşam yemeği yenmiştir nasıl olsa ,toksunuzdur diye düşünmüştüm
Hayırlısı olsun canımCanım yarın oylama başlıyor,31 Ocak'ta oylama biter ..Diğer ayın ilk günleri yeni kategoriye başlarız
Yeni kategorimiz ''Sebze yemekleri'' olacak
Hepsi dahil olur canımTamam canım süper olur benim için zamanlama çok iyi peki sebze yemekleri derken sebzeli bir börek ya da etli yemek bunun içinde mi yoksa zeytinyağlılar mı olacak
Ayy dur şuna güleyim de öyle gideyim,deli yaFırında çok oyalıyor yav.En iyisi benim yaptığım ,çok pratik.Sadece eşime diyorum arıyor ,eve getiriyorlar
Hayırlı geceler canımCanlar ben biraz çıkıyorum,iyigeceler çok öpüyorum hepinizi,muck muck
Fırında çok oyalıyor yav.En iyisi benim yaptığım ,çok pratik.Sadece eşime diyorum arıyor ,eve getiriyorlar
Yaşlılık çaktırmaNevroş ben Nisan'da mezun oldum ya ne cuma sıkıntı ne tartı günü
Her zaman açım her yerde açım
67-68 gidip geliyorumYaşlılık çaktırmaHem sen hala dikkat ediyorsun Ondan şey etmiştim Sen bize uyma biz şişko ve yaşlı kadınlarız
Hepsi dahil olur canım
O zaman sebze yemeklerinde tarifini bekliyorum
İyisin maşaallah senin boyunda var67-68 gidip geliyorum
Deme öyle bende 26 oluyorum oysa bu yaşımı çok sevmiştim
Çok sağol canım inşaallahTamam canım inşallah haber verdiğin için rüyanda güzel şeyler göriyi geceler
Yaş 26 daha evlenmedim × (inşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorumİyisin maşaallah senin boyunda var
Daha çok gençsinNe zaman doğum günün
Hakkında hayırlısı olsun canım daha çok gençsinYaş 26 daha evlenmedim × (inşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum)
Kariyer yok × ( bu arada iş buldum, anlaştım)
Kendimi kötü hissettim bu sene başlar başlamaz hep 26 yüzünden
2 hafta sonra
En kotusu 29Yaş 26 daha evlenmedim × (inşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum)
Kariyer yok × ( bu arada iş buldum, anlaştım)
Kendimi kötü hissettim bu sene başlar başlamaz hep 26 yüzünden
2 hafta sonra
Banane banane .Neden yaprakla,Makyajkolik hemen oluyor da ben olmuyorum ,neden beni seçmiyorlar,küstüm ben KK üyelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?