Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
Lahmacunu ben endim normal evdeki fırınımda yapıyorum,içine maydonoz,sarımsak,soğan,pul biber,karabiber baharatlarını koyup fırında yapıyorum güzel oluyor.Vallai canımı çektirdiniz gece gece,yarın yemeğim var ama cumartesiye lahmacun yapmalıyım kesin

Birde soğan koymadan dene o zamanBak sayemde Cumartesi yapacağın yemeyi buldun

Fırında çok oyalıyor yav.En iyisi benim yaptığım ,çok pratik.Sadece eşime diyorum arıyor ,eve getiriyorlar

Hayırlısı olsun canımCanım yarın oylama başlıyor,31 Ocak'ta oylama biter ..Diğer ayın ilk günleri yeni kategoriye başlarız
Yeni kategorimiz ''Sebze yemekleri'' olacak

Tamam canım süper olur benim için zamanlama çok iyi peki sebze yemekleri derken sebzeli bir börek ya da etli yemek bunun içinde mi yoksa zeytinyağlılar mı olacak

Tamam canım süper olur benim için zamanlama çok iyi peki sebze yemekleri derken sebzeli bir börek ya da etli yemek bunun içinde mi yoksa zeytinyağlılar mı olacak
Hepsi dahil olur canım
O zaman sebze yemeklerinde tarifini bekliyorum

Nevroş ben Nisan'da mezun oldum ya ne cuma sıkıntı ne tartı günü

Her zaman açım her yerde açım
Yaşlılık çaktırmaHem sen hala dikkat ediyorsunOndan şey etmiştimSen bize uyma biz şişko ve yaşlı kadınlarız

İyisin maşaallah senin boyunda var
Daha çok gençsinNe zaman doğum günün
Yaş 26 daha evlenmedim × (inşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum )
Kariyer yok × ( bu arada iş buldum, anlaştım )
Kendimi kötü hissettim bu sene başlar başlamaz hep 26 yüzünden
2 hafta sonra

2 hafta sonra
Hakkında hayırlısı olsun canım daha çok gençsin

2 hafta sonra
En kotusu 29 insanlar 30 oldun he diyor hayir 29 ama duz hesap yapiyolar hemen yanliz harbiden 30 olcam ha 5 sene sonra yolun yarisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…